QUOTE(tytee @ 2009 04 06, 19:41)
labutis

.siaubas , mane sokiravo tavo papasakota situacija

net nesitiki kad taip dar buna gyvenime.gerai, kad viskas gerai baigesi

.as tai dar visiska naujoke siuose reikaluose, dar tik planuojam vaikeli, tiksliau jau labai laukiam, tikkkkkkk, niekaip neiseina

.kai pasiskaitau tokiu istoriju tai net nejauku pasidaro.aplamai mano nuomemone apie panevezio daktarus na viso to ginekologinio korpuso, yra laaaaaabbbbbbbbbbaaaaaiiiiii ne kokia iskyrus kai kuriuos na petrauskas su petrauskiene tai

daugiau tokiu bet yra tokiu kurie aplamai neverti dirbti tokio darbo, net paprasciausio bendravimo su zmonem nemoka.nesmagu taip kalbeti, bet kiek teko susidurti tai siaaaaauuuuuubbbbbbbbbaaaaaaaaaasssssssssss.
is tikruju, tai nera didele esme, pnv ar vln daktarai.. 6men lankiausi pas gyd vilniuj,.. kazko gero pasakyti irgi negaliu, ten pas juos ligoniu pilna istisai, visi pavarge.. pirma karta apsilankius padare tyrimus, kad paziuretu ar viskas gerai.. as naujoke tame reikale buvau, tai paklausiau kas galima ir ko negalima, tai man atsake, kad nusipirk "nescios moters vadova", ten viskas aiskiai aprasyta.. nu jooo.. per viena diena tu tos knygos neperskaitysi, tai kita diena langus pradejau valytis, gerai,kad greitai kaimyne pamate, tai kaip pradejo rekt ji ant manes

tada lekiau pas mama, kad viska papasakotu...
neseniai su vyru gryzom gyventi i pnv, turbut is to streso ar del nuovargio, pradejo mano mergyte verztis i pasauli, tai greit i pnv ligonine nulekem, sestadienis buvo, tai budinti gydytoja apziurejo, pasikraipe, vaistu paskyre ir isejo.. nu as laukiu kada sugrys, sakau gal papasakos kas vyksta(tada dar nezinojau, kad "gimdyt" pradejau, tik pilva labai skaudejo), nu tai po atvare akusere, pastate laseline, i sedyne kazko ileido ir taip likau iki ryto nieko nezinodama. Sekmadienis, rytine vizitacija, atvaro toks daktariukas atsipalaidaves, su versaci akinukais

sako, oj kokia minksta gimda, ryt varysi namo.. oj kaip as apsidziaugiau

pirmadienis, Paskoniene apziuri, sako,oj vaikyti, sia savaite dar pagulesi, gimda kokio kietumo, dar vaistu prirase, visus tyrimus padare, paaiskino kaip, kas, kodel... nu vat galvoju, kokia faina gyd., pirma karta per visa nestuma tokia vienintele...

viskas susitvarke isejom namucio uz savaites.. pnv dar nebuvau prisirasius pas jokia gyd, tai lekiau i vln, o ten pasake, kad israso nera, negaliu test biliotenio, varyk i darba.. jega..
uz poros savaiciu kartojasi situacija, vel skausmai nerealus, tik dbr jau zinau kas darosi, vel savaitgalis, sekamdienis. varom i ligonine, vel pnv.. pagulde pas filimanaviciene.. gulejau palatoj su kita mergina, kuri jau gymdyt atvaziavo, ji dave filimanavicienei nemazai pinigeliu. nu vat galvoju.. kysininke, turbut bus sunku.. nu ir lbj apsirikau, atejo, apziurejo, tokia visa maloni.. pasiule pas ja i klinika uzsirasyt, nes sakiau, kad pnv neturiu gyd.. nu nerealiai viskas praejo.. paleido is ligonines, uz savaites nuvariau pas ja klinika, ten irgi lbj maloniai apiurejo.. turbut reikes tartis, kad ir gimdyma priimtu..
del pinigu davimo, tai dar pagalvosiu.. kartais galvoju, kad butinai reiks duot, kartais, kad uj jokiu budu.. vyras palaikys mane uz rankos ir klausines kas 5min ar viskas gerai.. jei reikes ir kas minute klausines

bus matyti...