QUOTE(alvara @ 2009 07 24, 19:13)
Pasidalinkit info apie auto nuomojančias firmas. Man labiausiai neramu, kad išnuomotą auto kelionės pabaigoj reikės palikti kažkur oro uosto aikštelėje (nes firma dirba tik nuo 6, o skrydis anksčiau). Jeigu tą mašiną kas aplamdys, tai paskui man gali būti daug problemų, kaip suprantu? Kaip nuo to apsisaugoti?
Neaplamdys aikštelėje 

Be to, jeigu pirksi papildomą draudimą (ot vsego vsego), tai dzin kas kur ir ką aplamdys.
Mes šiemet neplanavom pirkti pilno draudimo, bet taip išėjo, kad vis dėlto nusipirkom. Pusę kelio galvojau - ech, taip gražiai važiuojam, jokių čp, be reikalo pinigų krūvą išmetėm. Bet kai pasivažinėjom temstant žvyruotais neapšviestais kalnų keliukais, kur vietos - tik vienam automobiliui, aplinkui nieko nesimato, nes keliukas nerealiai dulka, iš vienos pusės skardis apačion, iš kitos - skardis viršun, o iš skardžio kyšo krūmokšniai, kurie braižo automobilį... Gerai, kad apsidraudėm.

O pernai mums kažkas keleivio spynelę sugadino (beje, uždarame viešbučio kieme, ir gal antrą kelionės dieną

Dar nuomojomės automobilį Ispanijoje (bukinom per tarpininką, nuomotojas Auriga Crown), tai jokie įprėžimai buvo nesvarbu - būtų reikėję mokėti tik už išmuštą langą arba pradurtą padangą. Padavė raktelius - eikit į aikštelę, pasiimkit automobilį. Apžiūrėjom visus įbrėžimus, parlėkėm atgal - tipo davaj, surašykit, kad jau pabraižytą auto pasiimam. Juokiasi - sako braižykit, kiek tinkamos.

Ir, atrodo, aišku kodėl. Kadangi važiavom į Gibraltarą, o ten taaaaaaaip siauuuuuuura... Ir gatvėse priparkuotų - kas antras apibraižytas, aplankstytas. Ir nenuostabu - ten apsisukt nėra kur.

Einu aš iš šitos temos, nes tuoj eisiu bilietų Ryanair'e ieškoti.

QUOTE(zuzla @ 2009 07 24, 21:55)
Taip, 10 "oiro"... be PVM'o. Pridėjus PVM'ą gaunasi cieli 13,08 "oiro per dieną" (tikrai taip, net sąskaitas išsitraukiau