Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipedos GN 9 dalis

QUOTE(mafiene @ 2009 03 16, 17:09)

As is savo gines del vieno tyrimo (norejau vaziuoti i Klaip, nes esu is Silutes) siuntimo negavau, tai papykusi esu ir tikrai antra karta neprasysiu, nes jau toki veideli suraukta parode  blink.gif kad norisi pas kita gine uzsiregistruoti.

Nu kas per gine doh.gif blink.gif
Atsakyti
Siaip mano gine sake, kad tas tyrimas nera privalomas, todel yra mokamas... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pacankike @ 2009 03 17, 10:50)
Nu kas per gine doh.gif  blink.gif

doh.gif
QUOTE(Natalija1 @ 2009 03 17, 11:15)
Siaip mano gine sake, kad tas tyrimas nera privalomas, todel yra mokamas...  verysad.gif

jis neprivalomas, bet turint gines siutima nemokamas g.gif taip man Klp GN sake. Nelabai "maloni" ta bacila, tad manau del sventos ramybes geriau zinoti ar esi nesiotoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalija1 @ 2009 03 17, 12:15)
Siaip mano gine sake, kad tas tyrimas nera privalomas, todel yra mokamas...  verysad.gif

O man padare mano gine nemokamai, as lankausi GN, jai net priminti nereikejo
Atsakyti
QUOTE(mafiene @ 2009 03 16, 20:01)
Nedaro, as del sio tyrimo vaziavu i Klp GN susimokejau ir maziau galvos skausmo, nes pas mus su tuo tyrimu  doh.gif vargo keliai. Zinoma su siuntimu nemokamai, bet ji neraso siuntimo  blink.gif nes cia mano pacios noras toki tyrima pasidaryti  ax.gif bet siandiena vis viena siuntima parase, nors ir labai nepatenkinta  blink.gif , nes atsakymui vis viena pas gine reikia registruotis konsultacijai del atsakymo.

sveikos mergaites, pamaciau kad apie Silutes gines kalbat, as pati klaipedoj gimdziau ir cia esu registruota, tiesiog saknys siluteje... del streptokoko tyrimo (daro klp ligonineje) tai nepriklauso ar yra siuntimas ar ne, vistiek reikia moketi, tik skirtumas tas kad jei ta bakterija uzauga - reikia susimoketi, jei neuzuga, nereikia moketi (cia manrods kai su siuntimu yra), o siuntima duoti PRIVALO, ir isdriskit tai priminti, Kvederiene labai jau mandra yra, bet reikia uz save pastoveti ir nebijoti pakabinti akis drinks_cheers.gif sekmes jums mergaites, viskas bus OK, mano giminaite is silutes gimdyti vaziavo i klp, nuvaziavo ramiai i priimamaji, pasake kad buvo klp sveciuose ir netiketai nubego vandenys - tikrai niekas neisvarys 4u.gif sekmes jums 4u.gif

beje jei teigiamas streptokokas, neissigaskit, nieko baisaus, tik pats svarbiausias dalykas, kai atvaziuosit gimdyti visiems is eiles rekit kad jusu streptokokas teigiamas!!!!!!!, nesvarbu kad korteleje uzrasyta, man sita dalyka praziopsojo, kai prisiminiau jau buvo per velu, ir nebegalejo suleisti antibijotiku, taip kad visoms kas tik ateis apziureti pastoviai sakykit del to tyrimo, nes ten visiems vienodai kas kortelej uzrasyta, manes net kraujo gr klause, susinervinau vidury saremio, ir isrekiau :"kortelej viskas yra, a skaityti nemokat?"
Atsakyti
QUOTE(Helene @ 2009 03 17, 21:14)
sveikos mergaites, pamaciau kad apie Silutes gines kalbat

Dabar jau taip yra, kad kita karta reikia REIKALAUTI, nes kitaip doh.gif
Tikiuosi kad su -koko tyrimu bus viskas ok ax.gif nebedaug liko laukti iki rezultatu.
Atsakyti
Sveikutės. Kadangi tik prieš metus persikraustėm į Klaipėdą biggrin.gif , o esu jau 4 mėn. nestuke.gif , tai nežinau kur gimdyti blush2.gif . Ar yra Klaipėdoje privačių gimdymo namų? Šiuo metu lankausi pas gyd. Milkintaitę GN thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(symantes mama @ 2009 03 18, 16:50)
Sveikutės. Kadangi tik prieš metus persikraustėm į Klaipėdą biggrin.gif , o esu jau 4 mėn.  nestuke.gif , tai nežinau kur gimdyti blush2.gif . Ar yra Klaipėdoje privačių gimdymo namų? Šiuo metu lankausi pas gyd. Milkintaitę GN thumbup.gif .

Klaipėdoje yra tik vieni GN, Klaipėdos universitetinėje ligoninėje.
Atsakyti
QUOTE(elena1215 @ 2009 03 17, 16:46)
O man padare mano gine nemokamai, as lankausi GN, jai net priminti nereikejo

Manes paklause ar noriu ta tyrima daryti, nes toje klinikoje kur lankiausi jis labai brangus (apie 80 lt), bet del savo ramybes ir leliuko sveikatos dariau net nesusimastydama mirksiukas.gif
Papildyta:
Sveikutės. Kadangi tik prieš metus persikraustėm į Klaipėdą biggrin.gif , o esu jau 4 mėn.  nestuke.gif , tai nežinau kur gimdyti blush2.gif . Ar yra Klaipėdoje privačių gimdymo namų? Šiuo metu lankausi pas gyd. Milkintaitę GN thumbup.gif .

mano ziniomis privaciu GN Klaipedoje nera
Atsakyti
Gimdziau Klaipedoje visas buvo puikai is anksto su nieko nesitariau likom patenkinti abu su vyru ir tik galiu pasakyti dideli AČIŪ visam peronalui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(symantes mama @ 2009 03 18, 17:50)

As pas sita gydytoja gimdziau ir ji priziurejo visa mano nestuma, patarciau nekeisti gydytojos! drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helene: 18 kovo 2009 - 22:48

deje, kol kas yra tik vieni valdiški gimdymo namai mirksiukas.gif bet čia tikrai nėra rizikos gimdyti, aplinka puiki, personalas geras thumbup.gif
Atsakyti