Kur jus sita geri perkat ir kokiom mazdaug kainom?
QUOTE(Marquise @ 2009 04 22, 09:47)
Klausykit, merginos, as paziurejau ta nuoroda ornamentai.lt ir man uzkliuvo blakstienos. Vis galvoju panaudoti, bet kazkaip nemaciau pirkti. o cia ziauriai brangios pasirode - 28 Lt.
as tai dirbtines blakstienas po kelis plaukelius dedu
SVEIKUTĖS! PIRMASYK BANDAU RAŠYTI Į FORUMĄ,TAI NEŽINAU KAIP PAVYKS...
LAAABAI GERA TEMA
LABAI SUDOMINOT. RADAU DAUG NAUDINGOS INFO APIE LELYTES. ESU BANDZIUS,BET SENIAI,KAI DAR TOKIU GERU MEDZIAGU NEBUVO
LAAABAI GERA TEMA
Tos lėlėms skirtos blakstienos tai minkštos kaip tikros o kaip žmonėms skirtos? Nes kažkada pirkau pigias tai tokios baisios kaip plastmasinės buvo
, o ta blakstienų juostelė 20 cm. vienai lėlės akiai 1 cm. maždaug tai vos ne 10 lėlių galima, na jei pagadinant tai 7-8 lėles su blakstienomis galima padaryti
As kol kas naudoju zmonems skirtas (kuoksteliais). kainavo kazkur 10 Lt jei teisingai prisimenu. uztenka kokiom 4/5 lelem jei su protu naudojant ir negadinant 
atrodo va taip:

cia aisku 10 kart padidinta
o siaip tos uz 28 Lt manau nera labai brangu, nes ju gi ten gana daug, ir ne vienai lelai uztektu.
jauciu kai baigsiu tas kur turiu dabar, reikes nusipirkti tu specialiu
atrodo va taip:

cia aisku 10 kart padidinta
o siaip tos uz 28 Lt manau nera labai brangu, nes ju gi ten gana daug, ir ne vienai lelai uztektu.
jauciu kai baigsiu tas kur turiu dabar, reikes nusipirkti tu specialiu
O aš pirkau "Atmanijoj", berodas 4 ar 5 Lt už juostelę, nepamenu
merginos gal kur matet juodu tiesiu plaukuciu......na ne peruku parduotuveje
bet specialiai lelems...gerose akyse maciau tik baltus tiesius....o labai reikia juodu....nes peruka pirkti brangokai gautusi speju
na žiūrint kokio dydžio lėlė ir kokius plaukus naudoji, jei dirbtiniai, tai šinjonai nėra brangūs. Aš savo ryžai lėlei naudojau šinjoną, kanavo iki 10Lt, tiesa ne visai tiesūs plaukai, šiek tiek lenkti. Ten tų plaukų dar kokiom 4 lėlėm užtektų.
O natūralūs aišku labai brangiai gaunasi, ten jau viena sruogelė apie 10Lt
O natūralūs aišku labai brangiai gaunasi, ten jau viena sruogelė apie 10Lt
as turejau plauku kasa sviesia, vaikystej plaukus nusireziau. ir rugseji kraustemes i naujus namus, ir as taip paziurejau i plaukus "ai vistiek niekur nepanaudosiu" ir ismeciau D: o po poros menesiu lele pradejau daryt. dabar kaip gaila D: o siaip del sintetiniu nezinau, bet prisimenu kazkada su sese nukirptus plaukus dazem pigiausiais dazais. tai gerai nusidaze. gal ir dirbtiniai dazytus? tada nusipirkus persidazai kokia nori spalva c: