Įkraunama...
Įkraunama...

Butai Gudelių šile, Lazdynuose

QUOTE(Arvena @ 2010 07 29, 10:00)
oi, o aš dar vis tokioje euforijoje - dar vis jaučiuosi lyg kokiam kurorte būčiau  lotuliukas.gif Labai viskas patinka, vaikai irgi patenkinti, nesinori niekur ir išvažiuot net iš namų  blush2.gif

Liuks. Nesenai pravažiavom pasicekavyt, tai tokia ramybė... nieko ir mes sulauksim tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2010 07 29, 10:44)
Liuks. Nesenai pravažiavom pasicekavyt, tai tokia ramybė... nieko ir mes sulauksim tongue.gif

Aišku drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Linkiu kad kuo greičiau 4u.gif
Atsakyti
Nereali vieta cia, ypac tiems, kurie turi vaiku ir nenori gyventi ant betono smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eddie_1 @ 2010 07 29, 12:34)
Nereali vieta cia, ypac tiems, kurie turi vaiku ir nenori gyventi ant betono smile.gif

Čia gyventojas Gudelių rašo? bigsmile.gif
Atsakyti
sveiki :
jungiames ir mes nusipirkome 5 name 34 buta smile.gif

tik va iskilo klausimas sitame name komunaliniai per City Service, ir kazkas minejo kad vien uz kitas paslaugas apie 160 sad.gif((

nors kazkas sake, kad maziau gal yra gaunanaciu saskaitas is City service ir kiek isiena uz kitas paslaugas?
Atsakyti
QUOTE(SandritaM @ 2010 08 11, 10:56)
sveiki :
jungiames ir mes nusipirkome 5 name 34 buta smile.gif

tik va iskilo klausimas sitame name komunaliniai per City Service, ir kazkas minejo kad vien uz kitas paslaugas apie 160 sad.gif((

nors kazkas sake, kad maziau gal yra gaunanaciu saskaitas is City service ir kiek isiena uz kitas paslaugas?

Siaip kitos paslaugos apskaiciuojamos buto plotui, tai naturalu, kad pas kazka bus maziau. Mes irgi apie 150lt gaunam saskaita kas menesi, esam is 3cio namo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainuojanti Puga @ 2010 08 11, 16:54)
Siaip kitos paslaugos apskaiciuojamos buto plotui, tai naturalu, kad pas kazka bus maziau. Mes irgi apie 150lt gaunam saskaita kas menesi, esam is 3cio namo sad.gif

eina sau tai nelabai suprantu uz ka cia tokios sumos? ir niekas nepagalvojo niekada kurtis kokios bendrijos ir per ja tvarkytis kitas paslaugas, mes dabar gyvenam Pilaiteje Priegliaus g., ir 2 kambariu bute uz kitas paslaugas mokam 30-40 lt?????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SandritaM: 11 rugpjūčio 2010 - 18:44
kad nežinau - visur panašiai......Mano tėvai Justiniškėse už 64 kv butą gauna 100 lt sąskaitas. Aš Gudeliuose - už tokią pačia kvadratūrą tiek pat....Tik dar plius turim fontaną, gražią veja prižiūrėta....
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2010 08 11, 21:52)
kad nežinau - visur panašiai......Mano tėvai Justiniškėse už 64 kv butą gauna 100 lt sąskaitas. Aš Gudeliuose - už tokią pačia kvadratūrą  tiek pat....Tik dar plius turim fontaną, gražią veja prižiūrėta....

O jūsų namą kas administruoja. Paskaičiau sutarty, kad pas mus UAB "Gudelių šilas" bus. Pamenu forume buvo daug apie tai kalbėta, bet nesidėjau į galvą ir sudėtinga buvo suprast kai dar negyveni, kad ten skiriasi namų administruojančios bendrovės ir skiriasi mokesčiai... O dabar va jau ir nebesuprasiu, nes forumo nebėr lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2010 08 11, 22:46)
O jūsų namą kas administruoja. Paskaičiau sutarty, kad pas mus UAB "Gudelių šilas" bus. Pamenu forume buvo daug apie tai kalbėta, bet nesidėjau į galvą ir sudėtinga buvo suprast kai dar negyveni, kad ten skiriasi namų administruojančios bendrovės ir skiriasi mokesčiai... O dabar va jau ir nebesuprasiu, nes forumo nebėr lotuliukas.gif

Mus Gudelių šilas....
Atsakyti
suprantu, bet tik uz kitas paslaugas neskaitant nei vandens nei elektros kazkaip man atrodo daugoka.... g.gif
o gal kas zinot kas kuri nama kuruoja?
Kuriuos city Service o kuriu Gudeliu Silas?
Atsakyti
QUOTE(SandritaM @ 2010 08 11, 19:42)
eina sau tai nelabai suprantu uz ka cia tokios sumos? ir niekas nepagalvojo niekada kurtis kokios bendrijos ir per ja tvarkytis kitas paslaugas, mes dabar gyvenam Pilaiteje Priegliaus g., ir 2 kambariu bute uz kitas paslaugas mokam 30-40 lt?????

Jo, mes Fabuose senam name irgi ~40-50 mokejom. Aishku uz mazesni buta, tam name nebuvo lifto, nebuvo fontanu, pozeminiu aishksteliu (+ valymas, + elektra), vejos ten niekas netrese ir neskuto. Bet as vis viena netikiu, kad tu kainu Gudeliuose neimanoma sumazinti.
Atsakyti