Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

Na, tai kaip miegojosi wink.gif turbūt Tupperware sapnavai lotuliukas.gif juk tiek daug vakar diskutavome smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 03 21, 11:22)
Na, tai kaip miegojosi wink.gif turbūt Tupperware sapnavai  lotuliukas.gif  juk tiek daug vakar diskutavome smile.gif

Aciu..gerai... biggrin.gif miegojau kaip vaikas.
O ryte valiau savo 3 surines bigsmile.gif su actu..po to i balkona isnesiau....va.
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 03 21, 11:10)
Aciu..gerai... biggrin.gif miegojau kaip vaikas.
O ryte valiau savo 3 surines  bigsmile.gif su actu..po to i balkona isnesiau....va.

Na, kada nors ir į mano kiemą ateis šventė ir aš galėsiu išsimiegoti ax.gif Vis ruošiuosi Ravioli formą išbandyti, bet kad tas anas ir laiko nelieka biggrin.gif Na, ryt tikrai kepsiu gal iš mielinės pyragėlius tokius kaip Sigutė rekomendavo wink.gif
Atsakyti
o man gražesnė gertuvė ružava ar fioletiškai raudona tongue.gif spalvą tikrai sunku nusakyt, ji man ryškesnė bigsmile.gif
mano panos salotinė, tai kai pamatė šitą pro raudonumus, dabar vieną dieną jos salotinė, kitą dieną - kita, niekaip negali apsispręst doh.gif bet vieną minusą jų pastebėjau, kadangi mano pana geria dažniausiai arbatas ir kartais kakavą iš jos, tai tų bangelių niekaip negaliu išplaut (nu neturiu šepečio buteliams blush2.gif ), tai toj salotinėj matosi jau apsinešimai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 03 21, 13:34)
... pastebėjau, kadangi mano pana geria dažniausiai arbatas ir kartais kakavą iš jos, tai tų bangelių niekaip negaliu išplaut (nu neturiu šepečio buteliams blush2.gif ), tai toj salotinėj matosi jau apsinešimai verysad.gif

Pabandyk soda su citrinos rugstele karstu vandeniu uzpilti, suplakti. Turi uzputoti. Dar ant sakutes kepminele "pakabinu" ir isvalau thumbup.gif
Atsakyti

turiu pasiulyt raudona tw pinigine,gal kam prireiktu,nauja mirksiukas.gif galiu parduot arba keist i koki tw gamini 4u.gif jei ka sudomins galesiu foto ikelt.
Atsakyti
Sveikos mergikės, 4u.gif
Smalsumui patenkinti negali parodyti tos piniginės? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geisha @ 2009 03 21, 13:10)
turiu pasiulyt raudona tw pinigine,gal kam prireiktu,nauja mirksiukas.gif galiu parduot arba keist i koki tw gamini 4u.gif jei ka sudomins galesiu foto ikelt.

Kaip matau dar iš tų senų laikų turi tokių daikčiukų mirksiukas.gif ir dabar priminei, kad pati turiu raudoną Tupperware rankinę tokią labai įdomią, kurios man laaabai reikėjo ir laaaabai dėl jos stengiausi, o dabar gal jau ne lotuliukas.gif reiktų pasikuisti spintoje ir gal ištraukti į aukcioną wink.gif
Atsakyti
TW pinigine
user posted image
gavau dovanu,bet man jos nelabai reikia,as net nezinau ar cia is senu laiku ar kaip 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geisha: 21 kovo 2009 - 13:41
QUOTE(geisha @ 2009 03 21, 14:39)
TW pinigine
user posted image
gavau dovanu,bet man jos nelabai reikia,as net nezinau ar cia is senu laiku ar kaip 4u.gif

g.gif Butu idomu gyvai pasiziuret g.gif Okiek uz ja noretum? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(geisha @ 2009 03 21, 13:39)
TW pinigine
user posted image

Na, įdomu pasidarė kada gavai, nes maniškei lyg kokie 5 ar 6 meteliai wink.gif saviškę nufotkinsiu vakare, gal irgi kuri susidomės wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 21 kovo 2009 - 13:51
QUOTE(simoselis @ 2009 03 21, 14:45)
g.gif Butu idomu gyvai pasiziuret g.gif  Okiek uz ja noretum? bigsmile.gif

o kaip man ja parodyt?as Kaune,idedu dar nuoroda cia dar kelios jos foto,del kainos gal per az susitartumem mirksiukas.gif
http://s271.photobuc...geissha_photos/
Papildyta:
QUOTE(elvike @ 2009 03 21, 14:49)
Na, įdomu pasidarė kada gavai, nes maniškei lyg kokie 5 ar 6 meteliai wink.gif saviškę nufotkinsiu vakare, gal irgi kuri susidomės wink.gif

gavau ja pries Kaledas nuo savo vienos pazystamos mirksiukas.gif
Atsakyti