Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas už 2008 m.

Yra ir man pinigėliai thumbup.gif (pildyta 03 03) Nordea bigsmile.gif
Atsakyti
kelinta val gavote?kada pildete?ir koks bankas? as jau kantrybes neturiu su ta vmi, kartu su mama pildem tai ji jau ketvirtadieny gavo
Atsakyti
as pildziau 03.05, bet dar negavau ax.gif idomu, kokios veliausiai pildytos datos jau gauna g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GrazinaIva: 17 kovo 2009 - 12:54
QUOTE(Žanetyte @ 2009 03 17, 12:52)
8 lapai, bet juose beveik niekas neuzpildyta, tik vardas pavarde ir asmens kodas, ir dar tas 3 psl

Tai reiškia, kad reikia parsisiųsti ABBY, FR305 formą ir rankiniu būdu suvesti duomenis iš pateiktos pažymos.
Papildyta:
QUOTE(katetabata @ 2009 03 17, 12:53)
kelinta val gavote?kada pildete?ir koks bankas? as jau kantrybes neturiu su ta vmi,  kartu su mama pildem tai ji jau ketvirtadieny gavo

Bankas neturi reikšmės. schmoll.gif nebent kokiu pusdieniu anksčiau gauna Swedbanko klientai.
Atsakyti
as pildziau 03 04 ,mano mama irgi,pora minuciu skirtumas,ji gavo 03 12 o as dar ne,tai manau kada pildyta cia nelabai priklauso verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2009 03 17, 11:57)
Tai reiškia, kad reikia parsisiųsti ABBY, FR305 formą ir rankiniu būdu suvesti duomenis iš pateiktos pažymos.
Papildyta:

Bankas neturi reikšmės.   schmoll.gif  nebent kokiu pusdieniu anksčiau gauna Swedbanko klientai.

parsisiunciau, bet toliau nieko nesuprantu, jau i panika puoliau lotuliukas.gif jeigu jus galutinai uzknisiu tai tiesiai sviesiai sakykit visos, bet kvailiau dar nesijauciau, kai apsoliuciai nieko nesuprantu, visu pirma parsisiunciau ta programa, bet parsisiuntus bet koki faila is ju, man vis tiek nieko neatidaro, raso, kad reik nurodyt failo buvimo vieta unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanetyte: 17 kovo 2009 - 13:08
QUOTE(Žanetyte @ 2009 03 17, 13:03)
parsisiunciau, bet toliau nieko nesuprantu, jau i panika puoliau  lotuliukas.gif

atsidarai FR305 formą

susivedi į L priedą savo išlaidas

į P priedą pajamas ir mokesčius

1 lape užsipildai duomenis ir priklausantį NPD
2 lape įrašai sąskaitą ir spaudi raudoną šauktuką

skaitai, ką rašo ir taisai klaidas 4u.gif
Papildyta:
Parsisiųsk 305 formą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovana: 17 kovo 2009 - 13:08
yahoo! gavau ir as ka tik i seb'a 03.04 19h pateikta smile.gif
Atsakyti
Man ir jau nervai nelaiko pildziau 03.03 iki siol negaunu, nesuprantu kas veliau pilde jau gavo as dar negavau
Atsakyti
QUOTE(Aniute @ 2009 03 17, 12:51)
a koks bankas?

SEB, pateikta 03.03, pervede vakar bigsmile.gif
Atsakyti
nu geras,mane tikriausiai pamirso g.gif
Atsakyti
QUOTE(katetabata @ 2009 03 17, 14:40)
nu geras,mane tikriausiai pamirso g.gif

ne tave viena schmoll.gif
Atsakyti