QUOTE(netarsiu @ 2011 09 06, 16:35)
Ryte pasipurškus jaučiu kvapą porą valandų(paskui tiesiog uoslė pripranta, tačiau kiti jaučia), o vakare nuėjus į dušą, kuomet ant kūno pasipila vanduo pasklinda vėl kvepalų aromatas.
man vyras vakare dar pasako:koks gera kvapas....tu ka eidama i lova kvepiniesi?
QUOTE(Loretutttia @ 2011 09 06, 18:52)
Aš taip pat buvau neperseniausiai susigundžius FM kvepalais

Kaip tik buvau pas draugę kai pas ją konsultantė atėjo, uostėm abi tuos mėginukus, tai išsirinkom kvepaliukus. Aš 313 išsirinkau, bet man pvz. asmeniškai mėginuko kvapas buvo geresnis, kai gavau kvepalus labai nusivyliau, juolab kai jų kaina tikrai nemaža. Nebepirksiu kvepalų iš FM

Draugė 233 užsisakė tai irgi nieko gero.
man neteko ,kad meginuko kvapas skirtusi nuo buteliuko....
o kvapus reikia rinktis atsargia iir is leto.jei pauostete kelis kvapus,kad atstatytumet nosies bukle pauostykite maltos kavos.kitai pvisi kvapai jums usismaisys ir atrodys kai pvienas stiprus kvapas.
plius kiekvienam savas kvapas,man pvz nepatika rush,be tdievinu davidoff,
QUOTE(Loretutttia @ 2011 09 07, 17:51)
O kas Jums sakė, kad nereiškiau pretenzijų konsultantei ? Pasakiau, kad kvapai skiriasi, ir draugė tą patį pasakė, nes kartu uostinėjom mėginukus. Nu ir ką, ir likom abi durnių vietoj, nes konsultantė pasakė "Na tai gal jūs norėjot ir įsivaizdavot truputį kitokį kvapą".
QUOTE(netarsiu @ 2011 09 07, 18:51)
Tokiu atveju kreipčiausi į patį FM group. Man irgi buvo atvejis, kai merginom atrodė, jog kvapai kitokie, tačiau atsinešiau mėginėlį , pasitepė tiek kvepalais tiek mėginėliu, kvapai sutapo idealiai. ką gi, bent prie kavos pasėdėjom

Kitu atveju, būčiau ėjus aiškintis į ofisą.

as irgi buciau varius i biura.gal ko nsultante nemoka laikyti kvepalu,gal tikrai buvo brokuoti,gal sandeli buvo blogai laikomi.tiesiog nusivezi i ofidsa,dupaprasai meginuko ir palygini.kjei skiriasi tai jie privalo tau juos pakeisti.
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 08, 17:08)
Tai kad aš pati konsultantė

kaip galiu savim skųstis, jei žinau, kaip buvo laikomi mėginukai ir kad tikrai nebuvo pasenę.
as isbandziau akiu seselius su mineralais:nuostabus,lengvi,nedulkantys ir issilaiko visa diena.dabar turi udrauge kirpoeja,tai ji irgi uzsisake,sake,tieisog nuostabu!