Truputeli ne i tema... Skaiciau scrapmanijoj apie purskiamu dazu pasigaminima patiems. Parasyta, kad reikia Perfect Pearl pudros, akriliniu dazu... Ar iseitu tie dazai be tos pudros? Ir ar vietoj akriliniu dazu galima naudoti guasa?

QUOTE(Ignac @ 2010 10 23, 12:10)
Truputeli ne i tema... Skaiciau scrapmanijoj apie purskiamu dazu pasigaminima patiems. Parasyta, kad reikia Perfect Pearl pudros, akriliniu dazu... Ar iseitu tie dazai be tos pudros? Ir ar vietoj akriliniu dazu galima naudoti guasa? 

Taip ir taip

Tinka netgi ir akvareles atskiesti dazai, neabejoju ir kad guasas tiks, tik cia reikia gerokai eksperimentuoti. Patariu kad per daug neatskiesti dazu...atsimink kuo daugiau purski pagrinda, tuo labiau jis raitysis. Man sekme pasiekiama naudojant stora akvareles popieriu, o paprasta skrebui prirtaikyta 'cardstock' vienspalvi, man ziauriai raito nuo dregmes.
Geriausia mokytoja yra patirtis--pamegink paciam bus aisku. As sudirbau du cardstock lapus, bet trecia, JAV skrebo spauda spausdina sekanti menesi

Dekui. Reiks tikrai bandyt ir bandyt ir bandyt... Noriu , kad ant lapo butu pereinancios spalvos.
P.S. Girdejau, kad dar i savadarbius purskiamus dazus ipila plauku lako. O kodel?
P.S. Girdejau, kad dar i savadarbius purskiamus dazus ipila plauku lako. O kodel?

QUOTE(Ignac @ 2010 10 24, 04:46)
Dekui. Reiks tikrai bandyt ir bandyt ir bandyt... Noriu , kad ant lapo butu pereinancios spalvos.

sos
Priminkit, koks yra geras cardstock svoris? Ar 65lb svorio normalaus storio bus?

Priminkit, koks yra geras cardstock svoris? Ar 65lb svorio normalaus storio bus?
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 11 05, 07:24)
sos

Spec. nuejau i savo SB kambai patikrinti, bet nelengvai radau popieriaus pakuote kad butu uzrasyta svoris. Atradau 65lb.... tokio turiu visa pakuote bet jie "liesi". Naudoju nuotrauku paspartukam, arba pagrindui ant kurio klijuoju plonesnius rastuotus popierius. Bazzill cardstock yra storesne uz 65lb. bet nepasitikslinau ant kiek.
Vz, tiktu 65, bet ribotai, ir priklauso kam naudoji

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 05, 15:13)
Spec. nuejau i savo SB kambai patikrinti, bet nelengvai radau popieriaus pakuote kad butu uzrasyta svoris. Atradau 65lb.... tokio turiu visa pakuote bet jie "liesi". Naudoju nuotrauku paspartukam, arba pagrindui ant kurio klijuoju plonesnius rastuotus popierius. Bazzill cardstock yra storesne uz 65lb. bet nepasitikslinau ant kiek.
Aciu labai uz info

Is tiesu tai manau tiks ir 65lb tada, nes cia ziuriu kaip tik nedidelio formato popieriu, kuri klijuociau ant storesnio pagrindo. O su glimmer mistu tai dar neismokau zaisti (net ir neturiu jo), tai cia bedos nebutu

O gal gyvai teko paciupineti October Afternoon popieriukus?
O gal gyvai teko paciupineti October Afternoon popieriukus?
ne tik paciupineti teko, bet nemazai ju kolekciju turiu

Labai labai l.l man jie: storas popierius, bet tave nervins kad abipusis, t.y. skirtingas rastas.
Man ypac

SeaSide
Thrift Shop
School House
Report Card
Fly a Kite
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 05, 16:37)
ne tik paciupineti teko, bet nemazai ju kolekciju turiu
Labai labai l.l man jie: storas popierius, bet tave nervins kad abipusis, t.y. skirtingas rastas.
Man ypac
tie naujesni vintage leidiniai --pasakiski tiesiog. Ypac patinka:
SeaSide
Thrift Shop
School House
Report Card
Fly a Kite

Man ypac

SeaSide
Thrift Shop
School House
Report Card
Fly a Kite
va butent apie tuos rinkinius ir sukas mano mintys

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 11 05, 10:12)
bet pameginimui norejau maza formata paimti, tai ten ir radau, kad 65lb 

Zn, man taip patinka sio vintazinio stiliaus October Afternoon rastai, kad pirkciau nors ir butu ploniausias popieriukas

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 11 05, 19:12)
bet pameginimui norejau maza formata paimti, tai ten ir radau, kad 65lb 

O kur tu juos pirkti žadi?

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 05, 19:45)

Zn, man taip patinka sio vintazinio stiliaus October Afternoon rastai, kad pirkciau nors ir butu ploniausias popieriukas

As ji dar ant cardstock vis tiek klijuociau. O jeigu tokio storio kaip BG, tai tada viskas aisku - jamu juos

Aciu, tikrai padejai apsispresti

Papildyta:
QUOTE(ddia @ 2010 11 05, 20:34)
As perku is craftie-charlie.co.uk.