As irgi turiu ilgus plaukus,mano tiesus,bet kaip as pavydziu tom kurios moka tokias ar panasias sukuosenas pasidaryti,as nemoku
Labiausiai noreciau ismokti kuoduka grazu susisukti,bet va kiek kartu bandziau niekad neapvyksta graziai,nu as cia tik kitas pagirt norejau ir pati truputi paverkslenti
Beje noriu pagirt temos autore,labai grazi temele
QUOTE(saulytej @ 2009 03 29, 05:05)
As irgi turiu ilgus plaukus,mano tiesus,bet kaip as pavydziu tom kurios moka tokias ar panasias sukuosenas pasidaryti,as nemoku
Labiausiai noreciau ismokti kuoduka grazu susisukti,bet va kiek kartu bandziau niekad neapvyksta graziai,nu as cia tik kitas pagirt norejau ir pati truputi paverkslenti
Beje noriu pagirt temos autore,labai grazi temele 
nejau neimanoma padaryti grazu kuoduka is tavo plauku? gal pavyktu jei plaukus siek tiek pabanguotum? pvz slapius plaukus supintum i kasa, ryte isleistum sausus, jie butu siek tiek graziai pasibangave, ir butu lengviau toki nerupestinga kuoduka susegti su spilkutem ir gumute...
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 29, 10:37)
nejau neimanoma padaryti grazu kuoduka is tavo plauku? gal pavyktu jei plaukus siek tiek pabanguotum? pvz slapius plaukus supintum i kasa, ryte isleistum sausus, jie butu siek tiek graziai pasibangave, ir butu lengviau toki nerupestinga kuoduka susegti su spilkutem ir gumute... 
mano plaukai taip pat ilgi tiesus ir taip pat as nemoku nei velnio jokios sukuosenos pasidayti
as kartais nakciai susuku kuoduka, surisu su gumyte ir ryte plaukai buna banduoti, taciau po valandos tu bangu nelieka
QUOTE(Jorky @ 2009 03 29, 14:11)
mano plaukai taip pat ilgi tiesus ir taip pat as nemoku nei velnio jokios sukuosenos pasidayti
o gal kas patartu kaip graziai plaukus subanguoti ? kokius suktukus naudoti ? kokias formavimo priemones ?
as kartais nakciai susuku kuoduka, surisu su gumyte ir ryte plaukai buna banduoti, taciau po valandos tu bangu nelieka

man pvz ant biguduku greit issileidzia. bet labai gerai jei supinu aukstai kasa (pries tai galima putom patept), ryte issileidziu, pakedinu rankom ir zele patepu visus plaukus - laikos visa diena...
dbr nerandu greit nuotraukos. tik as viena tokia supinu, nuo pat grifkutes:
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 29, 10:37)
Kad imanoma tai as zinau,bet esme tame kad as nemoku,kitom iseina,man niekaip,tiesiog as jau tokia esu
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 29, 14:28)
man pvz ant biguduku greit issileidzia. bet labai gerai jei supinu aukstai kasa (pries tai galima putom patept), ryte issileidziu, pakedinu rankom ir zele patepu visus plaukus - laikos visa diena...

o as kaip supinu tokia kasa viena, tai man negraziai kazkaip tos bangos atrodo
su tom storom juostom labai fainai, vasariskai:)
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 29, 14:28)

Man irgi grazus pasibangavimas po tokios kasos nes nuo pat saknu eina garbaneles, bet kaip tu pati sugebi susipinti tokia kasa??
Papildyta:
QUOTE(Selga @ 2009 03 21, 10:42)
man ši irgi labai
Ir progai ir šiaip kartais į gatvę išeit
Įdomu. kaip viskas tvirtinasi ir kokios priemonės naudojamos ją formuojant
Įdomu. kaip viskas tvirtinasi ir kokios priemonės naudojamos ją formuojant
Cia mano svajoniu sukuosena
Papildyta:

Gal uzmatet kur yra pirkti tokiu lankeliu?