Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kai jūs vairuojate, irgi TAIP keikiatės?:)))

QUOTE(Graciella @ 2012 11 22, 12:45)
Oj tenka...bet ne riebiai, pakanka ir gyvunu pavadinimu "asilas, ozys, gaidys..."  lotuliukas.gif buna aplenkiu ir belenkdama pypsinu, arba vidurini pirsta parodau, arba tik labai piktai pasiziuriu..

Aš ir esu parodžius pirštą, bet vis bijau, kad gali vytis ar dar ką sugalvos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 10 14, 10:48)
Va,merginos,ka as jums pasakysiu...kai gatveje nekils noras keiktis ir nesikeiksit,kai ant nieko nepyksit,kai vairuodamos nepasiduosit jokioms emocijoms,o vadovausites tik saltu protu,kai aplinkiniu debiliski veiksmai niekaip neveiks jusu nervines ir emocines busenos-galesite sau pasakyti,kad jau tikrai labai neblogai vairuojat  4u.gif

O turbut jus teisi. Bet as dar tokio lygio nepasiekiau, todel nusikeikiu daznai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(justejan @ 2012 11 23, 10:06)
O turbut jus teisi. Bet as dar tokio lygio nepasiekiau, todel nusikeikiu daznai tongue.gif

As irgi dar nepasiekiau smile.gif bet labai stengiuosi ir pamazu tobuleju,tikrai jau retai istruksta,ir nebaisiai... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 23 lapkričio 2012 - 11:48
Kartais ir nusikeikiu ir papypsinu, tai normalu tam tikrose situacijuose. Jei zmogus i nieka nereaguoja tai ne rodyklis vairavimo gabumo o priezastis pasitikrinti galva, tam kas nejaucia emociju nustatoma diagnoze psichopatija, kitas reikalas ar sugebi savo emocijas atitinkamai suvaldyt ir ne tik vairuojant bet ir siaip ,,gyvenime'' o tai ateina autotreningo budu arba ,,su metais''.
Atsakyti
Tai apie tai ir kalba,kad emocijas reikia suvaldyti taip,kad jos netrukdytu kazka atlikti ir niekaip neitakotu tavo veiksmu... ax.gif
Atsakyti
Šiaip esu nesikeikianti (beveik), bet kai už vairo, tai...hmmm... kalbos kultūros kontrolė išsijungia dažniausiai blush2.gif .....
Atsakyti
biggrin.gif kaip gali nesikeikt, kai aplinkui gatvėse visokie gudručiai ir balvonai važinėja... biggrin.gif

Buvo toks atvejis, na žiemą kaip žinote auto langai būna uždaryti, o čia taip sakant jau atšilę buvo, langais pravertais varau sau... nu ir atvaro KET pažeidėja iš serijos: man ten reikia... o aš žinoma su atvirais langais ir pavariau teip riebokai biggrin.gif, ji irgi su atvirais langais... bet iš jos veido išraiškos supratau, kad ji mane suprato... biggrin.gif sarmata žinoma buvo, bet jau šaukštai po pietų.... rolleyes.gif bet už tai nebuvo susidūrimo ir likom sveikos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Optima... @ 2013 02 24, 19:19)
Šiaip esu nesikeikianti (beveik), bet kai už vairo, tai...hmmm... kalbos kultūros kontrolė išsijungia dažniausiai blush2.gif .....

Man irgi tas pats,ir dar tokie lobynai atsiveria,drauge tik uz galvos susiima,apsalus lieka smile.gif o as saves tada irgi neatpazystu smile.gif
Atsakyti
Ziauriai keikiuosi blush2.gif ,kaip ir dauguma,siaip nesikeikiu,bet kai pradejau vairuoti,tai "grazus"zodziai kaip pradejo lietis lotuliukas.gif ,negaliu kitaip biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2012 02 12, 18:04)
Labai greitai issigydziau nuo keikimosi kai pasistaciau kamera masinoj,uzteko pora kartu vaizdo irasa perziureti ekstremaliu situaciju... blush2.gif  doh.gif Dabar tyliu kaip zuvis  lotuliukas.gif

Geras lotuliukas.gif .

QUOTE(denaxa @ 2012 10 14, 09:48)
Va,merginos,ka as jums pasakysiu...kai gatveje nekils noras keiktis ir nesikeiksit,kai ant nieko nepyksit,kai vairuodamos nepasiduosit jokioms emocijoms,o vadovausites tik saltu protu,kai aplinkiniu debiliski veiksmai niekaip neveiks jusu nervines ir emocines busenos-galesite sau pasakyti,kad jau tikrai labai neblogai vairuojat  4u.gif

Tai nesusije smile.gif ,tiesiog vienu nervai silpnesni,kitu stipresni lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 11 23, 11:47)
As irgi dar nepasiekiau smile.gif bet labai stengiuosi ir pamazu tobuleju,tikrai jau retai istruksta,ir nebaisiai... mirksiukas.gif

riebiai man istruksta,jei pamatau nu didele nesaomone kelyje smile.gif blush2.gif

QUOTE(*Change* @ 2013 03 05, 15:29)
Tai nesusije  smile.gif ,tiesiog vienu nervai silpnesni,kitu stipresni  lotuliukas.gif .

is dalies susije smile.gif gidejus ,kaip drauge ant ikalnes keikias.. as pirmom dienom.. varydavau per viena vieta.. ten ikalne...ir pesciuju pereja ant jos... tai visad ka nors sumurmedavau.. OT *** ir sugalvojai cia dabar eit... lotuliukas.gif kai as vaziuoju biggrin.gif paziuredavau i veidrodeli.. ikalnese... ir keikdavaus.. kad arciau nevaziuotu manes biggrin.gif (nu tu *** ..kokio *** prilimpi prie siknos.. doh.gif ) kazkaip praejo,po intensyvaus tokio vairavimo...nesikeikiu ..smulkmenos dabar atrodo.
tai va. kazkieksusije sitie dalykai. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Dark Elf*: 05 kovo 2013 - 19:26
pritariu, kad tai yra kažkiek susiję dalykai. aš pradžioje tikrai pasikeikdavau, o dabar jau labai retai išvadinu ką nors kaip nors negražiai sau po nosim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 03 05, 18:47)
riebiai man istruksta,jei pamatau nu didele nesaomone kelyje smile.gif  blush2.gif
is dalies susije smile.gif gidejus ,kaip drauge ant ikalnes keikias.. as pirmom dienom.. varydavau per viena vieta.. ten ikalne...ir pesciuju pereja ant jos... tai visad ka nors sumurmedavau.. OT *** ir sugalvojai cia dabar eit... lotuliukas.gif kai as vaziuoju biggrin.gif paziuredavau i veidrodeli.. ikalnese... ir keikdavaus.. kad arciau nevaziuotu manes biggrin.gif (nu tu *** ..kokio *** prilimpi prie siknos.. doh.gif ) kazkaip praejo,po  intensyvaus tokio vairavimo...nesikeikiu ..smulkmenos dabar atrodo.
tai va. kazkieksusije sitie dalykai.  rolleyes.gif

Kai as del tokiu dalyku niekada nesinervinau,todel manau,kad man neitakoja smile.gif ,as keikiuosi tik del kitu vairuotuju klaidu biggrin.gif .
Atsakyti