Įkraunama...
Įkraunama...

Kur galima pigiai ir kokybiškai išgraviruoti?

QUOTE(saulyte525 @ 2008 12 11, 16:02)
kaina jo 40 ct raide..., o gal kas nors matet Vilniuje pigiau,

norisi  ax.gif

Nemanau, kad bus pigiau, be to, šis žmogelis auksines rankas turi, graviravau ne kartą ir ne du, ir visais likau patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(jurgitabl @ 2009 02 21, 18:34)
Sveikutes
o gal kas galit pasakyti, kur Kaune galima issigraviruoti ziedelius ir taures?

As Kaune graviravau ziedus "Auksiniam velniuke", tai jie graviruoja su deimantu, o ne rankomis, tai tik 1 srifta teturi..kaina uz du ziedus - 50 lt..gal bisky daugokai.. g.gif .
O taures graviravau Aveire (http://www.aveiras.lt), jie centre, netoli parodos kalno randasi..Mums kainavo viena taure 15 lt..Bet jei noresi graviruoti ant kojeles taures, tai jie negraviruoja..Bet isgraviravo graziai thumbup.gif
Atsakyti
Norejau pasiteirauti, nes visiskai neuzsifiksavo man tas graviravimai is kitu vestuviu smile.gif Tai prasau apsvieskite. Cia, kad atminciai taures isgraviruotos butu? Ir ar jaunieji patys rupinasi ju graviravimu?

O del zieduku, tai kiek girdejau- vidineje puseje graviuruojama? Kas graviruojama- vardai ir vestuviu data? Paaiskinkite man tundrai, nes ne kiek nesidomejau tuo reikalu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neo_laura @ 2009 03 04, 22:40)
Norejau pasiteirauti, nes visiskai neuzsifiksavo man tas graviravimai is kitu vestuviu smile.gif Tai prasau apsvieskite. Cia, kad atminciai taures isgraviruotos butu? Ir ar jaunieji patys rupinasi ju graviravimu?

O del zieduku, tai kiek girdejau- vidineje puseje graviuruojama? Kas graviruojama- vardai ir vestuviu data? Paaiskinkite man tundrai, nes ne kiek nesidomejau tuo reikalu  doh.gif

Kiek zinau graviruojasi vardai ir data, jus esate teisi, o gal zinote kas graviruojasi ant tauriu?
Atsakyti
QUOTE(Naivuolee24 @ 2009 03 05, 11:49)
Kiek zinau graviruojasi vardai ir data, jus esate teisi, o gal zinote kas graviruojasi ant tauriu?

Paprastai graviruojami vardai ir data, bet cia tikrai nera taisykle. Mes, pavyzdziui graviruosim visai ne vardus ir ne datą (kaip mano būsimasis pasake "tu ka, planuoji pamirsti mano varda ar vestuviu data??" biggrin.gif ). manau kad tikrai galima prigalvoti ivairiausiu kitu zodžiu ar fraziu, kurios tinka ant vestuviu ziedo. Ir visai nebutina buti rimtiems mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes, norejau pasidometi kur isigraviruoti taures kaune, jos kriskstolines ant kojeles? gal kuri patarsite ka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VSsirduze @ 2009 03 30, 09:30)
sveikutes, norejau pasidometi kur isigraviruoti taures kaune, jos kriskstolines ant kojeles? gal kuri patarsite ka?  ax.gif

Kai man reikia graverio paslaugu, tai:
1. arba einam i Juze, Savanoriu pr. - toks senyvas zmogutis graviruoja viska 10 metu tai tikrai smile.gif - ten ir musu ziedai vestuviniai graviruoti.
2. arba sv. Gertrudos g. pries Vokieciu vaistine (buvusia) kazkur ten - tiksliai nepamenu kur, bet jie ir taiso daiktus. Tiesa, ten lyg tai buvo dvi vietos, tai as graviravau, kur toliau nuo Laisves al.
Atsakyti
kas zinot, kur kaune isgraviruotu ant onikso akmens? vestuves jau mums ne uz kalnu, o as vis dar nerandu kur verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2009 04 03, 12:43)
kas zinot, kur kaune isgraviruotu ant onikso akmens? vestuves jau mums ne uz kalnu, o as vis dar nerandu kur verysad.gif

Kaip ir rasiau ankstesnej zinutej - pabandyk nueiti i Juze - ten tas diedukas ant visko tikriausiai graviruoja. Ko as jam nenesus smile.gif
Atsakyti
Naujininkuose graviruoja pigiai ,prie sustojimo devynaukstis yra ar dvylikaaukstis ,nepamenu cia prie gatves kur kioskai tie tai salia . Na o kokybe nepasakyciau kad ideali ,truputi kreivokai mums isgraviravo ,bet taure buvo didele . Siaip ziurint nepriekabiai tai gal ir nekreiva thumbup.gif tik va kainos tikslios nepamenu doh.gif
Atsakyti
Pries savaite issigraviravom vestuvinius ziedelius. Rotundo g Vilniuje.
Esam tikrai labai patenkinti tiek darbu, tiek aptarnavimu rolleyes.gif
Dekoju rekomendavusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuka @ 2009 05 13, 22:03)
Pries savaite issigraviravom vestuvinius ziedelius. Rotundo g Vilniuje.
Esam tikrai labai patenkinti tiek darbu, tiek aptarnavimu  rolleyes.gif
Dekoju rekomendavusioms  4u.gif

gal galima tikslesni adresa? ir kiek uz ziedelius sumokejot? Beja o ka ant tauriu graviruoja?
Atsakyti