Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

QUOTE(sky-blue eyes @ 2011 01 19, 13:29)
o kaip laveros savaiminis labai tamsus idegis? as kai surio baltumo,tai man gal nelabai tamsus tiktu  g.gif

Kaip tik gana švelnus smile.gif Nežinau, kaip an labai baltos odos būtų, sunku vertinti. Maniškė vidutinė, tai efektas švelnus, bet pakankamas žiemai smile.gif
Atsakyti
Merginos, padėkit išsiaiškint iki galo apie kremukus... rolleyes.gif
1. Kokie būtent apie šį atsiliepimai, jau yra kas bandėt, nes 18lt palyginus su kitu kur kainuoja 80lt kažkaip įtartinai lyginami blush2.gif http://www.1-7.lt/39763?keyword=moritz]http://www.1-7.lt/39763?keyword=moritz

2. Kiek laiko užtenka/ keliems kartams/ kuriam laikui (nežinau kaip klaust, kaip dažnai tepliojatės smile.gif) šios priemonės St. Tropez Step 3 Tinted Self Tanning Lotion http://www.kosmetika...ion.html?lang=2?

Baisiai užsidegiau pasitepliot tik neapsisprendžiu dar kuo, tad būčiau dėkinga už pagalbą mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasipasakosiu ir as apie savo patirti su savaiminio idegio kremais (beje as esu baltaode).

Viena karta bandziau Johnsons Holiday Skin, labai senai, gerai nepamenu, bet tikrai zinau kad nieko gero.

Antrasis bandytas buvo Garenier Amber Solaire ( http://www.echemist....lf-tanning-milk )
Vasara kol idegus buvo lyg ir nieko, graziai issitepdavo, bet ziema nenaturaliai atrode, baisiai smirdejo, ir plovesi siaubingom demem, taip pat tepe drabuzius. Nesunaudojau viso buteliuko.

Trecioji priemone nuvylus buvo Loreal Nutri Summer, teko tepliotis kasdien ir kentet toki pati kvapa kaip ir kitu idegio priemoniu, o rezultato beveik nesimate. Tik kur kelnes bruzinosi balti dryziai matesi, o taip jokio poveikio pastebimo.

Tada atradau egipto zeme ir nesinorejo eksperimentuot su tais idegio kremais.

Vis del to kazkaip vel sugalvojau pabandyt ir kaip tik radau SM isparduotuvej XEN-TAN palaipsniui suteikianti idegi pieneli ir Collistar Magic Drops. Xen-Tan labai patiko, idegis labai lygus, ilgai nenusiplauna ir plaunasi be jokiu demiu, man kaip ziema uztenka ir dvieju pasitepimu. Specifinis kvapas yra, bet po triju valandu jau galima praustis ir tas kvapas nusiplauna. Zodziu tikrai labai patiko (dekoju forumietei is kurios pirkau). Apie Collistar dar sunku ka pasakyti,tepiausi dar tik vien karta, keistas priemones kvapas, bet bent per ji nesijaucia to specifinio, ilgai nenusiplauna. Tik tiek kad nusiplove nuo veido demem, bet manau cia ne priemone kalta, o mano linkes pleiskanoti veidas. Dabar bandau pasalint toniku su AHA negyvas lasteles nuo veido ir bandysiu vel, gal tada graziau ir plaausis po to.

Ateity noreciau isbandyt stipresni koki Xen-Tan krema ir St. Moriz putas.

Gal kas patartumet, ka daryt, kad nesigautu kaukes efekto? Mano sviesu plaukai, tai nenoriu ju nudazyt, bet ir nefainai, kai matodi riba prie plauku.
Atsakyti
Beje idomumo delei palyginau savo Xen-Tan ir Laveros sudetis. Na aisku i pirmaji ieina parabenu gale, dar keletas ingridientu kuriu reiksmes nezinau, bet siaip tikrai esu patenkinta, tikrai nemazai geru priedu, man labai patiko vien jau tai kad ju svetaineje prie visu produktu pateiktos sudetys ,reiskia neturi ko slept. Pagrindine dazanti medziaga ta pati tiek Laveroj tiek Xen-tan'e, tiek visuose kituose autobronzatuose.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 01 19, 22:44)
1. Vasara kol idegus buvo lyg ir nieko, graziai issitepdavo, bet ziema nenaturaliai atrode, baisiai smirdejo, ir plovesi siaubingom demem, taip pat tepe drabuzius. Nesunaudojau viso buteliuko.

2. Gal kas patartumet, ka daryt, kad nesigautu kaukes efekto? Mano sviesu plaukai, tai nenoriu ju nudazyt, bet ir nefainai, kai matodi riba prie plauku.

1. Man rods nera nei vienos savaimino idegio priemones, kuri neteptu rubu smile.gif Visos jos daugiau ar maziau plaunasi/trinsai/valosi ir tepa rubus. Man svarbiau, kad ji nesmirdetu soliariumu ir dryziais nesivalytu.
2. As naudoju St. Tropez putas, mano plaukai sviesus, bet nesu ne karto ju nusidazius biggrin.gif Nors tepu iki pat saknu, bet kazkaip nepastebejau, jog kazkas butu ne taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,as kai dabar ziema niekaip negaliu pabaigti savo Xen-Tan kremo,ilgai jis pas mane uzsistovejo,bet jau nebedaug liko,geris sis kremas,tik kartais man gaudavosi dryziai kaikur,bet radau labai gerus budus lygiai issitepti:
1.Sumaisyti su paprastu kuno kremu,tada galima reguliuoti kremo intensyvuma
2.Man labai patiko is pradziu nupilinguoti oda su kavos tirsciais arba cukrumi sumaisytu su aliejumi,tada savaimis graziai "gula" ant odos ir lygiai nusiplauna,net nepastebiu kaip jis dingsta,si buda ypac rekomenduoju sausaodems thumbup.gif

Ilgai galvojau koki kita bandyti krema ar vel uzsakineti Xen tan,radau toki nematyta

St.Croix self tanning lotion
user posted image

Pagal aprasyma jis tureti buti labai panasus i Xen tan,nes irgi yra tamsiai rudas tik per puse pigesnis,radau geru atsiliepimu ir uzsakiau,tureciau gauti kazkur po menesio,parasysiu ispudzius kai isbandysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2011 01 31, 16:54)
Pagal aprasyma jis tureti buti labai panasus i Xen tan,nes irgi yra tamsiai rudas tik per puse pigesnis,radau geru atsiliepimu ir uzsakiau,tureciau gauti kazkur po menesio,parasysiu ispudzius kai isbandysiu rolleyes.gif

lauksim atsiliepimu 4u.gif nes kol kas man XEN-TAN dark lotion pats geriausias thumbup.gif
Atsakyti
merginos, o tokio savaimonio idegio neteko bandyti?
Famous Dave's
user posted image
Atsakyti
Ką geriau naudoti riebiai odai? Nes kiek bandžiau nuo visų dar labiau užsikemša poros verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(stafisss @ 2011 02 11, 21:07)
Ką geriau naudoti riebiai odai? Nes kiek bandžiau nuo visų dar labiau užsikemša poros  verysad.gif

lengvesnes konsistencijos priemones: gelius ar skysčius (liquid)
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 11, 23:45)
lengvesnes konsistencijos priemones: gelius ar skysčius (liquid)

Gelius bandžiau rezultatai tokie patys verysad.gif o kokius skysčius rekomenduotumėt?
Atsakyti
QUOTE(stafisss @ 2011 02 12, 09:27)
Gelius bandžiau rezultatai tokie patys  verysad.gif o kokius skysčius rekomenduotumėt?

aš tikrai ne ekspertė, nes tik veidui savaiminį naudoju. O iš skysčių esu turėjus Uriage purškiamą ir Yves rocher.
įvedus į google self tanning liquid, man rodo tik Clarins

bet purškiamų tikrai yra YR Express Bronze Sunless Tanning Spray
user posted image

Uriage SELF-TANNING MIST
user posted image

ir kitų ax.gif
Atsakyti