Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipedos GN 9 dalis

Kazi ar visi gydytojai Klp GN daro CP g.gif
Atsakyti
Merginos, ar jums nepabodo gvildenti ta beprasme tema, ziuriu, kad nerandate kompromiso g.gif
Atsakyti
vis ateinu pasiskaityt naudingos info kuri gal netrukus pravers, o randu beprasmes rasliavas doh.gif
Atsakyti
Man tai jau vienodai rodo, ar mane skatins ar darys CP svarbiausia, kad viskas greičiau pasibaigtų ir man ir vaikeliui būtų viskas gerai. Vaikštau jau po termino nestuke.gif
Atsakyti
Kai gulejau pataloginiame skyriuje, tai po termino gulejo net 3 moterytes ir niekas ju neskatino,juk daktarai mato echoskopuodami vaikelio stovi,tai nepergyvenk viskas bus ok. biggrin.gif
.
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2009 06 03, 09:56)
Man tai jau vienodai rodo, ar mane skatins ar darys CP svarbiausia, kad viskas greičiau pasibaigtų ir man ir vaikeliui būtų viskas gerai. Vaikštau jau po termino nestuke.gif

Nepergyvenk,juk daktarai ziuri,jei vaikeliui viskas gerai,tai ir nelenda dar pas tave . smile.gif As pernesiojau 9 dienas,bet viskas buvo gerai.Gimdymas pats prasidejo be jokiu skatinimu,matyt atejo laikas. 4u.gif
Atsakyti
Noreciau pasiklausti kaip dabar su gimdymo palatomis ar jau tvarkingos kai gimdziau pries du su puse metu kaip tik vyko remontas tai gimdyti buvo kosmaras nes kai kzka grezdavo ir uzeidavo saremaii taip erzindavo kad doh.gif

Idomu kaip dabar.Girdejau kad galima pasirinkti ar tu nori gimdyt su gydytojais ar tik su akusere,bet jei jau atvaziuoji su nubegusiais vandenim tai jauciu gimdai su tuo kas tave prisiima.
Atsakyti
QUOTE(rimka @ 2009 06 03, 12:34)
Noreciau pasiklausti kaip dabar su gimdymo palatomis ar jau tvarkingos kai gimdziau pries du su puse metu kaip tik vyko remontas tai gimdyti buvo kosmaras nes kai kzka grezdavo ir uzeidavo saremaii taip erzindavo kad  doh.gif

Idomu kaip dabar.Girdejau kad galima pasirinkti ar tu nori gimdyt su gydytojais ar tik su akusere,bet jei jau atvaziuoji su nubegusiais vandenim tai jauciu gimdai su tuo kas tave prisiima.

patikek kokios dabar gimdyklos,kai kokiam viesbutyje,man teko pries savaite ten 3 val pagulet,itare ,kad vandenys bego,deja...buvau isleistau toliau vaikscioti ax.gif

ten taip grazu,didele palata,vyrui sedeti toks erdvus odinis fotelis su reklaineriu kojom,dusas,lova tau guleti ir toj pacioj gimdyt reikes,leliukui irgi ten aparatura,nu super smile.gif bet vis vien geriau jau ten buciau nebuvus,nes kai zinau,kas ten dar laukia...o mano leliukas vis dar nenori palikti mano pilvuko,nors jau ir terminas pasibaiges 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2009 06 02, 19:07)
Ko gero jums oksitocina praskiede su fiziologiniu tirpalu ir suleido,bet gimdymo jis neskatina. biggrin.gif

DAR KARTĄ AIŠKINU: pirmą suleido skysčius (aš klausiau ar su skatinamaisiais, atsakė - ne), tuomet skatino tabletėmis, o po to lašino oksitociną.

Papildyta:
QUOTE(gabiegabriele @ 2009 06 03, 13:18)
ten taip grazu,didele palata,vyrui sedeti toks erdvus odinis fotelis su reklaineriu kojom,dusas,lova tau guleti ir toj pacioj gimdyt reikes,leliukui irgi ten aparatura,nu super smile.gif

labiausiai mano vyrui fotelis patiko ir numigt spėjo biggrin.gif nors iš kitų tėtukų esu girdėjusi, kad jiems sėdėt fotelyje nebuvo kada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2009 06 03, 09:49)
vis ateinu pasiskaityt naudingos info kuri gal netrukus pravers, o randu beprasmes rasliavas  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na smagu jei gimdyklos geros jau,nes vyrui kai gimdziau pries 3 su puse mtu nebuvo fotelio,kede tik ir tai prasta...
kazin kaip tose nemokamose palatose pakeista kas nors???
Atsakyti
As gulejau nemokamoje palatoje, viskas buvo gerai tik langai kiauri, nes gimdziau vasario men,buvo palatoje labai salta,tai jungemes sildytuva, tai jautemes kaip saharoje biggrin.gif
Atsakyti