Nu kaip kaip - tep lep ir padariau. Pagrindas rastuotas popierius. O tie kvadratukai nuterlioti is pradziu su tokiom a la kreidutem, tada isembosinti su Spellbinders kirtimo/embosinimo formelemis. Tada stampuota su guminiais stampukais Chapel Road Artstamps
Nu kaip kaip - tep lep ir padariau. Pagrindas rastuotas popierius. O tie kvadratukai nuterlioti is pradziu su tokiom a la kreidutem, tada isembosinti su Spellbinders kirtimo/embosinimo formelemis. Tada stampuota su guminiais stampukais Chapel Road Artstamps
Vis ikisdavau nosi, pasigrozedavau ir... nepagirdavau... tai dabar prisikaupe... Tai pasakysiu visoms - Linutukui, Isidai, Lauramamai, Liutukai, Daivukei - jusu darbeliai labai grazus ir skirtingi
O del tos Lauromamos "tep lep" atvirutes, tai susileidau...
Nuostabi Lauramamos atvirutė Dėkui už pasiūlymą iškirsti drugelius su Silhouett'u, bet kaip Miglota minėjo, kadangi jie lazeriu kirpti, labai abejoju ar Silhouett'as tokius smulkius iškirstų. Gali pabandyt- nors sužinosim tada LINUTUK: šis tavo LO mano mėgiamiausias
Lauramama, as dar del atviruko vakar niekaip nesugalvojau, kaip ten padarei, siandien pamaniau, kad gal baltu ant juodo stampavai, bet kam tada tos chalks
Rama, sauni dezele ziedams Ir sugalvok man taip...
Scrap8, tu kaip visada su savo darbeliais nepakartojama... Tie narcizai taip gerai gavos - desiniam kampe apacioj jie man tokie tikroviski pasirode, kad tik atidziau patyrinejusi supratau, kad jie netikri