QUOTE(Singerita @ 2010 07 08, 11:14)
Tam stebuklui mediciniškai šansų labai mažai, bet vis dėlto niekas gamtoje nėra užgarantuota šimtu procentų ...
Papildyta:
Ačiū
jeigu mokat rusu kalba,pavartykit N.Stepanovos knygas zinau atveji,butent tuo atveju jos uzrasytos maldos padejo,pora buvo nurasyta mediku,bet ivyko stebuklas,ju stebukleliui jau 3 metukai
Papildyta:
QUOTE(Eivilė32 @ 2010 07 08, 12:09)
Sveikos mergytes, dabar perskaiciau jusu visu paplepejimus apie nuziurejimus ir prakeiksmus ir iš saves juokas paeme. mano istorija: nuejau pas viena moteriske, kad mane paburtu, o ji pasake, kad burti manes negali nes as esu prakeikta kazkokios moters, todel man taip nesiseka ir gyvenime ir su vyrais, ir pasiule ateiti pas ja, kad nuimtu man prakeiskma. as istikimai atlankiau 4 kartus (vienas kartas man kainavo 100 lt) ir dabar as esu atseit svari, neprakeikta ir man dabar uzdėtas blokas nuo prakeiskmu.... bet kaip paskaiciau dabar si foruma ir kai kuriu protingu zmoniu mintis, pasidare silpna, kad as viskuo tikiu... ir lengvai pasiduodu kalboms ir itikinejimams
Papildyta:
geriau buciau nuejus kur nors ir pasimeldus nuo dušios

niekis,gyvenime nieko be reikalo nebuna,sarlatanu daug ,is klaidu mokomasi

o nenusiminkit jums tikrai dar pasiseks

kartais reikalingi tie isbandymai zmogui,kad pradetu analizuot savo gyvenima arba viska keist nuo pamatu,ir dar pasakysiu,jei zmogus,esat patikli,imi ir isikalbi dar daugiau.taigi aukstyn nosi

niekada nebuna vien tik blogai,ateis ir i jusu kiema svente,ko nuosirdziausiai linkiu