Sigutė yra slaptoji pirkėja. Pastebėjau per vakarėlius, jei būna kažkas iš svečių rato pažįstamas su kitais, ir pasako, kad tas ar anas daiktas yra superinis, kitiems jo irgi prireikia.
Ir aš pabūsiu slaptoji pirkėja: džiaugiuosi neatsidžiaugiu žirklėmis paukštienai, net vyras įvertino mano pirkinį : sako, matosi, kad ne maximinės ir kibo išbandyti Nerealus daiktukas . Bus lengviau pinigų kitam TW daiktukui išprašyti
O kuo esu nusivylusi iš TW: tai tokiu termosiuku mėlynu, kaip kibiriukas. Sumokėjau žiauriai, o š..... paskutinis ; nei jis karštį laiko, nei šaltį.
Sigutė yra slaptoji pirkėja. Pastebėjau per vakarėlius, jei būna kažkas iš svečių rato pažįstamas su kitais, ir pasako, kad tas ar anas daiktas yra superinis, kitiems jo irgi prireikia.
Svarbu tik teisingai apibūdinti, įteikti kad po to nenusiviltų. taip ir ne vieną daigtuką nuperka, dar ir patys pradeda kamantinėti, domėtis, šaunu tie vakarėliai... Tik va kad laiko daug atima, jis pralekia akimirksniu.
Ir aš pabūsiu slaptoji pirkėja: džiaugiuosi neatsidžiaugiu žirklėmis paukštienai, net vyras įvertino mano pirkinį : sako, matosi, kad ne maximinės ir kibo išbandyti
Nerealus daiktukas .
Bus lengviau pinigų kitam TW daiktukui išprašyti
O kuo esu nusivylusi iš TW: tai tokiu termosiuku mėlynu, kaip kibiriukas. Sumokėjau žiauriai, o š..... paskutinis ; nei jis karštį laiko, nei šaltį.
termosiukas tai toks nemažas jis apie 2l žydras? aš pati turiu ir man kuo puikiausiai laiko šilumą... bet kaip ir visi termosai ilgiau 6 berods valandų negali laikyti šilumos, nes po tiek laiko maistas pradėtų šilumoje gesti.... (čia išskyrus skysčius)
Šiaip tai aš pajuokavau esi visiškai teisi, be to kaip kažkuri rašė dar ir susigundai tuo kas gal nėra labai reikalinga atseit be antkainio, o finale išeina daugiau
Tusina, pasiskambink žinok, būna taip, kad provinciją dažnai paskriaudžia, o saviems prekių yra
juokas paėmė iš Sambos sandarumo, kaip KT aš labai apsidžiaugiau, kai vadovė paskambino ir pasakė, kad galim užsisakyt didžiųjų Sambų 7,5l po 45lt ta spalva tokia pritrenkianti
Pas mane vakarėlį dar vadovė gamino špokus, bet truputį kitaip padarė TW mielinę tešlą, ją iškočiojo (normalus storis), supjaustė visą tešlą mažais kvadratėliais, tada į kiekvieno kvadratėlio vidurį dėjo įdaro (mes dėjom pjaustytų lašinukų, nas mano mažė valgo bandeles tik su lašinukais) galima dalį saldainio karvutė, obelėlė ar marmeladinio, tada užlanksto tą įdarą (gaunas kaip bandelė), pamirko į aliejų ir užlankstyta puse įdeda į Ultrapliusą ir kepam