Įkraunama...
Įkraunama...

Portugalija

QUOTE(Stefis @ 2010 07 20, 10:19)
aaa, o aš maniau, tai du atskiri regionai!! Wikipedioj atrodo taip radau  biggrin.gif
O sakykite, kur yra Costa Nova miestelis, vadinamas žvejų miesteliu??? Irgi nerandu žemėlapyje  doh.gif O tiek daug apie jį kalbėta  doh.gif Gal jis yra netoli Aveiro??? Radau tik Costa Nova do Prado (bet jis jau labai labai mažytis, man kaip mini kurortas atrodo mapse) - nejau jis toks įspūdingas??  rolleyes.gif
Manau, kad tai tas pats. Bijau sumeluoti, bet vis dėlto manau, kad čia tas, kuriame namukai dryžuoti. biggrin.gif Pravažiuojant pamatyti verta. Be to, jame yra didelis ir įžymus žuvies turgus. biggrin.gif
Taip, jis yra labai netoli Aveiro.

O, jau zuzla įmetė nuotraukų. Praleisti, žinoma, galima. Bet jeigu važiuojant pakeliui, kodėl nepravažiavus? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 20 liepos 2010 - 10:29
QUOTE(mititėja @ 2010 07 20, 11:28)
jeigu važiuojant pakeliui, kodėl nepravažiavus?  biggrin.gif

na reikėtų nuvažiuot nuo kelio apie 15 km.. dėl kelių dryžuotų namukų smile.gif tikėjausi viso kvartalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 07 20, 10:33)
na reikėtų nuvažiuot nuo kelio apie 15 km.. dėl kelių dryžuotų namukų smile.gif tikėjausi viso kvartalo biggrin.gif
Tai kad ten visas miestukas dryžuotas, tikrai ne keli namukai. blink.gif Tik iš vandenyno pusės tokių naujų nekoningų mūrinukų pristatyta.
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2010 07 20, 11:38)
Tai kad ten visas miestukas dryžuotas, tikrai ne keli namukai. blink.gif Tik iš vandenyno pusės tokių naujų nekoningų mūrinukų pristatyta.

nu tai tada mes neradom biggrin.gif bet lyg ir per visą miestelį pravažiavom mastau.gif gal ne ta costa nova...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 07 20, 10:42)
nu tai tada mes neradom biggrin.gif bet lyg ir per visą miestelį pravažiavom mastau.gif gal ne ta costa nova...
Nu laba diena. lotuliukas.gif Taigi nuotraukos tai "tos" Costa Novos... lotuliukas.gif
Jūs pravažiavot palei gėlo vandens telkinį (nebepasakysiu, kas ten tokio). Man tas miestukas šiek tiek priminė mūsų Nidą - iš vienos pusės jūra (Costa Novoj - vandenynas), iš kitos - Kuršių marios (Costa Novoj - irgi kažkoks didelis lyg ežeras, lyg marios...) Galima važiuot ir iš vienos, ir iš kitos pusės. Žuvies turgus yra vandenyno pusėj. Tavo nuotraukos iš labiau "nublizgintos ir nulakuotos" pusės. Bet visas miestukas toks dryžuotas. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 20 liepos 2010 - 10:51
QUOTE(mititėja @ 2010 07 20, 11:50)
Bet visas miestukas toks dryžuotas.  biggrin.gif

mes tris gatveles lygiagrečiai vandenyno ir to telkinio apvažiavom, ir man tikrai nepasirodė, kad visas miestelis dryžuotas smile.gif tos nuotrakos būtent iš tų vietų, kurios labiausiai dryžuotos biggrin.gif o visa kita, tai koks kas 5 namukas "teisingas" smile.gif gal mes senamiestį praleidom hihihi.gif

va Stefis nuvažiuos, turėsim dar vieną nuomonę laugh.gif
Atsakyti
gal žinote, kiek kuras dabar ten kainuoja?? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Stefis @ 2010 07 20, 13:13)
gal žinote, kiek kuras dabar ten kainuoja?? smile.gif

Radau berots: benzinas 138,9 EUR ; dyzelis 114,8 EUR ax.gif
Atsakyti
truputį paduosiu vaizdų mirksiukas.gif kas man labiausiai patiko Portugalijoje

Porto wub.gif

user posted image

Guimaraes

user posted image

Bucaco vienuolynas

user posted image

Tomar (būtinas apsilankymas schmoll.gif )

user posted image

vaizdai atsiveriantys nuo Sintros pilių terasų

user posted image

na ir aišku

user posted image

o kiek dar liko napamatyta....
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 07 20, 12:57)
mes tris gatveles lygiagrečiai vandenyno ir to telkinio apvažiavom, ir man tikrai nepasirodė, kad visas miestelis dryžuotas smile.gif tos nuotrakos būtent iš tų vietų, kurios labiausiai dryžuotos biggrin.gif o visa kita, tai koks kas 5 namukas "teisingas" smile.gif gal mes senamiestį praleidom hihihi.gif

va Stefis nuvažiuos, turėsim dar vieną nuomonę laugh.gif

Buvom ir mes užsukę į Costa Nova važiuodami iš Aveiro, tai visas miestelis dryžuotas, vienoj pusėj vandenynas , didelis pležas tuščias tuštutėlis, vandenyno bangos nerealios, o iš kitos pusės marios, ar tai įlanka kokia. Man patiko tas miestukas, manau verta užsukti, mes ten ir papietavom dar, paskui važiavom toliau.
Atsakyti
na va, mes vakar grįžome. ir vakar degalų čekius išmečiau... kainos maždaug tokios kaip parašėte. už pilną baką dyzelio, t.y. apie 60 litrų sumokėjome 70 eurų. aišku, buvo dar kažkiek likę. iš viso degalai mums apie 80 eurų kainavo.

prasta naujiena - nuo liepos 1 pabrango ir visas visuomeninis transportas, ir visi muziejai. na, gal koks vienas kitas ir nepabrango, bet šiuos reikalus turėtų ministerija tvarkyti, taigi tikriausiai bus visi.
Atsakyti
Sveikos, noreciau jusu patarimo 4u.gif
Nusipirkau siandien bilietukus i Faro, o grizimas is Porto. Tik va dar visai nesidomejau ka idomaus galima aplankyt. Turesime tik 5 d., bet gal patartumet ka grazaus galima suspeti pamatyti pakeliui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 07 21, 13:21)
na va, mes vakar grįžome. ir vakar degalų čekius išmečiau... kainos maždaug tokios kaip parašėte. už pilną baką dyzelio, t.y. apie 60 litrų sumokėjome 70 eurų. aišku, buvo dar kažkiek likę. iš viso degalai mums apie 80 eurų kainavo.

prasta naujiena - nuo liepos 1 pabrango ir visas visuomeninis transportas, ir visi muziejai. na, gal koks vienas kitas ir nepabrango, bet šiuos reikalus turėtų ministerija tvarkyti, taigi tikriausiai bus visi.

kaip sekesi? kur buvot apsistoje? gal parekomenduotumet ka nors?
Atsakyti