QUOTE(katutis @ 2009 04 07, 14:57)
pasakok, ką ji daro?
pirmiausiai, tai kvepia

basis kauke man toki lengva kvapuka turejo,nelbj uzfiksavau net ji, o sitos tai nuostabus,bet ne per daug intensyvus,akd 'uzknistu' (mane daug kvapu zavi,bet dauguma po poros kartu ir uzknisa, todel niekad negalejau pirkt TBS ar panasiu gaminiu

).
o poveikis,tai naudojant dazniau (kroatijoj naudojau kas karta galva plaudama)ir palaikant po koki 20 min. tai nu super

svelnu, minksta, kazkiek net padrekino man rods, nors siaip dazniausiai tai jos labiau maitina,nei drekina. neriebino. mielai kartosiu ja kada nors
QUOTE(Hopeidea @ 2009 04 07, 23:48)
lavera kokosinis gryzus namo buvo virtes toookiu 'kvapeliu"- kad variau iskart i vonia praustis, nebegalejau kentet...
ech,tik isitikinau, kad sunkiai cia bus rast gera alternatyva..tai kol kas nemetysiu pinigu paieskom sioj vietoj

lauksiu,kol kazkas kazka tikrai patikimo atras is musu pulko
QUOTE(katutis @ 2009 04 08, 10:09)
reikia sekti Natūralios kosmetikos gamintojų temą

Aš irgi laukiu, Sultry suintrigavo rožių kauke plaukams

Man labai įdomu, kodėl Laveros neveža į Lietuvą?

Nors bendriau tai koks skirtumas, kai galima parsisiųsti ir be antkainio
Biobutique sake ziema man,kad jie planuoja lyg pradet veztis Lavera,jei tik sulauks klientu palaikymo (kaip supratau - geru pardavimu dabartinio asortimento). bet kai dbr krize ir pan,tai manau,nukels planus neribotam laikui

ale, ai.. kai be antkainio,tai ir internetu tinka pirkt

(nors as siaip gyvai prekybai labiau prijaucianti - kvapas,lietimas, pabandymas ir pan)