Įkraunama...
Įkraunama...

Bananas

QUOTE(domissss @ 2012 03 02, 17:02)
sake kad skambina 10 kartų

bet daba man sake kad jau nebegalės paimt rytoi iš pat ryta važiuoj namo nes jis studentas o vakare negal gal koki trečiadieni paims verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2012 03 02, 16:45)
Oi, Kadabra, kiek bananu uzturejai!  bigsmile.gif  thumbup.gif

zaika, tau sekmadieni viena po blatum cool.gif

QUOTE(domissss @ 2012 03 02, 17:02)
sake kad skambina 10 kartų

domissss, rankoj telefona turiu, na neskamba nors tu ka tongue.gif
manau, kad uzteks tu bananiuku, nemazai yra, lauksim kita savaite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2012 03 02, 16:54)
zaika, tau sekmadieni viena po blatum  cool.gif

Gerai, mainysim i arbuzus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2012 03 02, 16:19)
Liko tik mazuliukai bananmedzio vaikiukai  4u.gif

didysis bananmedzio augaliukas isikure pas mane, 4u.gif aciu Kadabra uz augaliuka
Atsakyti
Mūsų bananiokas šią akimirką vat toks thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
sveikutes,isigijau ir as bananiuka,augintas mazame vazonelyje,tai sakneles visos islindusios pro skylutes,ar ji sodinti i dideli inda?busiu dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nendrele19 @ 2012 03 16, 18:17)
sveikutes,isigijau ir as bananiuka,augintas mazame vazonelyje,tai sakneles visos islindusios pro skylutes,ar ji sodinti i dideli inda?busiu dekinga uz atsakyma 4u.gif

Tai žinoma, kad sodinkit.
Atsakyti
Noriu namie augint ne tik orchidėjas bet ir lapines grožybes, ir kai pamačiau bananus labai patiko, bet dabar galvosūkis kur jų rast? g.gif gal kas pirkot klaipėdoj? ar siuntetes seklas?
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 03 17, 17:42)
Noriu namie augint ne tik orchidėjas bet ir lapines grožybes, ir kai pamačiau bananus labai patiko, bet dabar galvosūkis kur jų rast?  g.gif gal kas pirkot klaipėdoj? ar siuntetes seklas?

Bent pas mus Ermitaže dažnai jų pirkt būna, o ir Maximose, Senukuose esu mačiusi mirksiukas.gif Ar jie vedantys valgimus vaisius kitas klausimas - kol kas dar niekas nėra gyręsis g.gif
Atsakyti
kadabra,dar gal turit vaikiuką? wub.gif
Atsakyti
Aš pagaliau persodinau savo bananmedį, nes turbūt dėl vaikučių gausos jis man pradėjo silpti. Štai kiek buvo priauginęs:
user posted image

O šitas dar pernai vasarą atskirtas vaikiukas. Buvo be šaknų ir net be lapelių normaliai, o va koks išaugo bigsmile.gif
user posted image

Jei kas norėtų rašykit tik į AZ. Mažiukai po 4 lt, didysis 10 lt. Kaunas Beje tai MUSA TROPICANA.
Atsakyti
Aaaš noriu thumbup.gif
Atsakyti