Niekada nesikeikiu, ir vyrai mano aplinkoje to nedaro. atsimenu, koks šokas buvo, kai važiavau su drauge ir ji pradėjo plūstis, kaip vėžikas
Mano keiksmazodziai dazniausiai uzsibaigia tik pasakymau KAIP CIA DABAR
bet tai tik kuomet kitas vairuotojas nerodo posukio ar sukelia avaringa situacija.
ir kuo pavojingesne situacija, tuo emociskiau as ta "sakini" istariu
Jei jau koks žioplys sukelia avarinę situaciją tai nusikeikiu ir gan riebiai... sunku man su nervais..sunku
As irgi nusikeikiu jei kas uzkisa, nerodo posukio ar pan
susikeikiu (lietuviškai
) ir kai man kas nors kokią žioplybę pakiša ir kai pati į kokią žioplą situaciją papuolu
aš irgi vieną kartą nesusivaldžiau.
Įvažiavau į sankryžą degant žaliam šviesoforo signalui, noriu sukti į kairę, praleidžiu priešpriešais tiesiai, į kairę ir į dešinę važiuojančius auto. Ir ką. Moteriškė, kuri suka į dešinę, nedrįsta važiuoti, a la praleidžia mane, nors jos pirmenybė. Na aš supratau, kad ji nežino, kad jos pirmenybė ir pradėjau sukti į kairę. Bet ką tu.... Ta moteriškė biški pajudėjo iš vietos ir vėl žiūri į mane akis išpūtusi
O man jau geltonas dega... matau, kad ta moteriškė tiesiogine ta žodžio prasme "tamposi", o prieš ją užsukti nenoriu, nes dar sugalvos pajudėti, įkals man į šoną ir aš paliksiu kalta. Taip susinervinau, kad pradėjau plūstis...
Neištvėriau ir užsukau tai moteriškei prieš nosį. Ji taip ir liko stovėti iki kito žalio šviesoforo signalo.
Buvo gėda, nes automobilyje kartu su manimi važiavo mano vyro bendradarbio žmona
Įvažiavau į sankryžą degant žaliam šviesoforo signalui, noriu sukti į kairę, praleidžiu priešpriešais tiesiai, į kairę ir į dešinę važiuojančius auto. Ir ką. Moteriškė, kuri suka į dešinę, nedrįsta važiuoti, a la praleidžia mane, nors jos pirmenybė. Na aš supratau, kad ji nežino, kad jos pirmenybė ir pradėjau sukti į kairę. Bet ką tu.... Ta moteriškė biški pajudėjo iš vietos ir vėl žiūri į mane akis išpūtusi
Buvo gėda, nes automobilyje kartu su manimi važiavo mano vyro bendradarbio žmona
visi vairuotojai keikiasi kai pradeda vairuot, lietuvoje tai tampa tradicija
As keikiuosi, o vyras- ne
Tik ismoko is manes " gaidys" sakyti, bet siaip tai jis mane daznai ramina
Tik ismoko is manes " gaidys" sakyti, bet siaip tai jis mane daznai ramina
As labai retai kada nusikeikiu ir tai, jeigu kartu su manim masinoj dar kas nors vaziuoja. Kai vaziuoju viena, nesikeikiu.
Bet pastebejau, kad paskutiniu metu dazniau kyla situaciju, kai norisi ka nors "svelnaus" pasakyti. Manyciau, kad paskutiniu metu musu vairavimo kultura labai smuko zemyn.
Nezinau, kokios to priezastys, bet anksciau, kai vairavau, tai pailsedavau, o dabar "nerviakas"
Bet pastebejau, kad paskutiniu metu dazniau kyla situaciju, kai norisi ka nors "svelnaus" pasakyti. Manyciau, kad paskutiniu metu musu vairavimo kultura labai smuko zemyn.
QUOTE(Aksana-Lap @ 2010 01 19, 16:31)
Mano keiksmazodziai dazniausiai uzsibaigia tik pasakymau KAIP CIA DABAR
bet tai tik kuomet kitas vairuotojas nerodo posukio ar sukelia avaringa situacija.
ir kuo pavojingesne situacija, tuo emociskiau as ta "sakini" istariu 
nu bet vairuotoju kultura
Nu keikiuos lietuviskai kai jau nervai nelaiko.
Nejaugi ir anksciau tokiu gudruoliu kelyje tiek buvo, reik kazka daryt, nes as kuo toliau tuo man baisiau vairuot