Įkraunama...
Įkraunama...

Mažasis pagalbininkas virtuvėje

QUOTE(l'eau @ 2009 03 22, 15:46)
dar dorai nenulaikantį kūdikį kišt į puodą doh.gif

nu, o dorai nulaikantį tai jau galima kišt? biggrin.gif

QUOTE(Irėja @ 2009 03 22, 16:31)

beje, ką reiškia "dalyvauja tiek suaugusieji" jeigu parašyta, kad pagalbininkas turi būti "mažas"? čia rimtas klausimas. jeigu pvz. tėtis moka iškepti tik kiaušinienę, tai jis - mažas pagalbininkas (nes mažai moka) ar visgi didelis (amžiumi ir ūgiu)?  biggrin.gif

o jeigu tėtis yra mažas, lyginant su kitais tėčiais? biggrin.gif Deja, bet tokios sąvokos kaip mažas didelis yra labai, ir net labai, reliatyvios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 03 22, 14:31)
beje, ką reiškia "dalyvauja tiek suaugusieji" jeigu parašyta, kad pagalbininkas turi būti "mažas"? čia rimtas klausimas. jeigu pvz. tėtis moka iškepti tik kiaušinienę, tai jis - mažas pagalbininkas (nes mažai moka) ar visgi didelis (amžiumi ir ūgiu)?  biggrin.gif
Papildyta:

čia ta tema, kad jei suaugęs su blenderiu, ar su peiliu ar su mėsmale - įrankiai maži.

čia ne turi būtinai būti vaikas, įrankis (pagalbininkas) mažas, o kas jį laikys nesvarbu smile.gif
Atsakyti
Si nuotrauka thumbup.gif vaikutis nori padėti mamai,bet mamyte negali ji vieno leisti bigsmile.gif jis maziukas ir nukris. wub.gif taip ir iseina nuotrauka su tevais biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 22 kovo 2009 - 15:52
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 03 22, 11:57)
biggrin.gif aš tai ne, nes jie nė trupučiuko nemiltuoti smile.gif jau supozuota tai konkrečiai biggrin.gif nebent lėkė į vonią praustis ir persirengti biggrin.gif  mirksiukas.gif

na, mano manymu tokiem nemažiem vaikam net netiktų būti miltuotiem iki ausų g.gif

Atsakyti

vaikutis puode tikrai labai graudžiai žiūrisi unsure.gif

QUOTE(Džinė @ 2009 03 22, 18:10)
na, mano manymu tokiem nemažiem vaikam net netiktų būti miltuotiem iki ausų g.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
iki ausų žinoma, kad ne, bet taip jau visiškai ne irgi keista, suaugę apsimiltuoja ax.gif bet šiaip nieko nesakau, fotkė yra fotkė, tai ir yra pozavimas, tik vieni sugeba iš to išspausti natūralumo, o kiti ne ir vieni vertina būtent tą natūralumą, o kiti ne.
Atsakyti
Zuriu sustojo ant 114 nuotrauku ax.gif
Atsakyti
man labai grazios sitos:
[attachmentid=173102]
[attachmentid=173103]
[attachmentid=173104]
[attachmentid=173105]
[attachmentid=173106]
Papildyta:
ir dar sitos labai mielos wub.gif [attachmentid=173107][attachmentid=173108][attachmentid=173109]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitaru: 22 kovo 2009 - 21:53
QUOTE(*Rita* @ 2009 03 21, 21:41)
Obuolį plaunančios rankytės ir man labai patiko. Įdomi nuotrauka, kitokia. Ir graži. Be to, ten ne tik rankytės darbščiosios, bet turbūt ir su visom kojytėm kažkas į krauklę įlipęs obuolį mazgoja bigsmile.gif  O gal mama padeda? biggrin.gif Gražu thumbup.gif

Ši nuotrauka iš ties būtų graži rolleyes.gif bet be kojos schmoll.gif O gal ten ranka kažkieno unsure.gif bet visvien maišo schmoll.gif

O berniukai šaunuoliukai matosi, kad patys darė varškėtukus ar bent padėjo mamytei, nes vienas visgi apsimiltavęs truputi tongue.gif atkreipkit dėmesį į pilvą mirksiukas.gif

O leliukas puode - tai tiesiog kraupu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Owly: 22 kovo 2009 - 22:02
QUOTE(Owly @ 2009 03 22, 23:00)
Ši nuotrauka iš ties būtų graži  rolleyes.gif  bet be kojos  schmoll.gif  O gal ten ranka kažkieno  unsure.gif  bet visvien maišo  schmoll.gif

Man rodos, ten berniukas visas kriauklėj tupi, taip kad ta kojytė visai netrukdo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 03 22, 14:31)
o gal jis tuo ir padeda, kad sėdi, šypsosi, guguoja ir pakelia mamai nuotaiką gaminant. tada ir maistas skanesnis, kai su šypsena pagamintas. "think out of the box" kaip amerikonai sako  lotuliukas.gif

pagal tokią logiką konkursui tarkim tema 'katinas miega' reiktų siųsti medžio nuotrauką, nes jis katinui suteikia pavėsį miegui bigsmile.gif
'pagalba' ir pagalba nėra tas pats. natūralu kad visos mamos nori savo vaikus parodyt bet būtų smagu kad nuotraukos atitiktų temą ir būtų su pagalbininkais ir kažkiek išskirtinės o ne 'pasodinau, įdaviau maisto/indą, nufotkinau, tiks' smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2009 03 23, 00:04)
Man rodos, ten berniukas visas kriauklėj tupi, taip kad ta kojytė visai netrukdo  ax.gif

man kuo daugiau žiūriu, tuo labiau į suaugusiojo ranką panašu. Tačiau, manau, kad nuotraukos tai tikrai negadina schmoll.gif Labai graži bigsmile.gif
Atsakyti