Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 23, 10:11)
Ją irgi gaminuosi pati, daug skanesnė nei pirktinė, nėra nė ko lyginti. mirksiukas.gif

Tešlai:

Miltai                                                     
Kiaušiniai
Druska                                                     
Cukrus
Sviestas                                             
Šaltas vanduo
Actas 9%
Sluoksniuota tešla:
500g stiklines miltu,1-2 kiaušiniai, 200g gero sviesto,  šalto vandens (ilašinti kelis lašelius acto) padidina miltų glitumą, miltus sutrinu tarp ranku su 150gr sviestu i smulkius trupinelius.Imusu kiausini, ipilu vandens  po truputį tiek kad būtų lengva suminkyti ir suminkau gabala teslos.Po to tesla kocioju,vis pertepu sviestu ir lankstau, kuo daugiau sulenkimu -tuo sluoksniu daugiau, bet reikia iskocioti gana plonai pries perlenkiant.Dar vis miltais pabarstau. Pasgaminta dedu atšaldyti į šaldytuvą kokiam pusvalandžiui.
Gal geičiau nusipirkti, bet ar skanoau tai klausimas nekyla, bent man. ax.gif

Aciu uz info notworthy.gif
Atsakyti
pasigavau kazkoki virusa zarnyne ir daba galvoju kur mieles deti? g.gif Gal i kamera? Bijau, kad iki penktadienio nepanaudosiu BtB dubenu verysad.gif

Gal zinot silikonines keksu formos vieno keksiuko talpa? Gal tu su spaustuku didesnes kiseneles?
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 23, 19:53)
pasigavau kazkoki virusa zarnyne ir daba galvoju kur mieles deti?  g.gif  Gal i kamera? Bijau, kad iki penktadienio nepanaudosiu BtB dubenu  verysad.gif

Gal zinot silikonines keksu formos vieno keksiuko talpa? Gal tu su spaustuku didesnes kiseneles?

Keksiukų formelės vieno keksiuko talpa 75 ml, o formelės su spaustuku - 100 ml, bet jos skylutės tik 6, o keksiukai - 7 4u.gif
Man asmeniškai keksiukų forma labiau patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 23, 18:53)
pasigavau kazkoki virusa zarnyne ir daba galvoju kur mieles deti?  g.gif  Gal i kamera? Bijau, kad iki penktadienio nepanaudosiu BtB dubenu  verysad.gif

Aš stengiuosi sunaudoti šviežias mieles, bet jei taip nutinka, kad nenaudoju, tai šaldau. Nes man jos kaip pastovi šaldytuve kažkaip apdžiūsta ir jau nebe taip kelia tešlą. Na, tokia mano nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti
Tusina, tas mieles galima šaldyt, aš įdedu porciojm p 30g į nykštukus ir šaldau, svarbiausia jau kai išimi atšildymui ir naudojimui, jų nebeužšaldyt mirksiukas.gif Šaldiklyje jos neapdžiūna ir neskleidžia jokio kvapo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 23 kovo 2009 - 19:10
QUOTE(elvike @ 2009 03 23, 20:06)
Aš stengiuosi sunaudoti šviežias mieles, bet jei taip nutinka, kad nenaudoju, tai šaldau. Nes man jos kaip pastovi šaldytuve kažkaip apdžiūsta ir jau nebe taip kelia tešlą. Na, tokia mano nuomonė  mirksiukas.gif

O tai kam tada TW indai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2009 03 23, 19:16)
O tai kam tada  TW indai  bigsmile.gif

Na, taip... tu teisi blush2.gif kažkaip mielių aš į indelius nededu blush2.gif o kodėl nė pati nežinau blink.gif Gal todėl, kai matau, kad jos tai greitai suges, tai ir sunaudoju per kelias dienas lotuliukas.gif arba užšaldau ilgesniam laikui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 23 kovo 2009 - 19:49
QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 23, 10:11)
Po to tesla kocioju,vis pertepu sviestu ir lankstau

O kaip su tuo sviestu pertepti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2009 03 23, 19:16)
O tai kam tada  TW indai  bigsmile.gif

Man irgi toks klausimas iskilo. As mieles visada austriuke laikau. Jau ir garantija buna pasibaigusi, o jos dar gyvos. Ir svarbiausia, kad saldytuve niekas nesmirdi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 03 23, 20:18)
Man irgi toks klausimas iskilo. As mieles visada austriuke laikau. Jau ir garantija buna pasibaigusi, o jos dar gyvos. Ir svarbiausia, kad saldytuve niekas nesmirdi lotuliukas.gif

Na, gerai jau gerai visai jau sugėdinot blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Labą vakarą 4u.gif

noriu nusipirkti žele žiedą, bet neturiu pažįstamos TW produkcijos platintojos doh.gif ar negalėtumėte pagelbėti ? blush2.gif aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuse: 23 kovo 2009 - 22:56
QUOTE(simoselis @ 2009 03 23, 19:49)
O kaip su tuo sviestu pertepti? g.gif

Nu kočioji tešlos gabalą, pasidaro lakštas ištepi sviestu, lenki vel kočioji, tepi, lenki, kočioji ir tt. Kuo daugiau sykių tepsi ir lenksi tuo tešla turės daugiau sluoksniukų, ji taps skanesnė ir atitiks savo pavadinimą, jos didenybė: sluoksniuota tešla lotuliukas.gif
Aš iš taip daromos tešlos darau Napaleono tortuką thumbup.gif .
Atsakyti