Įkraunama...
Įkraunama...

KMU studentės vienykimės!

Tęsiam savo plepesiukus toliau gathering.gif

Sena tema ČIA 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 12 kovo 2009 - 17:12
QUOTE(Finna @ 2009 03 12, 18:10)
Tęsiam savo plepesiukus toliau gathering.gif
Sena tema ČIA 4u.gif

finna aciu uz naujus namucius smile.gif

na perskaiciau cia svarstymus apie medicina...manau kad vos ne kas antram kyla mintis ja mesti, trauktis ir galvot , kad kitur bus geriau. va ir man taip buvo, ir ta mintis buvo 6 metus !!!! man neidomu buvo absoliuciai viskas, tikra kankyne, internatura -kazkiek pagerino situacija, o dabar esu tiesiog ant sparnu !!!!!!!!!!!! rezidentura pakeite viska- neisivaizduoju kur dar galeciau taip gerai jaustis ir realizuot save. o beje vidurkis neblizgejo, maniau jau darbo medicina likus tik man...bet...viskas susideliojo ir gyvenimas puikus!
Atsakyti
QUOTE(kukse @ 2009 03 12, 18:05)

na perskaiciau cia svarstymus apie medicina...manau kad vos ne kas antram kyla mintis ja mesti, trauktis ir galvot , kad kitur bus geriau. va ir man taip buvo, ir ta mintis buvo 6 metus !!!! man neidomu buvo absoliuciai viskas, tikra kankyne, internatura -kazkiek pagerino situacija, o dabar esu tiesiog ant sparnu !!!!!!!!!!!! rezidentura pakeite viska- neisivaizduoju kur dar galeciau taip gerai jaustis ir realizuot save. o beje vidurkis neblizgejo, maniau jau darbo medicina likus tik man...bet...viskas susideliojo ir gyvenimas puikus!

Visi 6 metai buvo kankynė? blink.gif swoon.gif
Koks tavo vidurkis buvo, kad apie darbo mediciną galvojai? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 03 12, 19:33)
Visi 6 metai buvo kankynė? blink.gif swoon.gif
Koks tavo vidurkis buvo, kad apie darbo mediciną galvojai? lotuliukas.gif

lotuliukas.gif virs 8 lotuliukas.gif bet viskas susitvarke apie 4 kursa, bet visvien galvojau apie seima, dieta, sporta biggrin.gif bet kai reikejo jau stot, nei vienos net neirasiau, supratau, kad mes per greit save nuvertinam blush2.gif dabar tai juokas ima lotuliukas.gif
oi kokia as dabar laiminga , kad jau baiges viskas smile.gif kam sunku zinokit, kad ir tokiu dienu buna, bet jos praeina!!! tik atrodo ilgesnes uz grazias dienas smile.gif
svarbiausia nepult i panika ir stojant neprirasyt to ko nenori- turek megstama darba-nereiks dirbt. negaliu patiket kad as kalbu, bet dabar ir seminarai idomus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kukse @ 2009 03 12, 19:05)

o kokia daktare busi? ax.gif kelinti metai rezidenturos?
Papildyta:
Kukse, gal gali papasakoti apie internaturos egzamina? Kaip vertina, ar tiesa, kad yra kazkoki sablonai pagal kuriuos vertina? Is ko jus egzaminui ruosetes?
Atsakyti
QUOTE(Vylke @ 2009 03 12, 19:58)
o kokia daktare busi? ax.gif kelinti metai rezidenturos?
Papildyta:
Kukse, gal gali papasakoti apie internaturos egzamina? Kaip vertina, ar tiesa, kad yra kazkoki sablonai pagal kuriuos vertina? Is ko jus egzaminui ruosetes?

internaturos egzui ruosemis is paruostukiu smile.gif yra duoti klausimai ir yra zmoniu sukonspektuoti atsakymai kaip sakant. to ir pakako-as ju man atrodo net nepasipidziau, ismokau ir tiek. as esu anesteziologijos-reanimatolgijos rezidente. o del sablonu tai nezinau, musu beveik visas kursas rase is tu paruostu atsakymu-sablonu rase,tai sablonu ir gavom pazymius. beje jei kartais neatsakai klausimo ar parasai ne ta, po istikrinimo pasikviecia perrasyt, tik aisku sumoj uz klausima daugiau 7 negauni, jei neklystu. neislaikiusiu oficialiai is pradziu buvo, veliau kiek zinau parase teigiamus pazymius- bet cia didieji KMU gandai. o pazymiu, kad ir labai keista labiausiai gaili chirurgai, bet gal cia priklauso kas pataiso. ai dazniausias buvo 9 smile.gif
o kuriam kurse vylke esi? ka planuoji studijuot?
Atsakyti
QUOTE(kukse @ 2009 03 12, 21:33)
internaturos egzui ruosemis is paruostukiu smile.gif yra duoti klausimai ir yra zmoniu sukonspektuoti atsakymai kaip sakant. to ir pakako-as ju man atrodo net nepasipidziau, ismokau ir tiek. as esu anesteziologijos-reanimatolgijos rezidente. o del sablonu tai nezinau, musu beveik visas kursas rase is tu paruostu atsakymu-sablonu rase,tai sablonu ir gavom pazymius. beje jei kartais neatsakai klausimo ar parasai ne ta, po istikrinimo pasikviecia perrasyt, tik aisku sumoj uz klausima daugiau 7 negauni, jei neklystu. neislaikiusiu oficialiai is pradziu buvo, veliau kiek zinau parase teigiamus pazymius- bet cia didieji KMU gandai. o pazymiu, kad ir labai keista labiausiai gaili chirurgai, bet gal cia priklauso kas pataiso. ai dazniausias buvo 9 smile.gif
o kuriam kurse vylke esi? ka planuoji studijuot?

As interne. Ir noriu kazka suzinoti apie ta egzamina. Turiu kazkokius konspektus, bet man jie vietom ne koki. Gal galetum atsiusti man tuos konspektu is kuriu mokeisi jei dar turi? Buciau labai dekinga.
Atsakyti
Kaip fainai, nauji namučiai biggrin.gif Finna, 4u.gif čia tau už šaunų darbą thumbup.gif
Atsakyti
Finna, kraujotaka mum dabar wink.gif
Atsakyti
QUOTE(laaaurita @ 2009 03 13, 15:16)
Finna, kraujotaka mum dabar  wink.gif

Tai nesistebiu,kad užėjo noras rišt biggrin.gif Čia sunkiausias viso antro kurso egzas, po to kvėpavimas ir medžiagos bus tikrai lengviau mirksiukas.gif

O va mane tai krizė ištinka kiekvienų metų pradžioj ir apie vidurį, bet po to įsilinguoji į sistemą ir jau gerai būna smile.gif Manau, daugumai ateina sunkių dienų.

O sakykit tuose klinikiniuose (nuo 4 kurso) ar lb daug praktikos įgūdžių reikia?
Nes teoriją tai dar dar išmokt, bet va praktika tai bijau,kad man ne per geriausiai seksis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Selija @ 2009 03 13, 18:40)
Tai nesistebiu,kad užėjo noras rišt  biggrin.gif  Čia sunkiausias viso antro kurso egzas, po to kvėpavimas ir medžiagos bus tikrai lengviau mirksiukas.gif

O va mane tai krizė ištinka kiekvienų metų pradžioj ir apie vidurį, bet po to įsilinguoji į sistemą ir jau gerai būna smile.gif Manau, daugumai ateina sunkių dienų.

O sakykit tuose klinikiniuose (nuo 4 kurso) ar lb daug praktikos įgūdžių reikia?
Nes teoriją tai dar dar išmokt, bet va praktika tai bijau,kad man ne per geriausiai seksis  ax.gif

Nepasakyciau, kad ten daug tu praktiniu igudziu reikia. Seip viska parodo ir pamoko. Duoda palata arba viena ligoni (cia kaip kur) ir priziuri ji biggrin.gif Seip darbu metu aptari toerija jei buna idomesniu atveju tai destytojas nusiveda parodyti. Seip nepasakyciau, kad perdaugausia tu igudziu igavau ir ne as viena.
Atsakyti
vylke, tikiuos gavai nacionalinio egzo konspektus? ar geresni nei turejai?
Atsakyti