Įkraunama...
Įkraunama...

Mažasis pagalbininkas virtuvėje

QUOTE(iKavali @ 2009 03 24, 02:39)
Tai taip išeina, kad šiai temai tinka ir druskos ir cukraus ar prieskoninų augalų natiurmortai. Jų paskirtis ne kaip ingridientų bet kaip mažujų pagalbininkų. g.gif

Tai kad ir man čia keistai tas atrodo g.gif čia gal jau biški per daug interpretacijos.. Tai tada ir miltai gali būt pagalbininkai, obuoliai, mėsa... na nžn.. g.gif
Atsakyti
Man taip pat keista, kad ir maisto produktai, prieskoniai gali būti padėjėjai.
Labai liuks tiko plaunamas obuoliukas, maišomos salotos, nes ten mažutės rankutės darbuojasi...
O vien tik gražiai sukomponuoti produktai, na jokie ne pagalbininkai, mano nuomone, o tiesiog maisto produktai, kuriems tinkamai paruošti reikalingi padėjėjai, kuriuos manau ir turėtume fotografuoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 24 kovo 2009 - 08:58
QUOTE(Noelle @ 2009 03 23, 23:12)
Ta Didenybės Pipiro foto tai daugiau studijinė, nei virtuvinė, jei jau labai labai kabinėtis  smile.gif Gal ir virtuvėje fotografuota, bet pati nuotrauka man to nepasako.

l

QUOTE(iKavali @ 2009 03 24, 01:39)
Tai taip išeina, kad šiai temai tinka ir druskos ir cukraus ar prieskoninų augalų natiurmortai. Jų paskirtis ne kaip ingridientų bet kaip mažujų pagalbininkų. g.gif

labai abejojau dėl šitos foto, kažkaip apie kitus produktus nepagalvojau... g.gif
pasitarta čia buvo su kita moderatore, dėl šitos foto, ir nuspręsta, kad tinka.

aptarsim su moderatorėm dar kartą.
Atsakyti
Na, manau, pipiras tikrai nestudijinis schmoll.gif turbut net ne megejo- fotografo darbas - butu sufokusuota i ta "didenybe", dabar jis isplaukes ax.gif
Atsakyti
o man atrodo, kad pipiras dar ir koks padejejas! be jo pietu tikrai neisvirciau! o del dydzio tai net klausimu nekyla! manau, kad si foto tinkama siam konkursui. juk ir vaikiukai daug kur savo buvimu padeda, o del pipiru pagalbos nieks net neabejoja. negi kuri nors ju nenaudojat? o ir fotografija labai grazi - ir spalvos, ir pati kompozocija. bigsmile.gif
Atsakyti
Pietų neišvirsi be daug ko - be vandens, be daržovių, be maisto produktų. Pipiras yra maisto produktas. Todėl ir svarstoma
Atsakyti
QUOTE(jurgitaru @ 2009 03 24, 09:44)
o man atrodo, kad pipiras dar ir koks padejejas! be jo pietu tikrai neisvirciau! o del dydzio tai net klausimu nekyla! manau, kad si foto tinkama siam konkursui. juk ir vaikiukai daug kur savo buvimu padeda, o del pipiru pagalbos nieks net neabejoja. negi kuri nors ju nenaudojat? o ir fotografija labai grazi - ir spalvos, ir pati kompozocija. bigsmile.gif

fotografija tikrai labai graži.
Bet jei pipiras pagalbininkas, tai galiu fotografuoti sūrį ir jis taip pat būtų pagalbininkas, nes jo visada ant makaronų užtarkuoju.
Pomidorų padažas taip pat pagalbininkas, daug kur jo dedu. Kai ruošiu sultinį sriubai, verdu keliu rūšių mėsą, tai jei fotografuočiau mėsos gabalėlius, irgi būtų pagalbininkai, nes man jie padeda išvirti skanų sultinį.
Matyt ta foto su pipiru į temą. Bet man šiuo atžvilgiu konkurso aprašymas visiškai nebesuprantamas.

"Pagalbininkas numeris vienas" Įjungi viryklę ir katinėlis tik čiršt čiršt smile.gif Atleiskit man, bet nematau čia pagalbininko, netgi ne pirmo numerio o kokio trečio...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 24 kovo 2009 - 11:04
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 03 24, 08:23)
čia gal jau biški per daug interpretacijos..

palyginti su tuo, ko kituose konkursuose buvo, čia interpretacijos dar laaabai nedaug smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 24 kovo 2009 - 12:39
QUOTE(Noelle @ 2009 03 24, 12:58)
Atleiskit man, bet nematau čia pagalbininko

šaukštas - pagalbininkas čia. Nesuprantu, ko čia nesuprasti, juk aprašyme parašyta, kad g.b. įrankiai, prietaisai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2009 03 24, 11:44)
šaukštas - pagalbininkas čia. Nesuprantu, ko čia nesuprasti, juk aprašyme parašyta, kad g.b. įrankiai, prietaisai ax.gif
smile.gif
Smagus vistik konkursas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2009 03 24, 15:15)
smile.gif 
Smagus vistik konkursas  tongue.gif

intriguojantis ir su interpretacijom biggrin.gif
Atsakyti
Nuo tokio kabinėjimosi prie nuotraukų net noras dalyvauti praeina. doh.gif
Atsakyti