Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (8 dalis)

Sian po dabo eisiu savo ziedukus paimsiu bigsmile.gif
wub.gif wub.gif wub.gif
jau nekantrauju pamatyti kaip atrodys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mishenok84 @ 2009 09 02, 14:44)
Sian po dabo eisiu savo ziedukus paimsiu  bigsmile.gif 
wub.gif  wub.gif  wub.gif
jau nekantrauju pamatyti kaip atrodys  wub.gif

Nepamirsk pasirodyt bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaitės išteka mano mažoji sesutė, todėl prašė jūsų pagalbos gal galite rekomenduoti Kaune gerą juvelyrą, kuris padarytų žiedus (auksą turim). Būsiu labai dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jalina @ 2009 09 02, 14:45)
Nepamirsk pasirodyt  bigsmile.gif

Na pas mus tokie paprastuciai bigsmile.gif Butinai pasirodysiu 4u.gif
Atsakyti
As irgi siandien pasiimsiu tongue.gif
tai va, kazkas klause pries kiek laiko uzsisakyti... tai galiu pasakyti, kad mano vestuves uz keliu dienu, o ziedus apsiimu tik siandien, nors uzsakyti buvo pries 6 savaites doh.gif tai jau net spirgejau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2009 08 27, 12:08)
Labai įdomu, kur Palangoj darėt?  g.gif Čia pagal nuotrauką?  rolleyes.gif Šiaip labai gražūs, tik man smulkučiai patogesni  smile.gif

Kaip supratau juvelyras vienas palangoje, cia netoli turgelio einat ant fontano po desine puse yra suvenyru parduotuve ir juvelyriniai dirbiniai - ten ir daro ax.gif O dareme lygiai tokius pacius kaip mano suzadetviu tik spalvos atvirksciai blush2.gif man labai patiko tas variantas, o ir maniskis nieko pries buvo mirksiukas.gif tik tiek kad pasidarem masyvesnius wub.gif

user posted image
Atsakyti
Nelabai man sekesi nufotkinti,kai gausis geriau idesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mishenok84: 02 rugsėjo 2009 - 18:01
QUOTE(BonyEx @ 2009 09 01, 16:23)
beje.... jus visos apie gamyba. o gal galima pavardinti kur galima isigyti??

juvelyrinių dirbinių parduotuvėse.
Atsakyti
Jetau, jei VILNIUJE, TAI KRUVA TU PARDUOTUVIU-FABRICANT, AUKSINE DOVANELE, AUKSO CENTRAS, AUKSINE GIJA - uztenka pavaiksciuoti po bet kuri dideli prekybos centra smile.gif beje kiek zinau dabar nuolaidos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 09 02, 13:17)
Mergaitės išteka mano mažoji sesutė, todėl prašė jūsų pagalbos gal galite rekomenduoti Kaune gerą juvelyrą, kuris padarytų žiedus (auksą turim). Būsiu labai dėkinga.  4u.gif

Mes dabar daromės "Aukso saloj", nes mano sesuo prieš porą metų darėsi, tai labai patenkinti. Jie turi skyrių Urmo bazėj. Jei nori, galėsiu duoti kontaktus į až. Kiek rekomenduotų juvelyrų praėjom, tai jie pasiūlė geriausią kainą ax.gif
Jei kaina nesvarbu, taikos pr. yra labai geras juvelyras Mindaugas, "Aukso magija" juvelyrinė, jei neklystu.. Bet pas jį mūsų norimi žiedai būtų kainavę beveik dvigubai brangiau.. Nors kas darėsi sako, jog darbas nepriekaištingas, visada siūlo darytis vienetinius dirbinius ir tt.
Kitą savaitę turbūt gausim savo žiedus wub.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti