Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės Karibuose

QUOTE(onyx @ 2009 07 16, 20:34)
Nugi svarstėm šitą variantą, bet bėda tame, kad temą vieną ilgai kalbam, tai nuolat reiktų atnaujinti info pirmoje žinutėje, o aš to daryti negaliu, nes turiu įspėjimų blush2.gif Todėl nusprendėm paprasčiau: kiekvienos temos gale surinkti jau susituokusias ir įrašyti.

thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
o gal tada temos gale surinkime ir kas kur tuoksis? tai bus dar fajniau smile.gif lauksim!

jau pradejau sukneles ziurnet... bigsmile.gif ax.gif

bet dar sudomino ir santuoka kruize. bigsmile.gif g.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gingerr: 16 liepos 2009 - 22:51
vsio susinervinau... buvau bilietus nusiziurejus, bet negalejau nupirkt, nes duomenis visus namie palikau, o db esu gimtinej.. tai laukiau kol MB gris is uzsienio ir man ryt atves duomenis, o bilietu nebeliko... vel tik kainos kosmines sad.gif(((( nebus dar vestuviu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2009 07 17, 00:23)
vsio susinervinau... buvau bilietus nusiziurejus, bet negalejau nupirkt, nes duomenis visus namie palikau, o db esu gimtinej.. tai laukiau kol MB gris is uzsienio ir man ryt atves duomenis, o bilietu nebeliko... vel tik kainos kosmines sad.gif(((( nebus dar vestuviu. doh.gif

kas perka bilietus,viesbucio neuzsisakes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif,o ka darysi jei nuskridus,tau vietu nebus.
Ir siaip is tavo pasisakymu dar neaisku kur nori vestuviu ir kokiu doh.gif doh.gif doh.gif

P.S. netingekit skaityti visu temu,nes klausimai tiepatys kartojasi nuolat smile.gif Dar karta pakartosiu SENI liudijimai tinka 100%
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2009 07 17, 01:23)

O kokios tos "kosmines kainos"? rolleyes.gif Negi virsytu "tradicine LT vestuviu samata - 20 000"? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2009 07 16, 22:23)

O tai i kuria vieta jus nusprendet ieskot bilietu? I Kuba ar i Sandals?... ax.gif Pritariu del viesbucio, arba viska kartu uzsakinet vienu metu - ir viesbuti ir bilietus, arba bent jau pirma viesbuti turet... Labai abejoju, kad daug vietu gali bus like i Sandals arba Couple viesbuciams siems metams... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinute3 @ 2009 07 17, 12:33)
O tai i kuria vieta jus nusprendet ieskot bilietu? I Kuba ar i Sandals?...  ax.gif  Pritariu del viesbucio, arba viska kartu uzsakinet vienu metu - ir viesbuti ir bilietus, arba bent jau pirma viesbuti turet... Labai abejoju, kad daug vietu gali bus like i Sandals arba Couple viesbuciams siems metams... doh.gif

nu bent kai bandziau rezervacija padaryt viebuciuose, kurie patiko, tai tikrai vietu buvo. vestuviu tai zinau kokiu, tik viesbucio neisirenkau. norejau, kad gal su kuo susijungti, del foto. bet tuo paciu kainos tarp sandals ir couples skiriasi zymiai.
o lektuvu bilietai buvo abiem i abi puses 3000 lt. tai labai nedaug. nenoriu isleisti daugiau nei 14000, bet butu idealu tilpti i 10000, su siais bilietais buciau tilpus.
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2009 07 17, 13:29)
nu bent kai bandziau rezervacija padaryt viebuciuose, kurie patiko, tai tikrai vietu buvo. vestuviu tai zinau kokiu, tik viesbucio neisirenkau. norejau, kad gal su kuo susijungti, del foto. bet tuo paciu kainos tarp sandals ir couples skiriasi zymiai.
o lektuvu bilietai buvo abiem i abi puses 3000 lt. tai labai nedaug. nenoriu isleisti daugiau nei 14000, bet butu idealu tilpti i 10000, su siais bilietais buciau tilpus.

Aš tai irgi nedrįsčiau pirkti bilietų neturėdama patvirtinimo iš viešbučio unsure.gif O į 14000 lt tikrai įmanoma tilpt, jeigu pati bilietus pirksi ir kambario užteks standartinio. mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu uz sveikinima bigsmile.gif
tuo paciu linkiu kantrybes toms, kurios dar renkasi kur ir kada tuoktis 4u.gif
buvo uzsiminta apie vestuvines sukneles, tad norejau dar paklausti kokias vestuvines sukneles renkates Karibams?
Atsakyti
nemaciusioms nuotrauku idedu dar karteli pasiziurejimui mirksiukas.gif
http://public.fotki....uves-jamaikoje/

gero ziurejimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2009 07 20, 09:56)
nemaciusioms nuotrauku idedu dar karteli pasiziurejimui  mirksiukas.gif
http://public.fotki....uves-jamaikoje/
gero ziurejimo  mirksiukas.gif

gazios foto mirksiukas.gif
jus kaip suprantu buvote uzsisake fotografa ir tam tikra nuotrauku kieki- norejau paklausti ar jis atrenka geriausias pvz. 12 foto ir padaro ant popieiaus o kitas atiduoda CD formate - ar gauni tik is viso 12? blink.gif
Atsakyti
O jau nuotraukyciu grazumas wub.gif wub.gif
Dauguma mergyciu eme nuotraukas, bet ar buvo tokiu kurios ir video uzsisake g.gif Jei neklystu tai apie 500 $ ?
Atsakyti