QUOTE(Inexe @ 2009 03 15, 19:35)
labas vakaras visoms

noriu jūsų paklausti su kokiais balais įstojote į KMU? Ar yra studijuojančių odontologiją? Aš šiais metais ketinu ten stoti (na bent jau labai labai norėčiau

) gal kas papasakotų kaip ten viskas vyksta, kas sudaro pagrindinį balą stojant, ar labai sunku įstoti

kas kmu.lt parašyta jau skaičiau, aukštųjų mokyklų mugėje kaune taip pat buvau, kalbėjausi su studente iš kmu, bet sakau gal jūs irgi galėsit ką nors papasakoti
Sveika
Su kokiais balais įstojau jau nebeatsimenu, seniai tas buvo
Jei perskaitei informaciją apie stojimą kmu.lt, buvai mugėj, tai nieko naujo mes nebepasakysim
Gali pasiieškot su kokiais balais abiturientai įstojo pirmu ir paskutiniu numeriu (kažkur esu mačius tokią info, bet nebežinau kur, pagooglink ir rasi) į tam tikras specialybes
Jei gerai išlaikysi egzaminus, įstoti nebus sunku

Mes čia esančios, daugiausiai studijuojam mediciną, tai apie odontologiją bent aš nelabai ir turiu ką pasakyt
Papildyta:
QUOTE(vilijandrija @ 2009 03 14, 14:14)

sveikos merginos,turiu pas jus prasyma,gal kas turite koki rasto darba,referata,projekta ir pan,susijusi su skrandzio remeniu,rugstingumu.Pati dirbu,neturiu kada vaiksciot po bibliotekas,o reikia kad butu literaturos sarasas,negaliu visko mest is intiko...
rasykit i az,jei kas galesit pagelbet
Kad mes referatų nerašom, galim duot kokią ligos istoriją nebent
Ar jau turi patį darbą ir tik literatūrą reiktų normalią įrašyt?