QUOTE(lotta23 @ 2006 10 30, 17:10)
QUOTE(prieblanda @ 2006 09 30, 20:27)
Na, jei kalbate apie prausiklius mišriai odai, tai gal 3 mėnesius akių makiažą ploviau tik SebaMed putomis mišriai odai, po to, kaip ir po bet kurio prausimosi, veidą, tai pat ir paakius, patepdavau kremu ir nieko
Prasčiau būdavo, kai netyčia per daug primuilindavau akis
Dabar prausiuosi Smilgos prausikliu mišriai ir riebiai odai - jis kur kas švelnesnis, ne tik paakių, bet ir veido odos taip nesausina, todėl, be abejo, juo praustis maloniau, o ir kvapas kažkoks švelnesnis, malonesnis. Paskui irgi kremu pasitepu
Bet kiekvienam savo
Dabar prausiuosi Smilgos prausikliu mišriai ir riebiai odai - jis kur kas švelnesnis, ne tik paakių, bet ir veido odos taip nesausina, todėl, be abejo, juo praustis maloniau, o ir kvapas kažkoks švelnesnis, malonesnis. Paskui irgi kremu pasitepu
Bet kiekvienam savo
As kai turejau Smilga, tai irgi visa makiaza nuvalydavau su jo, tikrai gerai viska nuplauna
Bet dabar kazkaip vel susigundziau nupirkti akiu makiazo valikli, si karta Eveline, pigus, bet gerai nuvalo ir negrauzia
Dar aisku priklauso nuo to kaip mes pasidazom, jei minimaliai, tai galima viska nuvalyti ir su prausikliu, o jei jau rimciau, tai reiketu ir spec valiklio
QUOTE(Lalaa @ 2006 11 01, 15:20)
As kai turejau Smilga, tai irgi visa makiaza nuvalydavau su jo, tikrai gerai viska nuplauna
Bet dabar kazkaip vel susigundziau nupirkti akiu makiazo valikli, si karta Eveline, pigus, bet gerai nuvalo ir negrauzia
Dar aisku priklauso nuo to kaip mes pasidazom, jei minimaliai, tai galima viska nuvalyti ir su prausikliu, o jei jau rimciau, tai reiketu ir spec valiklio
Draugė davė pamėginti Rasos akių makiažo valiklį, bet man tai veeeee tie valikliai
Beje, kuo daugiau aš būnu pasidažius, tuo sunkiau viską nuvalyti su tuo vadinamu spec. valikliu, nes man visas veidas išsiterlioja kokiu murzinu tamsiu šeųėliu ir vis tiek reikia pribaigti su prausikliu
QUOTE(prieblanda @ 2006 11 01, 17:43)
Draugė davė pamėginti Rasos akių makiažo valiklį, bet man tai veeeee tie valikliai
Belekiek kartų reikia akis valyti, per ilgai trunka ir vis tiek po to reikia nuplauti su prausikliu
Aš vis dar pasilieku prie greičiausio ir paprasčiausio varianto - veido prausiklio
Beje, kuo daugiau aš būnu pasidažius, tuo sunkiau viską nuvalyti su tuo vadinamu spec. valikliu, nes man visas veidas išsiterlioja kokiu murzinu tamsiu šeųėliu ir vis tiek reikia pribaigti su prausikliu
as tai kaip kada, jei neturiu laiko "zaisti" tai viska nuplaunu su prausikliu, paskui kremukas ir
As irgi gal tik 2 metus valau su visokiais pieneliais ir tonikais...
Anksciau ir dar kartais dabar, tai tiesiog su muilu ir siltu vandeniu po kraiukle. greiciausia, nieko negrauzia, nieko nebelieka isvis. Bet tik vienas minusas, kad labai kriaukle issitepa juodumais ir kad juk nesveika odai muilas. Sausina. bet kartais nieko
Anksciau ir dar kartais dabar, tai tiesiog su muilu ir siltu vandeniu po kraiukle. greiciausia, nieko negrauzia, nieko nebelieka isvis. Bet tik vienas minusas, kad labai kriaukle issitepa juodumais ir kad juk nesveika odai muilas. Sausina. bet kartais nieko
As tai neisivaizduoju kaip reiktu tusa su prausikliu nuvalyti, turbut visi paakiai juodi butu, o dar nekalbu apie grauzima, gi ne tam jie skirti yra. As tai pirma su valikliu nuvalau o po to + dar visa veida su prausikliu
Nu vat jei man reiktu makiaza valyti su prausikliu tai irgi tragedija butu, nes jau neduok dieve man laselis muilo ar sampuno i akis patenka tai sakes buna, grauzia be proto. ir tai man dar ne visi valikliai tinka, negaliu naudoti dvifaziu, aliejiniu nes irgi grauzia. o kas durniausia kad nusiperku konsultanciu ikalbeta kad tikrai tinka jautriom akim o po pirmo panaudojimo visvien grauzia....zodziu tikra nelaime man su akiu makijazo valymu. dabar turiu Clarins pieneli tai jau net bijau ka nors kita bandyt pirkt, nes sitas tinka aciu dievui.
o kokios slapios serveteles gerai nuima makiaza, kartu ir tusa?
dabar isigijau Margaritos valomasis tonikas. Ant sono raso kad naujiena. Man patiko, nereikia grandyti akiu
As naudoju Loreal valikli. ok ok ok
QUOTE(LEDINE20 @ 2006 11 04, 20:33)
As tai neisivaizduoju kaip reiktu tusa su prausikliu nuvalyti, turbut visi paakiai juodi butu, o dar nekalbu apie grauzima, gi ne tam jie skirti yra. As tai pirma su valikliu nuvalau o po to + dar visa veida su prausikliu
Atvirkščiai - su prausikliu labai gražiai viskas nusiplauna, jokių juodų paakių nei tik nusiprausus makiažą, nei ryte atsikėlus, kaip kad man būdavo su valikliais. Man į akis nepatenka prausiklis, nes blakstienas pakanka švelniai pamuiluoti ir viskas kuo lengviausiai nusiplauna, be to, reikia būt gerai užsimerkus
Matyt yra kažkokia prichologinė riba plauti akis su prausikliu, kurią reikia peržengti
QUOTE(prieblanda @ 2006 11 06, 12:45)
Atvirkščiai - su prausikliu labai gražiai viskas nusiplauna, jokių juodų paakių nei tik nusiprausus makiažą, nei ryte atsikėlus, kaip kad man būdavo su valikliais. Man į akis nepatenka prausiklis, nes blakstienas pakanka švelniai pamuiluoti ir viskas kuo lengviausiai nusiplauna, be to, reikia būt gerai užsimerkus
Matyt yra kažkokia prichologinė riba plauti akis su prausikliu, kurią reikia peržengti
Negaleciau as su prausikliais,grauzia persti o paskui raudonos akys butu.AS tik su spec valikliais ir tai ne visi tinka,pvz kur su rugiagelem tai iskart parausta akys.