Įkraunama...
Įkraunama...

Bananas

QUOTE(natalya @ 2009 04 23, 23:23)
tai gal visose rimi yra, as tai tik i mandarina vaziavau smile.gif  turetu buti 4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inexe @ 2009 04 22, 19:33)
Va kaip smagu, sveikinimai   4u.gif
Kaip tavo bananiukai auga? ax.gif

Ačiū, neblogai smile.gif Musa Helen's Hybrid labai nedrąsiai, bet vis ilgesnes šaknis leidžia. Viliuosi, kad greitu laiku išlįs daigelis iš kiminų rolleyes.gif
Musa sikkimensis taip pat kiminuose, bet kol kas nerodo jokių gyvybės ženklų. bet dar ir neturi rodyt, juk jie dygsta nuo pusės metų doh.gif
O Musa Tropicana labai gražiai auga, kas kelias dienas po naują margą lapą išsuka wub.gif
Dar prižiūriu brolienės dekoratyvinį bananiuką, bet nežinau jo pavadinimo. Įtariu, koks Little Prince smile.gif
Atsakyti
Na, bananų augintojos, nepatingėkit ir pasirodykit savo pavasarį pajutusius bananiukus group.gif
Atsakyti

Na merginos nežinau, gražūs kol maži , parsitysiau aš prieš pora metų iš Krokuvos gal 1,5 , čiut į mašiną įgrūdom -- labai jau norėjau, bet po metų ištrenkiau, išsikerojo kaip baidyklė - jokio grožio. Pirkom prekybos centre , matyt ne dekoratyvinis gal papuolė o tikras - o tikri pietuose tai man susižavėjimo irgi nekelia . Geriau palmę auginti.
Atsakyti
Tai gal sąlygos jam nepatiko užtat ir susibjaurojo? Pvz aš saviškį juk irgi būtent dėl gerų šiltų sąlygų gyventi (bananiukui) stokos gavau jį parduoti su dideliu širdutės skausmu...
Atsakyti
Na, bananiuku myletojos, persodinau savaji banana thumbup.gif siuo metu jis augina tris vaikucius ir dar viena nedrasiai islendanti, kol kas neatskyriau, dar palikau visa seimyna kartu ax.gif o cia pas visas tiek daug vaikuciu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte# @ 2009 05 01, 08:25)
Na, bananiuku myletojos, persodinau savaji banana  thumbup.gif  siuo metu jis augina tris vaikucius ir dar viena nedrasiai islendanti, kol kas neatskyriau, dar palikau visa seimyna kartu  ax.gif  o cia pas visas tiek daug vaikuciu? g.gif

sveika,

Na,maniskis tai jau irgi kad prisiaugino vaiku,gal 6 kokius,kadangi anyta labai nori bananiuko,tai sako man kad nugnybciau visus bananiukus,tik viena palikciau,as taip ir padariau bet tie vel atzele ir dar inirtingiau auga,tai kol kas visa seimyna daugiavaike auga kartu.Stebiu,kad motininis bananas nepradetu vysti,jei prades tai teks persodinti ir atskirt vaikus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(salama @ 2009 05 01, 12:23)
sveika,

Na,maniskis tai jau irgi kad prisiaugino vaiku,gal 6 kokius,kadangi anyta labai nori bananiuko,tai sako man kad nugnybciau visus bananiukus,tik viena palikciau,as taip ir padariau bet tie vel atzele ir dar inirtingiau auga,tai kol kas visa seimyna daugiavaike auga kartu.Stebiu,kad motininis bananas nepradetu vysti,jei prades tai teks persodinti ir atskirt vaikus doh.gif

oho kokia seimyna bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Noreciau issiaiskinti sio banano rusi,gal kas padesite?

bananas cia
Atsakyti
Man labai panašus į Musa Tropicana. O naujus lapus ne su violetinėm juostom leidžia?
Atsakyti
QUOTE(salama @ 2009 05 06, 13:25)
Noreciau issiaiskinti sio banano rusi,gal kas padesite?

bananas cia

Nu tikrai, kad Musa Tropicana bigsmile.gif pas mane toks pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyte#: 06 gegužės 2009 - 20:57
Tai,kad nezinau,nes ten kur rimi buvo,siek tiek kitoks,manasis platesnis toks,o tas labiau i virsu auga,nors gal ir musa tropicana g.gif
Bet naujus lapus leidzia tai ne su violetiniu atspalviu schmoll.gif
Atsakyti