Draugė turi iš išpardavimo 500ml stiklinėlės su silikonine skylute šiaudeliui su Šreku, tai jos vaikas, kai sirgo, tai tik taip įsiūlė jam gerti kuo daugiau skysčių. Jam labai patiko

QUOTE(rosee @ 2009 03 20, 20:33)
Čia "plakimui" eina kalba apie tą 2Ltr su skale?
Jetus, kaip blogai, kai be katalogo sėdžiu, turiu iš atminties visas prekes žinoti

Jetus, kaip blogai, kai be katalogo sėdžiu, turiu iš atminties visas prekes žinoti

Tas 3 l, kur su 2 dangciais. Geltonas kataloge, tik kataloge su kiauraindziu, o ispardavime vienisas.

QUOTE(kregzde @ 2009 03 20, 21:36)
Draugė turi iš išpardavimo 500ml stiklinėlės su silikonine skylute šiaudeliui su Šreku, tai jos vaikas, kai sirgo, tai tik taip įsiūlė jam gerti kuo daugiau skysčių. Jam labai patiko 

Ir ligoniams slaugomiems tokias perka, tik be piešinukų. Labai patogu, neapsipila, pagerti patogu.
Papildyta:
QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 20, 21:38)
3,5 l
QUOTE(rosee @ 2009 03 20, 20:33)

Tai kaip gi taip dabar nutiko?

QUOTE(kregzde @ 2009 03 20, 20:32)
Iš sluoksniuotos? Pasidalink prašau receptuku, reiks pabandyti
Net nepagalvojau.
Pas mane mėlynas.

Pas mane mėlynas.
As tik is sluoksniuotos ir darau, net labiau patinka, kai sluoksniuota sviezia perki (buna kartais maximoje tokia suvyniota i ruloneli, ji plonesne). Dedu bet ka, vaikams labai patinka su Nutella

QUOTE(Asese @ 2009 03 20, 20:40)
Ir ligoniams slaugomiems tokias perka, tik be piešinukų. Labai patogu, neapsipila, pagerti patogu.
Aš turiu gertuves (jei pamenat) buvo tokia porelė - žalsva su rausva, tai maniškis vaikas iš jos geria vandenuką, ji pastoviai stovi prie lovos, jei naktį pvz užsimano gerti, tai pasiima, neapsipila, neišlaisto. Kelionėse nepamainomas. Susipilam sultis, kompotukus. O ir sportuojant puiku jomis naudotis

QUOTE(Asese @ 2009 03 20, 20:40)
3,5 l
Vajėėė...per didelis mano noram, turiu 5l , reikalingas labai, o dabar užsireikė 1,5 nu bet ta raudona spalva man

QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 20, 20:40)
senus jau seniai išnešiojo, o naujus tik ketvirtadienį gausiu