Juta - kitas šeštadienis - prieš pat velykas
ir aš parsivešiu savo panelę. tikiuosi jau penktadienį.

QUOTE(juta2007 @ 2009 04 03, 15:04)
Dėl Babilono.
Rytdienai nieko neišeina- kaip ir sakiau, ten taisyklės gana griežtos, dėl rytdienos akcijos reikėjo suderinti iš anksto- kas budės, žmogaus vardas, pavardė, kontaktai , tuomet plakatų dizainą derinti su administracija.
Tuomet gal planuojam kitam šeštadieniui? Ar bus galinčių? Jei taip, tai reiktų plakato pavyzdį jiems nusiųsti el. paštu ir surašyti kokie žmonės budės, kadangi pas juos daug formalumų- duomenis apie akciją ir budinčius žmones turės pranešti apsaugai, parduotuvių vadovams, Babilono marketingo sk ir t.t.
Jei tikrai bus galinčių, būtinai parašykit šiandiena jurgav@mail.tele2.lt
Rytdienai nieko neišeina- kaip ir sakiau, ten taisyklės gana griežtos, dėl rytdienos akcijos reikėjo suderinti iš anksto- kas budės, žmogaus vardas, pavardė, kontaktai , tuomet plakatų dizainą derinti su administracija.
Tuomet gal planuojam kitam šeštadieniui? Ar bus galinčių? Jei taip, tai reiktų plakato pavyzdį jiems nusiųsti el. paštu ir surašyti kokie žmonės budės, kadangi pas juos daug formalumų- duomenis apie akciją ir budinčius žmones turės pranešti apsaugai, parduotuvių vadovams, Babilono marketingo sk ir t.t.
Jei tikrai bus galinčių, būtinai parašykit šiandiena jurgav@mail.tele2.lt
kita sestadieni tikrai negalesiu, tikriausiai isvaziuosim i kita lietuvos krasta i sulute
o neiseitu taip suderinti kad mes si sestadieni stovim, o dokus kaip nors atbuline data sutvarko?

As galiu ir kita........brac tai gal tada darbo diena bandom jei eina

QUOTE(***Meskute*** @ 2009 04 03, 15:15)
As galiu ir kita........brac tai gal tada darbo diena bandom jei eina
,juk nebutinai savaitgali 

pries velykas srautas bus didelis visa savaite, tai gal rimtai darom koki penktadieni ar ketvirtadieni? tada paneles greitai reiktu viska surasyti jutai, nusiusti kad spetu viska suderinti
Mano visa savaite kolkas laisva,as galiu bet kada

na as rytoj susikrausiu viska ka turiu ir tau mijux parasysiu, gal tada uzvezciau
irasytum i sarasiuka ka as duodu
manau jei iseitu suderint kita savaite ir as galeciau, praktiskai bet kada iki kokios 16 val

manau jei iseitu suderint kita savaite ir as galeciau, praktiskai bet kada iki kokios 16 val

QUOTE(Agnytea @ 2009 04 03, 18:15)
na as rytoj susikrausiu viska ka turiu ir tau mijux parasysiu, gal tada uzvezciau
irasytum i sarasiuka ka as duodu

kraudama pati surasyk ant lapuko kiek ko ir kokio ugio ar amziaus duodi,nes zinok pati leliu mazesni nei tu turiu,tai nespeju suktis

QUOTE(Mijux @ 2009 04 03, 18:20)
kraudama pati surasyk ant lapuko kiek ko ir kokio ugio ar amziaus duodi,nes zinok pati leliu mazesni nei tu turiu,tai nespeju suktis 

tai as gi nesakiau kad tau skaiciuoti teks, tik prie bendro sarasiuko darasyti

Jua prieš dvi savaites rašiau, kad reikai suderinti viską iš anksto- ta prasme dėl akcijos buvau suderinusi, bet juk rašiau, kokios sąlygos iškeltos- argi aš galėjau be jūsų konkretaus sutikimo iš anksto suderinti akcijos datą??????? kokio žmogaus kontaktus turėjau pasakyti????
Jei rimtai svarstot trečiadienį, tai galima, bet šiandien reikia pranešti ir nusiųsti plakatų maketą.
Jei rimtai svarstot trečiadienį, tai galima, bet šiandien reikia pranešti ir nusiųsti plakatų maketą.
QUOTE(juta2007 @ 2009 04 03, 18:27)
Jua prieš dvi savaites rašiau, kad reikai suderinti viską iš anksto- ta prasme dėl akcijos buvau suderinusi, bet juk rašiau, kokios sąlygos iškeltos- argi aš galėjau be jūsų konkretaus sutikimo iš anksto suderinti akcijos datą??????? kokio žmogaus kontaktus turėjau pasakyti????
savo

be pykcio

QUOTE(juta2007 @ 2009 04 03, 17:27)
Man treciadienis tinka,del maketavimo niekuo negaliu padet nes nemoku