Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys III dalis (tęsinys),

QUOTE(Noja78 @ 2010 01 11, 08:42)
o aš su blogom žiniom nyui ryto....
avarijoj žuvo abu ginekologai Žurumskiai.....jie nauji buvo, bet gal kam teko susidurti.... sad.gifsad.gifsad.gif

ne visai nauji buvo, jie jau antri ar treti metai Panevėžy, labai šilti gydytojai, man be galo liūdna išgirsti šitokią kraupią žinią apie juos verysad.gif jauni, perpspektyvūs abu, vaikiukų gaila verysad.gif
Atsakyti
avarijoj žuvo abu ginekologai Žurumskiai.....jie nauji buvo, bet gal kam teko susidurti.... sad.gifsad.gifsad.gif

blink.gif o siaube. Neteko susidurt, bet jauni žmonės-kodėl taip???
Atsakyti
QUOTE(aurytee2583 @ 2010 01 09, 00:36)
gal kam teko susidurti su Bagursku? schmoll.gif  Aciu uz info 4u.gif

as pas ji lankiausi viso nestumo metu thumbup.gif geras gydytojas

blink.gif verysad.gif labai mieli gydytojai buvo abu, teko susidurt unsure.gif
Atsakyti
va, detaliau .... sad.gif as kadangi gimus ir augus Anyksciuose, tai man ziauriai skaudu, dirbti negaliu net...
http://www.anyksta.l...1&s=10079&page=
Atsakyti
Eina sau kaip liudna .....Zurumskas dalyvavo mano pirmagimes gimdyme verysad.gif
Atsakyti
kaip baisu verysad.gif užuojauta artimiesiams,teko gimdyt prieš 3 mėn. man pas Žurumskienę verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *sony*: 12 sausio 2010 - 08:51

o siaube..... verysad.gif labai abu malonus gydytojai Zuromskai pasirode man. cia turbut visa neseniai ivyko ta avarija ?
Papildyta:
vos pries menesi Panevezio GN atliko man planine CP. viskas vyko labai sklandziai ir tikrai esu patenkinta tiek mano, tiek vaikelio prieziura. visi labai labai rupinosi musu su dukryte sveikata, tikrai sokinejo aplink, tiek gydytojai, tiek akuseres. nu gal viena tokia idomi pasirode, vyr. akusere smile.gif tris kartus visko prasyt reikedavo, vistiek nepadarydavo. o siaip viskas tikrai super.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo larra_S: 14 sausio 2010 - 10:12
Labas mergaites,

gal zinoti kiek kainuoja mokamos palatos Panevezio gimdymo namuose?
Atsakyti
QUOTE(draugaukim @ 2010 01 14, 11:25)
Labas mergaites,

gal zinoti kiek kainuoja mokamos palatos Panevezio gimdymo namuose?

\

na, man teko neliuksine palata (bendras dusas ir tualetas), tai tiek kad dvivietej buni viena, gali vyras nakvot, tai mokejau po 50 lt. liuksai berods po 100 g.gif
Atsakyti
QUOTE(larra_S @ 2010 01 14, 19:22)
\

na, man teko neliuksine palata (bendras dusas ir tualetas), tai tiek kad dvivietej buni viena, gali vyras nakvot, tai mokejau po 50 lt. liuksai berods po 100  g.gif

liuksine tai ta kur TW,saldytuvas ir WC kartu?o dusas yra?
Atsakyti
liuksine palata kainuoja 100lt parai. joje yra televizorius, saldytuvas, virdulys, atskira sofa lova zmogui liksianciam nakvoti kartu su gimdyve, dusas ir wc... mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz informacija 4u.gif
O kiek dabar gimdymo "stafke"? Nesiruosiu moket, bet del visa ko reikia zinoti tongue.gif
Atsakyti