Ech... Tos sventes... O as zadijau dietos laikytis... Tei ne tik kad nenumeciau bet dar 2 kg priaugau.... ziauru! Bet siandien susiemiau i rankas ir jau pradejau laikytis esmeraldos dietos... Nors jau biskuti nuklydau bet vistiek tesiu toliau..
as visu po biski jei rimtai tai mano dieta sveikas maistas, jo derinimas, per diena iki1300kcal ir sportas, man to pakanka, ir zinoma rytais avizine kose
kaip sekasi su kose padraugauti? as tai siandien kazkaip neturejau kada jos pavalgyti,ryte skaidulu suvalgiau,pietus normalus,o vakarienes dar nenoriu bet tikriausiai bus kelios ryziu galetes(paploteliai) su arbata
sveikutes, as cia skaitineju, ka prirasinejote gero ir negaliu susilaikyti, Masculine, nuo komentaru Vos garsiai zvengti nepradejau nuo paskutinio sakinio
Liudna cia be taves butu
as baigsiu musu su Masculine ekstremalia dieta (jei baigsiu. o tikiuosi, kad baigsiu, nors dar tik pirma diena baigiasi, rytoj vanduo...only... Jei nebaigsiu - busiu stora karve . kazkur girdeti zodziai ), tada bandysiu kosintis, nes avizas megstu labai labai labai
Oj man ir vel pakelei nuotaika pries miega . Iveiksi iveiksi, kartu mes visos iveiksim o jai ka dar ir priversim baikt tave si dietinimasi sekmingai, beje turi vyra kuris irgi pades Zodziu jai galiu as, gali ir tu , galim mes visos !