Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas už 2008 m.

QUOTE(deizi @ 2009 03 16, 14:33)
Sveikos,
Sveikinimai gavusioms pinigelius uz deklaracijas  4u.gif
O cia laukiancioms pinigeliu  4u.gif  biggrin.gif

Pernai supildziau deklaracijas be jokiu problemu ir sau ir kitiems, siemet niekas nesigauna  doh.gif

1. Vyrui kazkodel gaunasi su 58 lt. minusu  doh.gif (jam tik siaip paziurejau, siaip neturetu uz ka susigrazinti, o dabar dar ir i minusa soko)

2. As pati galeciau susigrazinti uz busto paskola dali pinigeliu, bet prelimenarioj deklaracijoj suformuluotos formos vis nera, speju kad ir nebus. Ka man tokiu atveju daryti? Prie pazymu duomenys apie palukanas yra. Tiesa as 2008 metais buvau kaip ir bedarbe, jokiu pajamu negavau, gal as aplamai prarandu teise deklaruoti pajamas ir susigrazinti uz busta palukanas?

3. Vieniems draugams pildau, tai pas ju ir preliminarioj deklaracijoj kol kas tuscia uz 2008m. Gal kazko nedadarau? Pazymuose visi duomenys yra, tik nera sukelti i forma.  g.gif

Prasau, pagelbekit man  4u.gif

2, Pildyk vyro deklaracijoj ir nurodyk savo a/k ir sumokėtas palūkamnas už būsto paskolą...tada bent nebus minuso ( jei jis tikrai yra , o ne kokia klaidelė) ir dar susigrąžinsit pinigėlių thumbup.gif
Atsakyti
tai visdelto issiunciau.Juk pagalvojau tiek vargau ir tuo kelis litus jiems palikt eina jie s..... gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2009 03 16, 15:08)
Cia Swedbankas, jau ryte apie 11val buvo, net nustebau pati.

O deklaracija tą pačią dieną priimta buvo? Nes aš deklaravau 4 d., vieną deklaraciją priėmė tą pačią dieną, kitą tik 7 d. Iki šiol už nei vieną nepervedė.
Atsakyti
QUOTE(GrazinaIva @ 2009 03 16, 14:42)
1. reikia paziureti NPD, galbut vyrui darboviete pritaike per dideli g.gif
2. jei jokiu pajamu 2008 m. neturejote, tai nieko ir nesusigrazinsite. O uz vaika negaudavote is Sodros, nes jai gaudavote, tai galite susigrazinti, o jei neuztektu jusu pajamu, tai vyras gali susigrazinti ta suma  mirksiukas.gif

QUOTE(ediltk @ 2009 03 16, 15:34)
2, Pildyk vyro deklaracijoj ir nurodyk savo a/k  ir sumokėtas palūkamnas už būsto paskolą...tada bent nebus minuso ( jei jis tikrai yra , o ne kokia klaidelė) ir dar susigrąžinsit pinigėlių  thumbup.gif

Aciu labai uz atsakymus 4u.gif
Su didziule Vitaliuko pagalba susitvarkiau deklaracija, belieka laukti pinigeliu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deizi @ 2009 03 16, 15:48)
Aciu labai uz atsakymus 4u.gif
Su didziule Vitaliuko pagalba susitvarkiau deklaracija, belieka laukti pinigeliu.  smile.gif

prašom 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Reikia pagalbos... blush2.gif

Siandien sugalvojau uzpildyt deklaracijas.. vyro uzpildziau viskas lyg ir normaliai, o kai savo pildau man su minusu gaunas blink.gif o as tureciau uz kompa atsiimt mokescius na ir ten kazkaip uz gruodi is sodros kazkas lyg ir blush2.gif gal ka ne taip darau ax.gif
Atsakyti
pasakykit zaliai varnai kuria forma deklaruoti uz moksla? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bitinaite @ 2009 03 16, 16:22)
pasakykit zaliai varnai kuria forma deklaruoti uz moksla? ax.gif

visiems forma viena GPM305
Atsakyti
QUOTE(node @ 2009 03 16, 17:23)
visiems forma viena GPM305

aciu aciu i kuri langeli dar reikia irasyti suma? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elwa @ 2009 03 16, 16:15)
Reikia pagalbos... blush2.gif

Siandien sugalvojau uzpildyt deklaracijas.. vyro uzpildziau viskas lyg ir normaliai, o kai savo pildau man su minusu gaunas blink.gif o as tureciau uz kompa atsiimt mokescius na ir ten kazkaip uz gruodi is sodros kazkas lyg ir blush2.gif  gal ka ne taip darau ax.gif

pasitikrinkit visų pirma NPD smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bitinaite @ 2009 03 16, 16:24)
aciu aciu i kuri langeli dar reikia irasyti suma? blush2.gif

patirtoms išlaidoms yra skirtas L priedas.
ten įrašysite sumą, mokymo įstaigos pavadinimą ir pan.
nors manau, kad preliminarioje deklaracijoje viskas jau turėtų būti sukelta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(node @ 2009 03 16, 16:27)
pasitikrinkit visų pirma NPD smile.gif
[b

Ok, bandau tadu tikrint.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(elwa @ 2009 03 16, 16:31)
Ok, bandau tadu tikrint.. g.gif

15 langelis 4u.gif
Atsakyti