Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

QUOTE(Maserati @ 2010 03 13, 02:49)
Noriu pagirti laveros savaiminio idegio losjona. Labai grazi spalva,intensyvi (ko nelabai tikejausi,nes kremas naturalus),tepasi gerai,nesunku lygiai paskirstyti. Jau po vieno patepimo esu graziai rusva. 10 balu jam ax.gif

O kaip atrodo pakuotė?
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2010 04 12, 20:34)
O kaip atrodo pakuotė?

Manau, kad apie šitą:
http://hejhog-uk.com...Lotion-tube.jpg
Atsakyti
Labas mergaites, as irgi labai noriu buti ruda gaila bet is prigimties sviesi esu, kol gyvenau Vilniuje pasilepindavau soliariumais, gaila bet kur dabar gyvenu ju nera, nu gi labai noretusi su idegio priemonemis isgauti kazkoki panasu rezultata bet nesinori daug ieskoti tad gal kas naudojo St. Tropez Instant Tanning System rinkini kaip jis, kaina nemaza bet gal verta...labai labai busiu dekinga kas pasidalins patirtimi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egi: 12 balandžio 2010 - 21:03
QUOTE(egi @ 2010 04 12, 22:03)
Labas mergaites, as irgi labai noriu buti ruda gaila bet is prigimties sviesi esu, kol gyvenau Vilniuje pasilepindavau soliariumais, gaila bet kur dabar gyvenu ju nera, nu gi labai noretusi su idegio priemonemis isgauti kazkoki panasu rezultata bet nesinori daug ieskoti tad gal kas naudojo St. Tropez Instant Tanning System rinkini kaip jis, kaina nemaza bet gal verta...labai labai busiu dekinga kas pasidalins patirtimi ax.gif

na, aš nepatingėjau ir perskaičiau visą šitą temą ir kiek pamenu būtent apie st.tropez buvo labai neblogi atsiliepimai, o apie tą kitą st.moriz tai visokių nuomonių.
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 11, 16:31)

Pažiūrėjau - kaip tik turi dabar, tai griebkit wink.gif

užsisakiau St. Moriz putas, o jomis veidą galimą tept blush2.gif šiaip aplamai niekad nesu naudojus savaiminių įdegio priemonių galvoju ar nebūsiu zebriukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2010 04 14, 21:17)
užsisakiau St. Moriz putas, o jomis veidą galimą tept  blush2.gif šiaip aplamai niekad nesu naudojus savaiminių įdegio priemonių galvoju ar nebūsiu zebriukas  biggrin.gif

Veidą irgi galima tepti, badžiusi esu. Bet mano oda idealiai priima savaiminio įdegio priemones, tai dryžiukų niekada niekas nėra palikęs...
Bet veidui dažniau naudoju Lavera, nes nesinori tokio kiekio chemikalų nuolat ant veido tepti... Visgi St Moriz man labai gerai atlieka savo darbą. Bet ateityje gal irgi Lavera keisiu. Kita vertus, turiu užsipirkus 2 buteliukus St Moriz, tai čia ilgam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 14 balandžio 2010 - 21:06
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 14, 19:05)

dėkui 4u.gif
o tepiesi pati viską/visą save rolleyes.gif per kiek laiko atsiplauna, ar kaip dažnai tepiesi?
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2010 04 14, 23:33)
dėkui  4u.gif
o tepiesi pati viską/visą save rolleyes.gif per kiek laiko atsiplauna, ar kaip dažnai tepiesi?

Taip, pati viską smile.gif
Hmm, sunku pasakyti dėl atsiplovimo, bet kas kelias dienas tai reikia pakartoti, bent jau man. O jei noriu ryškesnio efekto, tai kelias dienas iš eilės tepu smile.gif
Atsakyti
O ka jus darot,kad lygiai nusiteptu? g.gif Tokiais ruozais nusitepe kaikurios vietos.Naudojau nivea savaiminio idegio serveteles. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 04 25, 16:24)
O ka jus darot,kad lygiai nusiteptu? g.gif Tokiais ruozais nusitepe kaikurios vietos.Naudojau nivea savaiminio idegio serveteles.  ax.gif

Čia nuo odos labai priklauso. Aš nieko nedarau ir man visada lygiai... ax.gif
Gali būti, kad nevienodas sausumas odos, gal padėtų pieneliu prieš tai išsitepti, sudrėkinto odą. Pylingas prieš tai irgi gali padėti.
Atsakyti
mano naujausias pirkinys vichy savaiminis, patiko, kad neturi aštraus nemalonaus kvapo, kaip garnier ar jonsons. Spalva rusva į bronzinę, ne gelsva, kaip man būdavo nuo jonsons. Kol kas mėginau tik kartą, dabar žiūrėsiu kaip nusiplauna, ar lygiai ax.gif

QUOTE(adžani @ 2010 04 25, 16:24)
O ka jus darot,kad lygiai nusiteptu? g.gif Tokiais ruozais nusitepe kaikurios vietos.Naudojau nivea savaiminio idegio serveteles.  ax.gif

pasidarykit prieš tai viso kūno šveitimą su kavos tirščiais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 04 25, 22:07)
mano naujausias pirkinys vichy savaiminis, patiko, kad neturi aštraus nemalonaus kvapo, kaip garnier ar jonsons. Spalva rusva į bronzinę, ne gelsva, kaip man būdavo nuo jonsons. Kol kas mėginau tik kartą, dabar žiūrėsiu kaip nusiplauna, ar lygiai  ax.gif

Norėčiau daugiau info 4u.gif
Man reikia visiškai nedaug, nykščio dydžio baltą dėmelę panaikint (mano kūnas rudas). Kad išlygint spalvą galvoju apie savaiminio įdegio kremuką ax.gif
Atsakyti