Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

4u.gif
kiek dabar kainoja prieskonių malūnėlis? ir kuris ne malunelis... gal kas turi pigiau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linuse @ 2009 03 23, 22:56)
Labą vakarą 4u.gif

noriu nusipirkti žele žiedą, bet neturiu pažįstamos TW produkcijos platintojos doh.gif  ar negalėtumėte pagelbėti ? blush2.gif aciuks.gif

..parasiau i a.z. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 03 23, 19:59)
Keksiukų formelės vieno keksiuko talpa 75 ml, o formelės su spaustuku - 100 ml, bet jos skylutės tik 6, o keksiukai  - 7  4u.gif
Man asmeniškai keksiukų forma labiau patinka  ax.gif

na jei 75ml tai tik keksiukams ir tinka verysad.gif Turejau tokia didesnes talpos metaline, tai isklodavau musta krutinele, pridedavau kokio nors idaro, surio ir kepdavau. Gaila, kad TW per mazi siam reikalui ax.gif
QUOTE(elvike @ 2009 03 23, 20:06)
Aš stengiuosi sunaudoti šviežias mieles, bet jei taip nutinka, kad nenaudoju, tai šaldau. Nes man jos kaip pastovi šaldytuve kažkaip apdžiūsta ir jau nebe taip kelia tešlą. Na, tokia mano nuomonė  mirksiukas.gif

QUOTE(davija @ 2009 03 23, 20:10)
Tusina, tas mieles galima šaldyt, aš įdedu porciojm p 30g į nykštukus ir šaldau, svarbiausia jau kai išimi atšildymui ir naudojimui, jų nebeužšaldyt mirksiukas.gif Šaldiklyje jos neapdžiūna ir neskleidžia jokio kvapo tongue.gif

Sudejau mieles i kamera i Nykstuka , o alermas apie virusa, panasu, buvo klaidingas thumbup.gif Daba vel reikes kauptis mielinei teslai blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(morsc @ 2009 03 24, 02:15)
4u.gif
kiek dabar kainoja prieskonių malūnėlis? ir kuris ne malunelis... gal kas turi pigiau?  blush2.gif

asmeniskai as rekomenduociau tik situs thumbup.gif
user posted image
Jie buvo po 65,- pries kelias savaites mirksiukas.gif
Atsakyti
Savo Želė žiedą, gautą su Demo krepšiu, norėjau parduoti, bet dabar, kai realiai pamačiau kiek ir kokių su juo yra galimybių, tai džiaugiuosi to nepadarius thumbup.gif , tuo labiau, kad Vėlykos čia pat ax.gif , oi, kaip jis bus man įdarbintas rolleyes.gif
Dėkui mielai supermamytei Vixsiukei už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Aš turiu ir seną ir naują malūnėlį, tai pasisakau už senesnį thumbup.gif vien jau dėl dangtelio 4u.gif rezerve pora turiu

Pas mane abu želė žiedai labai naudojami, bet aš praktiškai darau tik saldamakus blush2.gif vat sakiau būtinai reiks pabandyt kur varškė ir lašiša, kažkas čia tik tik buvo receptą įdėjus bigsmile.gif šaltienai taip pat labai puikūs žiedai...

Mergaitės, gal kas po ranka kur turit salotų, berods jaunystės, taip vadinos g.gif kur į sudėtį įeina žalias burokėlis, tikriausiai kopūstai, gaminamos kvikšefe mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 24 kovo 2009 - 09:31
QUOTE(davija @ 2009 03 24, 10:29)
Aš turiu ir seną ir naują malūnėlį, tai pasisakau už senesnį thumbup.gif vien jau dėl dangtelio 4u.gif rezerve pora turiu

Pas mane abu želė žiedai labai naudojami, bet aš praktiškai darau tik saldamakus blush2.gif vat sakiau būtinai reiks pabandyt kur varškė ir lašiša, kažkas čia tik tik buvo receptą įdėjus bigsmile.gif šaltienai taip pat labai puikūs žiedai...

Mergaitės, gal kas po ranka kur turit salotų, berods jaunystės, taip vadinos g.gif kur į sudėtį įeina žalias burokėlis, tikriausiai kopūstai, gaminamos kvikšefe mirksiukas.gif

Davija, gal tokio receptuko norėjai g.gif

Salotos „vitaminų šaltinis“ smile.gif

1 vidutinio didumo raudonas burokėlis, vidutinio didumo svogūnas, vidutinio didumo obuolys, 1 skiltelė česnako, truputis druskos, pipirų, aliejaus arba majonezo ( pagal kiekvieno skonį)

Burokėlį nulupame ir perpjovę į kelias dalis sudedame į Quick Chefą, sudedame nuluptą ir perpjautą svogūną. Viską supjaustome peiliukų pagalba. Obuolį nulupame, išimame sėklides ir sudedame į Quick Chefą. Dar truputį pasmulkiname, kol visi produktai bus vienodai susismulkinę. Česnako skiltelę išspaudžiame česnakų spaustuvu Pridedame druskytės, pipirų ir majonezo arba aliejaus ( kaip kam labiau patinka)

Atsakyti
aciuks.gif labai labai visoms parašiusioms pasiūlymus 4u.gif tegyvuoja SM lithuania.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuse: 24 kovo 2009 - 09:40
QUOTE(rosee @ 2009 03 24, 08:48)
Savo Želė žiedą, gautą su Demo krepšiu, norėjau parduoti, bet dabar, kai realiai pamačiau kiek ir kokių su juo yra galimybių, tai džiaugiuosi to nepadarius  thumbup.gif , tuo labiau, kad Vėlykos čia pat  ax.gif , oi, kaip jis bus man įdarbintas  rolleyes.gif 
Dėkui mielai supermamytei Vixsiukei už pagalbą 4u.gif

man tai tas žiedas vienas labiausiai dirbančių gaminių, ypač vasarą bigsmile.gif Labai dažnai darau Sonatinos varškinį tinginį su sezoninėmis uogomis, pvz su braškėmis wub.gif wub.gif wub.gif Šįmet ta proga net braškes ketinu auginti doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Asese labai ačiū už receptuką, jis man tinka thumbup.gif
Bet lyg dar buvo kažkoks panašus kur ir su kopūstais, ir tas salotas atrodo buvo galima valgyt tik po paros g.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 03 24, 10:54)
Asese labai ačiū už receptuką, jis man tinka  thumbup.gif
Bet lyg dar buvo kažkoks panašus kur ir su kopūstais, ir tas salotas atrodo buvo galima valgyt tik po paros g.gif

laukiu ir asei, nes quick shefas pas mane dulka labai jau daznai ax.gif Tingisi man ji traukti del vieno svoguno ir dar plovimas, dziovinimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 24, 08:01)
asmeniskai as rekomenduociau tik situs  thumbup.gif
user posted image
Jie buvo po 65,- pries kelias savaites  mirksiukas.gif

o peiliukai ten geleziniai?
Atsakyti
Sveikos mergaitės!
Kolegė užsisakė sūrinę pamačiusi manają , aš turiu tą 20 x 20, jai patiko. Mano jau seniau pirkta tai ir kaina net nepamenu. Ir vakar jai atnešė užsakymą truputuką nusivylė pamačiusi.... ji didelė jai , o bėda tame kad kaip užsakinėjo neatkreipė dėmesio į išmatavimus. doh.gif pasirodo 30,4 x 20,4 skirtumas nemenkas, kaina berods 91,00Lt . pasiėmė kur gi dėsiesi jei jau užsisakei, bet sako šaldytuve nepatogi, užima daugokai vietos.
O noriu pasakyti tai, mergaitės labai užsakydamos atkreipkite dėmesį į gaminio išmatavimus, jie būna kelių dydžių. Nemalonu stebėti iš šalies, kaip žmogus nusivilia vien dėl gaminio didumo, tiesiog neapsižiūrėjimo. g.gif
Atsakyti