Įkraunama...
Įkraunama...

Mažasis pagalbininkas virtuvėje

QUOTE(Vicious Vici @ 2009 03 17, 20:12)
o kiek vienodų nuotraukų, šakės... aišku, vaikai patys savaime visi mieli, gražūs, susikaupę, matosi, kad fotkės natūralios, niekas dirbtinai jų nesodino darbuotis, na bet kas iš to, visos jos skiriasi tik skirtingais vaikais, namų interjeru ir ruošiamu valgiu... nieko doro smile.gif nuobodu smile.gif balsuosiu tik už tas kitokias nuotraukas, senovines, papuoštus išeiginių proga pagalbininkus ir turbūt už tą bulvių nešėją smile.gif

matau keletą dirbtinai pasodintų / aprengtų / padabintų. man, kad jos ir sukomponuotos geriau, nei tos buitinės, bet vistiek nemielos...
Atsakyti
O štai čia - patys tikriausi pagalbininkai! Tie, kur švariomis rankytėmis, patys išsipuošę kočėlus bei gi tešlas rankose laiko - ne labai įtikinamai atrodo biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rita*: 17 kovo 2009 - 20:55
QUOTE(Žanė @ 2009 03 17, 20:25)
matau keletą dirbtinai pasodintų / aprengtų / padabintų. man, kad jos ir sukomponuotos geriau, nei tos buitinės, bet vistiek nemielos...

na gal, bet vistiek galutinis rezultatas toks rimtai vaikiškas ir gana natūralus smile.gif na bet sakyčiau tai fotkės sau, namams, atminčiai, nes konkurse kaip matyti jos viena šalia kitos paskęsta, tokios vienodos smile.gif
Atsakyti
Man labai nostalgiška šita nuotrauka, mano močiutė irgi ant "gonkelio" bulves skusdavo rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 03 17, 19:49)
vienos dienos manau visai gana - kas norės, pabalsuos. tiek kad neįprasta. užtat ir 'kiek reikia' smile.gif

rėmėjai išvis necenzūravo nei balsų kiekio nei balsavimo trukmės, sakė padaryti kiek pas mus priimta.

negalima palikti tik 1 dienos. nuskriausim nares, kurios inetą turi tik savaitgaliais, arba kaip tik pasijungia tarkim tik darbe.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 03 17, 20:12)
o kiek vienodų nuotraukų, šakės... aišku, vaikai patys savaime visi mieli, gražūs, susikaupę, matosi, kad fotkės natūralios, niekas dirbtinai jų nesodino darbuotis, na bet kas iš to, visos jos skiriasi tik skirtingais vaikais, namų interjeru ir ruošiamu valgiu... nieko doro smile.gif nuobodu smile.gif balsuosiu tik už tas kitokias nuotraukas, senovines, papuoštus išeiginių proga pagalbininkus ir turbūt už tą bulvių nešėją smile.gif

dar ir padaugės tokių. bus lengviau išrinkt įdomias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2009 03 17, 20:29)
O štai čia - patys tikriausi pagalbininkai! Tie, kur švariomis rankytėmis, patys išsipuošę kočėlus bei gi tešlas rankose laiko - ne labai įtikinamai atrodo biggrin.gif

man tai čia namų jaukėjai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 03 17, 22:51)
man tai čia namų jaukėjai  blush2.gif

taip, žinoma, tačiau man tai miela tokia jų "pagalba" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 03 17, 20:29)
na gal, bet vistiek galutinis rezultatas toks rimtai vaikiškas ir gana natūralus smile.gif na bet sakyčiau tai fotkės sau, namams, atminčiai, nes konkurse kaip matyti jos viena šalia kitos paskęsta, tokios vienodos smile.gif

teisybė, kad paskęsta...
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 03 17, 13:45)
aš dirbu marketingo srity, taigi, jei pati organizuočiau tokį konkursą, ir, radusi fainą nuotrauką, kurioje akivaizdžiai matyti mano reklamuojamas prekinis ženklas, bet jei ji nebūtų prizinė, būtinai papildomai jau po konkurso tą foto apdovanočiau "gamintojo prizu" smile.gif taigi, galbūt ir verta wink.gif
jai as buciau organizavusi toki konkursa,butinai apdovanociau. 4u.gif
QUOTE(Rustė @ 2009 03 17, 20:42)
negalima palikti tik 1 dienos. nuskriausim nares, kurios inetą turi tik savaitgaliais, arba kaip tik pasijungia tarkim tik darbe.
tikrai vienos dienos per mazai,nes yra kas ne kasdien uzeina i SM. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 03 17, 20:25)

kad nepastebėjau nei vieno padabinto g.gif
Atsakyti
kad reik gerokai galva pasukti, norint kazka tokio laaaabaaai ispudingo ispausti is virtuves. man virtuvej nelabai mianas gaunas. nu bet reiks ka nors sugalvoti, nes tos tikroviskos tikrai neissiskirs. nors mum paciom jos tokios mielos wub.gif
Atsakyti