Įkraunama...
Įkraunama...

Persimonai (churma)

QUOTE(IngridaB @ 2010 01 02, 21:39)
Raudonasis kertuotis
Įdomu tokį augalą sėjant tokio pat eiliškumo reikia laikytis? g.gif Šiandien nusipirkau parduiotuvėje vaisių ir pamačiau prapjovųs pilną sėklų.Paskaičiau kokio grožio išauga kakatusai ir užsimanaiu bandyti. g.gif

Gražus labai augaliukas , užsimaniau ir aš , ar skanus tas vaisius , dabar ir aš jo ieškosiu
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 01 03, 18:11)
Gražus labai augaliukas , užsimaniau ir aš , ar skanus tas vaisius , dabar ir aš jo ieškosiu

Skonis panašus į kivi,tik saldesnis. ax.gif
Atsakyti
Jau dabar ieškosiu tų vaisių, ir jei rasiu sėklų bandysiu sėti g.gif
Atsakyti
Man t ik dukra valgo persimonus, tad daug neperkam, bet nupirkus prieš mėnesį, radom sėklą, ai, pagalvojau ikisiu i gėlės vazona..įkišau ir pamiršau...prieš kokia savaitę, žiūriu kad išaugo daigas, dabar nebežinau kaip juo rupintis. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milinga: 28 sausio 2010 - 09:18
Pagaliau pasodinau sėklytes , kurios išbuvo šaldytuve tris mėnesius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 02 19, 19:35)
Pagaliau pasodinau sėklytes , kurios išbuvo šaldytuve tris  mėnesius bigsmile.gif

Pasirodė sėklyčių nosytės 4u.gif
Atsakyti
sveikutes.

as irgi esu pasisodinusi persimona. pirma karta kai sodinau tai nedziovinus seklytes tai ir neisdygo, o si karta dziovinau ir dabar po menesio isdygo dailus persimono daigelis smile.gif jau yra keturi lapeliai smile.gif tikiuosi daugiau atsiras merginu, kurios augina persimonus ir galesim pasidalinti savo patirtim ir padeti viena kitai mirksiukas.gif
Atsakyti
tema sena, bet tongue.gif galiu pasigirti. vienas persimono seklytes dziovinau kitas ne. itariu sviezia seklyte sudygo. turiu kokio 15cm su 4 lapeliais augaleli. sodinau prie fikuso. dabar dideliame fikuso vazone i dangu stiebiaisi persimonas su avokadu rolleyes.gif
be jokios ipatingos prieziuros thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lly: 06 balandžio 2013 - 10:11
Geras, as lygiai taip pat- pasodinau bile tik ka suvalgyto persimono sekla prie dracenos i vazona ir pamirsau, po kurio laiko tik pastebejau islindusi daiga. Dabar turiu 15cm ugio ir keliu lapeliu medeli biggrin.gif Ka toliau daryt?
Atsakyti
Labas vakaras persimonų augintojos, apturėjau bėdelę... manau sugadinau kažkokiais tai būdais savo daigelį verysad.gif pasodinau jį į vazonėlį ir išmečiu į lauką augti, net nepastebėjau, kad ten kažkas išdygo, o dabar žiūriu, jis išdygęs jau, bet toks pageltęs, galiukas juodas, bet nesupuvęs, tvirtai laikosi, nesuprantu kodėl taip atsitiko...vazonėlis su skylutėmis, be to jis stovėjo ant aukštesnių grotelių, todėl nemanau kad galėjo vandens per daug būti, be to rašo, kad pastoviai turi būti drėgnas.. gal saulė nudegino? bet jie iš šilt kraštų..
Kažin kaukti man dar, ar beviltiška? Nes kiek mačiau daigelių, tai visi buvo žali gražūs verysad.gif verysad.gif verysad.gif

taip liūdna, liūdniausia, kad tų sėklyčių praktiškai neįmanoma rasti schmoll.gif
Atsakyti
Ar dar kas augina persimonus? Jei kam reikia, seklyčių galiu duoti. Vyras parvežė iš užsienio, tai ten visi sus sėklomis. Dalį jų jau išmečiau..Bet reiks pabandyt pasėti. Gal kas išaugs:)
Atsakyti