Įkraunama...
Įkraunama...

KMU studentės vienykimės!

QUOTE(kukse @ 2009 03 13, 19:35)
vylke, tikiuos gavai nacionalinio egzo konspektus? ar geresni nei turejai?

Vienus turejau, o kiti labai panasus. O gal pameni is kuriu tu mokeisi? Labai aciu uz pagalba. O ar reikia rasyti tas visas etiologijas, patogenezes?
Atsakyti
QUOTE(Just4Fun @ 2009 03 13, 11:21)
Kaip fainai, nauji namučiai  biggrin.gif  Finna,  4u.gif  čia tau už šaunų darbą  thumbup.gif

Baik tu, koks čia darbas irnesakyk.gif

QUOTE(laaaurita @ 2009 03 13, 14:16)
Finna, kraujotaka mum dabar  wink.gif

QUOTE(Selija @ 2009 03 13, 17:40)
Tai nesistebiu,kad užėjo noras rišt  biggrin.gif

Aš ir dabar supratau iš kur tau buvo tokios mintys doh.gif lotuliukas.gif

Kai mokaisi klinikinius dalykus, reikia ir mokintis teoriją tik, o praktines žinias natūraliai įgyjam biggrin.gif Kaip ir sakė- gauni palatą ar kelis ligonius, ir juos prižiūri- apžiūri kasdien, pamatuoji AKS, ŠSD ir pan., parašai statusus, tyrimus kokius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vylke @ 2009 03 13, 20:21)
Vienus turejau, o kiti labai panasus. O gal pameni is kuriu tu mokeisi? Labai aciu uz pagalba. O ar reikia rasyti tas visas etiologijas, patogenezes?

oi ne! tikrai nereikia, joie ir patys pries pat egza pasake kad nerasytumem. reikia nuo klinikos. laiko neuztektu viskam parasyt.
Atsakyti
QUOTE(kukse @ 2009 03 13, 23:06)
oi ne! tikrai nereikia, joie ir patys pries pat egza pasake kad nerasytumem. reikia nuo klinikos. laiko neuztektu viskam parasyt.

Dar grupiokes atsiunte kazkokius konspektus. Dabar reikes susikaupti ir kada prisesti. Kazkaip labai tingisi. Matyt jau atpratau kasdien mokytis blush2.gif Tinginiauju biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos merginos,turiu pas jus prasyma,gal kas turite koki rasto darba,referata,projekta ir pan,susijusi su skrandzio remeniu,rugstingumu.Pati dirbu,neturiu kada vaiksciot po bibliotekas,o reikia kad butu literaturos sarasas,negaliu visko mest is intiko... biggrin.gif
rasykit i az,jei kas galesit pagelbet g.gif
Atsakyti
labas vakaras visoms 4u.gif noriu jūsų paklausti su kokiais balais įstojote į KMU? Ar yra studijuojančių odontologiją? Aš šiais metais ketinu ten stoti (na bent jau labai labai norėčiau ax.gif ) gal kas papasakotų kaip ten viskas vyksta, kas sudaro pagrindinį balą stojant, ar labai sunku įstoti blush2.gif kas kmu.lt parašyta jau skaičiau, aukštųjų mokyklų mugėje kaune taip pat buvau, kalbėjausi su studente iš kmu, bet sakau gal jūs irgi galėsit ką nors papasakoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inexe @ 2009 03 15, 19:35)
labas vakaras visoms  4u.gif noriu jūsų paklausti su kokiais balais įstojote į KMU? Ar yra studijuojančių odontologiją? Aš šiais metais ketinu ten stoti (na bent jau labai labai norėčiau ax.gif  ) gal kas papasakotų kaip ten viskas vyksta, kas sudaro pagrindinį balą stojant, ar labai sunku įstoti  blush2.gif  kas kmu.lt parašyta jau skaičiau, aukštųjų mokyklų mugėje kaune taip pat buvau, kalbėjausi su studente iš kmu, bet sakau gal jūs irgi galėsit ką nors papasakoti  ax.gif

Sveika mirksiukas.gif
Su kokiais balais įstojau jau nebeatsimenu, seniai tas buvo doh.gif
Jei perskaitei informaciją apie stojimą kmu.lt, buvai mugėj, tai nieko naujo mes nebepasakysim smile.gif
Gali pasiieškot su kokiais balais abiturientai įstojo pirmu ir paskutiniu numeriu (kažkur esu mačius tokią info, bet nebežinau kur, pagooglink ir rasi) į tam tikras specialybes 4u.gif
Jei gerai išlaikysi egzaminus, įstoti nebus sunku biggrin.gif Mes čia esančios, daugiausiai studijuojam mediciną, tai apie odontologiją bent aš nelabai ir turiu ką pasakyt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vilijandrija @ 2009 03 14, 14:14)
4u.gif sveikos merginos,turiu pas jus prasyma,gal kas turite koki rasto darba,referata,projekta ir pan,susijusi su skrandzio remeniu,rugstingumu.Pati dirbu,neturiu kada vaiksciot po bibliotekas,o reikia kad butu literaturos sarasas,negaliu visko mest is intiko... biggrin.gif
rasykit i az,jei kas galesit pagelbet g.gif

Kad mes referatų nerašom, galim duot kokią ligos istoriją nebent smile.gif
Ar jau turi patį darbą ir tik literatūrą reiktų normalią įrašyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inexe @ 2009 03 15, 20:35)
labas vakaras visoms  4u.gif noriu jūsų paklausti su kokiais balais įstojote į KMU? Ar yra studijuojančių odontologiją? Aš šiais metais ketinu ten stoti (na bent jau labai labai norėčiau ax.gif  ) gal kas papasakotų kaip ten viskas vyksta, kas sudaro pagrindinį balą stojant, ar labai sunku įstoti  blush2.gif  kas kmu.lt parašyta jau skaičiau, aukštųjų mokyklų mugėje kaune taip pat buvau, kalbėjausi su studente iš kmu, bet sakau gal jūs irgi galėsit ką nors papasakoti  ax.gif

Gerai finna rekomendavo pasiieškok įstojusių balus.
Aš į MF įstojau su biologijos 99 ir lt 100, dar laikiau matematiką,bet blogiau nei biologiją tai bio kaip pagrindinį ėmė. Į odontologiją reikia aukštesnių balų nei į MF.
O pačios studijos pirmus kelis metus panašios kaip ir medicinoj, taip kad mokytis reikės panašiai daug (su drauge iš OF dar iki šiol kartais konspektais pasikeičiam smile.gif) .
Pakankamai sunku ir dėl to,kad konkurencija labai didelė,sustoja visi puikiai išlaikę egzus. Dar skiriasi nuo medicinos, odontologijoj daug investuot reikia per pačius mokslus- susipirkt įrankius, medžiagas. Ir ten trumpiau studijuoja, dabar lyg žada internatūrą nuimt,tai išvis penki metai ir baigęs.
Tai va maždaug apytikris vaizdas smile.gif

Papildyta:
sakykit,o gal čia yra buvusių pagal erasmus išvažiuvusių? Būtų įdomu išgirst įspūdžius smile.gif
Atsakyti
Labai ačiū už atsakymus, pabandysiu pasiieškoti. Stengsiuos dar stipriai pasimokyt iki birželio 5 ir gerai išlaikyti, kad įstočiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inexe @ 2009 03 16, 19:19)
Labai ačiū už atsakymus, pabandysiu pasiieškoti. Stengsiuos dar stipriai pasimokyt iki birželio 5 ir gerai išlaikyti, kad įstočiau  smile.gif

Sėkmės 4u.gif Tikiuosi susitiksim KMU koridoriuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 16 kovo 2009 - 22:28
Dar klausimėlis, kai duodi dokumentus ten stoti, ar būna motyvacinis pokalbis? Ir kokią reikšmę jis turi? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inexe: 17 kovo 2009 - 14:43
QUOTE(Inexe @ 2009 03 17, 16:43)
Dar klausimėlis, kai duodi dokumentus ten stoti, ar būna motyvacinis pokalbis? Ir kokią reikšmę jis turi? ax.gif

sveikute,
kai stoji motyvacinio pokalbio nebuna mirksiukas.gif
jis tik stojant i rezidentura yra ax.gif
Atsakyti