QUOTE(Pupeliukas @ 2009 03 27, 00:13)
Califorinia - bepiga vaikus fotografuot, kai su jais esu twentyforseven. Imi aparatą ir pliauškini pamačius kaip žaidžia ar dar ką veikia.. o čia reik režisuot. Nesigauna man
Visiskai suprantu ka turi omenyje. Man tas pats....
Va kai leliukus(dvynius) fotografavau...na tiesiog nezinojau ka su jais daryti, mazuciai tokie, bijau judinti, apie dejima i kokius krepsius net kalbos nera...tiesiog nedrysau tokiu dalyku net siulyti

Paprasiau kokios sviesios vienspalves paklodes, tai atnese kazkokia suglamzyta...nu nesakysiu islyginti

(siaip gal reikia savo tokiu dalyku turet ir veziotis

) Mama visa pervargus, pries tai nakti beveik nemiegojusi, pasitiko mane na aiskiai maciau, kad nesifotografuos...paskui kazkaip pasiuliau vaikuciu pedutes i delnus paimti- na taip vyriskai, griozdiskai ir neplastiskai ima, pirstai sulenkti...

As bandau jai istaisyti tas rankas, kad plastiskiau atrodytu, o jis vistiek kazkaip ne taip ima...nu neapsiverte liezuvis pasakyti "imk moteriskiau, ne taip vyriskai..."

Abieju dvynuku nuotrauku irgi labai mazai padariau...nes vienas ramus, kitas reikia, arba atvirksiciai...Namas tamsus net sauleta diena buvo...isejau susilus ir savim nusivylus