Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas už 2008 m.

QUOTE(Auges @ 2009 03 19, 20:55)
Yra keli variantai:
1. pasirašyti el.bankininkystės sutartį
2. su pasu nuvažiuoti į VMI ir užpildyti ten
3.susirinkti pažymas iš darboviečių, sodros, bankų ir t.t., užpildyt popierinę deklaraciją ir vežt/siųst į VMI

ačiū. 4u.gif
kogero 1 variantas geriausias, reiks tik vyrą vyte nuvaryt blush2.gif
Atsakyti
mergaites padekit, mokausi SU neakivaizdiniam, 2 kurse NENUOSEKLIOS studijos(nesimokau anglu, nes uzskaite is kolegijos) tai as negaliu sussigrazinti ar galiu? 1882 kiekviena kart atsako skirtingai sad.gif
Atsakyti
nu va siandienos zynios doh.gif skambinau 3 karta pasiklausti ir galiu pasakyti netikekite niekom, pasirodo deklaracija gerai gal jei vieta kur pirkau pristatys popierius, paskambinau i pirkimo vieta jie nieko nezada pristatineti doh.gif tipo bankas pateiks jei lizingu pirkau, o musu garantiniam nera parasyta kokios dalys parasyta , kad kompas ir viskas doh.gif bankas pateike irgi suma o ne dalis, tai dabar varysiu i elektromarkta kariauti verysad.gif
Atsakyti
Tai va man ir tas pats buvo sako nera prasyta kad pirkta klaviatura ir pele tai nesiau saskaitas
Atsakyti
QUOTE(Odri20 @ 2009 03 20, 09:14)
Tai va man ir tas pats buvo sako nera prasyta kad pirkta klaviatura ir pele tai nesiau saskaitas

nu susikambinau vel su elektromarktu vaziuoju pas juos ir i mokescius, bet mano pirktoje saskaitoje mesimato peliu klavu , nu turiu reikalu, tik norisis susaudyi tuos kurie sake rytoj bus pinigai nes viskas gerai doh.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Gal žinot, ar šiemet dar galima deklaruot už 2006 ir 2007 m.
Atsakyti
QUOTE(jurguliukas @ 2009 03 20, 09:29)
Sveikutės  4u.gif  Gal žinot, ar šiemet dar galima deklaruot už 2006 ir 2007 m.

aisku galima
Atsakyti
QUOTE(Aniute @ 2009 03 20, 09:36)
aisku galima

Ačiū, Ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
niu ar kas nors gavote?
Atsakyti
As tai nesitikiu 03-09 deklaravusi, vakar skambinau kaimynui, mat mokesciuos dirba, ar mano tikrai gerai uzpildyta, tai sake, kad gerai, ir kad dar per anksti laukiu sake kad per 10 d.d.
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2009 03 20, 12:02)
As tai nesitikiu 03-09 deklaravusi, vakar skambinau kaimynui, mat mokesciuos dirba, ar mano tikrai gerai uzpildyta, tai sake, kad gerai, ir kad dar per anksti laukiu sake kad per 10 d.d.

nu as nusiuntusi 03.05..tai kaip ir 10d praejo g.gif
Atsakyti
Skambinausi ir aš šiandien į VMI. Tai sako pristatykit pažymą iš banko apie vertybinius popierius, bet prieš tai pasiskambinkit savo konsultantei ji viską paaiškins. Tai ji liepė kitą T priedo lapą pildyt. Nu žodžiu nusiunčiau patikslintą, tai dabar kol priims ir kol perves neįsivaizduoju, kiek laiko praeis verysad.gif
Atsakyti