Pasipasakosiu ir as apie savo patirti su savaiminio idegio kremais (beje as esu baltaode).
Viena karta bandziau Johnsons Holiday Skin, labai senai, gerai nepamenu, bet tikrai zinau kad nieko gero.
Antrasis bandytas buvo Garenier Amber Solaire (
http://www.echemist....lf-tanning-milk )
Vasara kol idegus buvo lyg ir nieko, graziai issitepdavo, bet ziema nenaturaliai atrode, baisiai smirdejo, ir plovesi siaubingom demem, taip pat tepe drabuzius. Nesunaudojau viso buteliuko.
Trecioji priemone nuvylus buvo Loreal Nutri Summer, teko tepliotis kasdien ir kentet toki pati kvapa kaip ir kitu idegio priemoniu, o rezultato beveik nesimate. Tik kur kelnes bruzinosi balti dryziai matesi, o taip jokio poveikio pastebimo.
Tada atradau egipto zeme ir nesinorejo eksperimentuot su tais idegio kremais.
Vis del to kazkaip vel sugalvojau pabandyt ir kaip tik radau SM isparduotuvej XEN-TAN palaipsniui suteikianti idegi pieneli ir Collistar Magic Drops. Xen-Tan labai patiko, idegis labai lygus, ilgai nenusiplauna ir plaunasi be jokiu demiu, man kaip ziema uztenka ir dvieju pasitepimu. Specifinis kvapas yra, bet po triju valandu jau galima praustis ir tas kvapas nusiplauna. Zodziu tikrai labai patiko (dekoju forumietei is kurios pirkau). Apie Collistar dar sunku ka pasakyti,tepiausi dar tik vien karta, keistas priemones kvapas, bet bent per ji nesijaucia to specifinio, ilgai nenusiplauna. Tik tiek kad nusiplove nuo veido demem, bet manau cia ne priemone kalta, o mano linkes pleiskanoti veidas. Dabar bandau pasalint toniku su AHA negyvas lasteles nuo veido ir bandysiu vel, gal tada graziau ir plaausis po to.
Ateity noreciau isbandyt stipresni koki Xen-Tan krema ir St. Moriz putas.
Gal kas patartumet, ka daryt, kad nesigautu kaukes efekto? Mano sviesu plaukai, tai nenoriu ju nudazyt, bet ir nefainai, kai matodi riba prie plauku.