QUOTE(Tinute3 @ 2009 04 27, 12:58)
Galbut ir butu idomu pagyventi pas vietinius 'mazam nameliuke', bet tikrai ne medaus menesiui... cia aisku kiekvieno asmeninis apsisprendimas, ir as ji gerbiu (ir tikiu kad turite puikiu prisiminimu), tiesiog as asmeniskai manau kad jei jau nusprendi iskeisti lietuvisku misrainiu baliu i nepamirstama santuoka tropikuose + medaus menuo su neisblestanciais prisiminimasi visam gyvenimui - tikrai verta pagalvoti apie jau suorganizuotas vestuves, ir be jokiu rupesciu max megautis tuo...Jaustis kaip rojuje, is kurio nesinori grizti...O pakeliauti po ivairius kaimelius ir paragauti vietiniu pusryciu galima juk bet kada

Nezinau, ant kiek daugiau taip galima sutaupyti, bet juk toks dalykas kaip vestuves, bent jau man ir mb, yra labai svarbi dvieju zmogeliuku svente gyvenime, su galbut vieninteliu povestuviniu medaus menesiu Be to, kelione i Jamaika yra per daug tolima ir varginanti, kad ten pabuti tik viena savaiciuke ir grizti... aisku, cia gal ir finansu klausimas, bet vel gi - tai galbut vienintele galimybe atsidurti karibuose...ir ne siaip - o susituokti

tai sutaupyta kapeika vargu ar ka pakeis seimos biudzete...
Man atrodo, tu nepaskaitei vistik, ka mes esam rase

apie finansus kalba isvis neina. mes vaziavom daugiau nei dviem savaitem. pirma savaite gyvenom medaus menesio kambary su visokiom perlinem, burbulinem voniom ir t.t. valgem viesbucio restorane, voliojomes pliaze ir megavomes visais kitais malonumais, kuriais, beja, trobeleje pasimegauti irgi niekas netrukde

sakyciau, dvi savaites pagyventi viesbuty ir niekur nekeliauti butu buve pigiau, bet tai visiskai neesminis dalykas. pinigai siuo atveju mums nelose, vien jau todel, kad netaupem metus, o nusprendem keliauti per koki menesi. tais metais nemazai buvom prikeliave ir kam kam, o kelionem niekad netaupom. todel ir vestuves pasirinkom butent tokias, nes keliones musu hobis ir pats didziausias malonumas

mes uzsisakem viesbuti, o musu vestuves iejo i viesbucio paketa, viskas buvo suorganizuota vedybu planuotojos kaip ir kituose viesbuciuose, ir jos buvo tokios, kaip ir visu- viesbucio papludimy ant juros kranto su tortu, sampanu, fotografu ir t.t. nelabai supratau, apie kokius rupescius kalbama

skirtumas tas, kad nemokejom agenturai ir tiek

o nepamirstamas medaus menuo man tikrai nesikerta su egzotikos patyrimu ir pakeliavimu po saly, juk tam ir vaziuojama toli, o ne, tarkim, i nida, kad pamatyti kitoki pasauli

as jau minejau- viskas poreikio ir prioritetu dalykas. man laukinis gyvenimas trobeje be zmoniu ir civilizacijos asociojuojasi su paciu nuostabiausiu medaus menesiu

ar tu turi minty, kad smagiau gyventi viesbuty ir prie to paties pakeliauti, o tai kainuoja brangiau, negu gyventi lusneleje ir keliauti? ar manai, kad gyventi viesbutyje dvi savaites yra brangiau, negu keliauti? nesupratau...

siaip, tikrai nesiskiriam niekuo nuo visu cia rasiusiu, tik tuo, kad nemokejom jokiai agenturai uz tarpininkavima

del vieno pritariu- ir po dvieju savaiciu namo vaziuoti nesinorejo, dar butume buve ir buve, ir, manau, tikrai dar butume rade ka veikti