Įkraunama...
Įkraunama...

FM group

QUOTE(amber123 @ 2011 11 13, 11:37)
Sveikos, isbandziau vakar DKNY analoga. Nu zinokit tikrai labai panasus kvapas.. identiskas beveik. Ir gerai laiko turiu pasakyt.. man ant rieso kazkur 6val atlaike.. ciut purksteltas..bet galetu but kaina mazene, nes uz 30ml 40lt tai.. daugoka kaip uz ne orginala smile.gif uz 100ml gautusi vos ne panasi kaina

Skirtumas tarp jusu "originalu" ir FM "analogu" zinot koks? Parduotuveje 100ml tualetinio vandens (12%)arba geriausiu atveju parfumuoto vandens(16%), o FM yra 20% koncentracija pagal prancuzijos parfumeriu asociacijos nuostatus tai jau vadinama kvepalais.
Jie visai ne analogai. O tokie pat originalai, nes kvapas nepatentuojamas, patentuojamas yra buteliuko dizainas ir vardas. Kvapa kvapu kurejas DROM FRAGRANSIS turi teise parduoti tam, kam jis nores, tik pirkejas negali naudoti to pacio vardo ir buteliuko dizaino. Todel FM kvepalai ir sunumeruoti, nes jie perkami is DROM ju daug ir visiems vienas vardas Federico Mahora. Jei yra noras pirktis pigiau, galiu papasakoti kaip, tik prasom rasykite i az. mirksiukas.gif
Atsakyti

i 
Komercija ir platinimas forume draudžiami. Užuominos apie platinimą taip pat

Atsakyti
federiko:o tu is kur?is kauno?
na kas tiesa tai ne melas.pardej tu sumoki uz buteliuka,uz jo diziana,uz visus mokescius
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2011 11 13, 23:54)
federiko:o tu is kur?is kauno?
na kas tiesa tai ne melas.pardej tu sumoki uz buteliuka,uz jo diziana,uz visus mokescius

Taip , as is Kauno. Uz buteliuka ir dizaina, jau iskaiciuota i kaina na i savikaina tiksliau, pardej sumokam uz pardes patalpu nuoma ir visu darbuotoju atlyginimus bei visa kita kam savininkai isleidzia pinigu. Jei zmones zinotu kiek kainuoja tie prabangus buteliukai tiems kurie juos atveza prekybai..... trecdalis kainos, taip kad FM kvepalai tikrai ne prastesni ir ne pigesni uz tuos graziu vardu ir graziu buteliuku pateiktus skyscius parduotuves. Manau jei jie stovetu parduotuves lentynoje jie kainuotu ne ka maziau. O jei dar atsizvelgsime kad FM kvepalu yra 20% parfumuotumo o visuose tuose graziuose buteliukuose yra parfumuotas vanduo arba tualetinis vanduo.
Atsakyti
Pasikartosiu vel: ar neturite nauju kvepaliuku "pavadinimu"? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(netarsiu @ 2011 09 06, 16:35)
Ryte pasipurškus jaučiu kvapą porą valandų(paskui tiesiog uoslė pripranta, tačiau kiti jaučia), o vakare nuėjus į dušą, kuomet ant kūno pasipila vanduo pasklinda vėl kvepalų aromatas.

man vyras vakare dar pasako:koks gera kvapas....tu ka eidama i lova kvepiniesi? tongue.gif
QUOTE(Loretutttia @ 2011 09 06, 18:52)
Aš taip pat buvau neperseniausiai susigundžius FM kvepalais  doh.gif Kaip tik buvau pas draugę kai pas ją konsultantė atėjo, uostėm abi tuos mėginukus, tai išsirinkom kvepaliukus. Aš 313 išsirinkau, bet man pvz. asmeniškai mėginuko kvapas buvo geresnis, kai gavau kvepalus labai nusivyliau, juolab kai jų kaina tikrai nemaža. Nebepirksiu kvepalų iš FM  rolleyes.gif Draugė 233 užsisakė tai irgi nieko gero.

man neteko ,kad meginuko kvapas skirtusi nuo buteliuko....
o kvapus reikia rinktis atsargia iir is leto.jei pauostete kelis kvapus,kad atstatytumet nosies bukle pauostykite maltos kavos.kitai pvisi kvapai jums usismaisys ir atrodys kai pvienas stiprus kvapas.
plius kiekvienam savas kvapas,man pvz nepatika rush,be tdievinu davidoff,

QUOTE(Loretutttia @ 2011 09 07, 17:51)
O kas Jums sakė, kad nereiškiau pretenzijų konsultantei ? Pasakiau, kad kvapai skiriasi, ir draugė tą patį pasakė, nes kartu uostinėjom mėginukus. Nu ir ką, ir likom abi durnių vietoj, nes konsultantė pasakė "Na tai gal jūs norėjot ir įsivaizdavot truputį kitokį kvapą". 

QUOTE(netarsiu @ 2011 09 07, 18:51)
Tokiu atveju kreipčiausi į patį FM group. Man irgi buvo atvejis, kai merginom atrodė, jog kvapai kitokie, tačiau atsinešiau mėginėlį , pasitepė tiek kvepalais tiek mėginėliu, kvapai sutapo idealiai. ką gi, bent prie kavos pasėdėjom smile.gif Kitu atveju, būčiau ėjus aiškintis į ofisą.

drinks_cheers.gif as irgi buciau varius i biura.gal ko nsultante nemoka laikyti kvepalu,gal tikrai buvo brokuoti,gal sandeli buvo blogai laikomi.tiesiog nusivezi i ofidsa,dupaprasai meginuko ir palygini.kjei skiriasi tai jie privalo tau juos pakeisti.
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 08, 17:08)
Tai kad aš pati konsultantė  lotuliukas.gif  kaip galiu savim skųstis, jei žinau, kaip buvo laikomi mėginukai ir kad tikrai nebuvo pasenę.

lotuliukas.gif

as isbandziau akiu seselius su mineralais:nuostabus,lengvi,nedulkantys ir issilaiko visa diena.dabar turi udrauge kirpoeja,tai ji irgi uzsisake,sake,tieisog nuostabu!
Atsakyti
gal jau Escada (kiek pamenu žydras buteliukas buvo) pasirodė g.gif tik išsirenku kas ma patinka ir dingsta doh.gif
Atsakyti

i 
Forume draudžiama pirkti/parduoti/dovanoti. Tam yra Skelbimų lenta. Skelbimus su konsultančių paieškom talpinkite taip pat Skelbimų lentoje.
Atsakyti
QUOTE(D.E*V.A @ 2011 11 20, 20:25)
gal jau Escada (kiek pamenu žydras buteliukas buvo) pasirodė g.gif tik išsirenku kas ma patinka ir dingsta doh.gif

mano irgi buvo patys megstamiausi kvepalai. Taciau jie jau nebepasirodys, nes ju jau negamina. O jeigu kur gausit, tai zinokit, jog tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Federico @ 2011 11 13, 20:50)
Skirtumas tarp jusu "originalu" ir FM "analogu" zinot koks? Parduotuveje 100ml tualetinio vandens (12%)arba geriausiu atveju parfumuoto vandens(16%), o FM yra 20% koncentracija pagal prancuzijos parfumeriu asociacijos nuostatus tai jau vadinama kvepalais.
Jie visai ne analogai. O tokie pat originalai, nes kvapas nepatentuojamas,  patentuojamas yra buteliuko dizainas ir vardas. Kvapa kvapu kurejas DROM FRAGRANSIS turi teise parduoti tam, kam jis nores, tik pirkejas negali naudoti to pacio vardo ir buteliuko dizaino. Todel FM kvepalai ir sunumeruoti, nes jie perkami is DROM ju daug ir visiems vienas vardas Federico Mahora. Jei yra noras pirktis pigiau, galiu papasakoti kaip, tik prasom rasykite i az. mirksiukas.gif

O kaip taip gaunasi, kad FM koncentracija didziausia, bet kartu, sakot, jie gauna kvapa (?) is to paties DF kaip ir koks Chanel? Tai FM'as pasiima ta kvapa ir dar kazkaip papildomai adaptuoja, na, kad tas % didesnis gaunasi nei parduotuviniu? Ir jei visi perka kvapa is ten pat,kodel skiriasi aromatai FM ir kvepalu, pirktu parduotuveje (apie skirtingu uosliu pojucius nediskutuokim, tiesiog nemazai daliai tie kvapai neprimena parduotuveje stovinciu kvepalu arba po kurio laiko islenda koks kitoks prieskonis)?
Atsakyti
QUOTE(Federico @ 2011 11 13, 21:50)
Jei yra noras pirktis pigiau, galiu papasakoti kaip, tik prasom rasykite i az. mirksiukas.gif

As noreciau isigyt pigiua nesiregistruojant i FM.. jei toks budas yra-prasom i az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 11 22, 17:19)
O kaip taip gaunasi, kad FM koncentracija didziausia, bet kartu, sakot, jie gauna kvapa (?) is to paties DF kaip ir koks Chanel? Tai FM'as pasiima ta kvapa ir dar kazkaip papildomai adaptuoja, na, kad tas % didesnis gaunasi nei parduotuviniu? Ir jei visi perka kvapa is ten pat,kodel skiriasi aromatai FM ir kvepalu, pirktu parduotuveje (apie skirtingu uosliu pojucius nediskutuokim, tiesiog nemazai daliai tie kvapai neprimena parduotuveje stovinciu kvepalu arba po kurio laiko islenda koks kitoks prieskonis)?

duosiu pavizdi:
eini pas ukininka,perki du litrus pieno,tu,onyte,ji atskiedi tik 1litu vandens ir dedi pagal tave ta upatinkncius kvapus.
ji,maryte,perkla pas ta pati ukininka tos pacios karves piena,atskiedzia 1.5 litru vandens prideda daug bet daug priedu,supilsto i grazias bonkas,uzklijuoja grazia etikete,izymu varda ir parduoda uz didele kaina.
juk jus parduotuvese neperkat produkto,be tperkat varda.
ùkodel makaronai barilla kainuoja daugiau negu bet kokie lietuviski makaronai?todel kad juos iveza is italijos ir jie turi varda.
gal kam idomu,ka is tiesu perkate parduotuvese?ogi stai ka :
http://www.groziogur...u_sudetyje.html
nuo 7 iki 18 chemikalu sudetyje tu kvepalu,uz kuriuos paliekate simtus.
man paciai tokie kaip ck kele galvos skausmus...dabar zinau kodel...
pagal istatyma jie negali ant pakuotes rasyti pilnos kvepalu sudeties,tai ir neraso,o apsirodo,kad ten dar daug chemikalu.
FM grupes kvepalai yra certifikuoti prancuzijos kosmetikos federacvijos
kazkodel kinieciu gaminamu padielku niekas necertifikuoja,.......
Atsakyti