Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

Sakykit o tuos špokus toi liaudyje vadinamoje "antyje" galima kepti.As turiu iš eascon firmos, jinai tokia kaipšpyžinė su stikliniu dangčiu.
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 03 21, 18:45)
Instrukcijoje rasoma, ka galima, ka ne. Bet jas turbut visi ismeta net neskaite blink.gif

Niekada neišmetu, kol nuodugniai visko neišstudijuoju, aš esu labai žingeidi naudotoja. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(makausike @ 2009 03 21, 18:55)
Sakykit o tuos špokus toi liaudyje vadinamoje "antyje" galima kepti.

Jeigu tinkamas indas į orkaitę dėti, manau galima. g.gif
Atsakyti
Jeigu tinkamas indas į orkaitę dėti, manau galima. g.gif
[/quote]
taip tinkamas indas i orkaite, na toksw troškintuvas aš jame viska orkaitėje troškinu.
Ar TW yra koks asotelis kuriame butu galima užpilti žoleliu arbata, na žodžiu karščiui atsparus ir ne mažas. Mano šeimyna geria žoleliu šaltas arbatas. Jau koki trečia stiklini ąsoti susprogdinu, nes užmirštu šaukšta istatyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo makausike: 21 kovo 2009 - 19:06
QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 21, 18:55)
Turiu kai gi ne, "cagūnu" jį vadiname, špyžinis, ovalus , 1,5l. Tad mano "špokai " būtų ovalios formos, bandysiu būtinai aš juos "iššpokinti" lotuliukas.gif
Ačiū mergaitės už gerus receptukus! thumbup.gif
Papildyta:

Kaip blogai kad vakarėliuose neteko būti, o tai ten tokių gudrybių parodo, ir pačiom pabandyti tenka. thumbup.gif

Tik kieki mazesni daryk, nes 5 l Ultrapliusui daro is 1 kg miltu. Tai jei tavo puodas mazas, gal is kokiu 250 pabandyk pradziai 4u.gif
Atsakyti
Tai valio! Mes jau galime "špokintis" lotuliukas.gif , gal rytoj bus darbinė nuotaika žadu bandyti, kad tik niekas nepamaišytų. Dabar labai smalsu pasidarė, o ir paskanauti norisi. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2009 03 21, 19:07)
Tik kieki mazesni daryk, nes 5 l Ultrapliusui daro is 1 kg miltu. Tai jei tavo puodas mazas, gal is kokiu 250 pabandyk pradziai 4u.gif

Jo, jo taip iš karto pamaniau, nes valgytojų nedaug pas mane šiuo metu. g.gif
Ačiū už patarimą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(makausike @ 2009 03 21, 19:03)
Ar TW yra koks asotelis kuriame butu galima užpilti žoleliu arbata, na žodžiu karščiui atsparus ir ne mažas. Mano šeimyna geria žoleliu šaltas arbatas. Jau koki trečia stiklini ąsoti susprogdinu, nes užmirštu šaukšta istatyti.

Gal tiktu Samba asotis 2,1 l, bet labai karscio didelio jis neatlaikys,(gal ir atlaikys, bet nerekomenduoja schmoll.gif ) o arbatinuke uzplikyti negali g.gif , o po to perpilti g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 03 21, 20:11)
Gal tiktu Samba asotis 2,1 l, bet labai karscio didelio jis neatlaikys,(gal ir atlaikys, bet nerekomenduoja  schmoll.gif ) o arbatinuke uzplikyti negali g.gif , o po to perpilti g.gif

N galima ir arbatinuke, bet tai jau terlione, noriu kad imetei okia vaistažole užpylei ir tegu stovi, kas nori atsigeria ir tiek. Na gal tingiu pyliotis iš vieno indo i kitą
Atsakyti
Pritariu tau, reikia pasirinktį tinkamą variantą kad būtų kuo patogiau mums pačioms, bet nepamiršti ir TW instrukcijų < turi būti teisingai indai nudojami> tada tarnaus mums ilgus metus, gerai atlikdami savo funkcijas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(makausike @ 2009 03 21, 19:18)
N galima ir arbatinuke, bet tai jau terlione, noriu kad imetei okia vaistažole užpylei ir tegu stovi, kas nori atsigeria ir tiek. Na gal tingiu pyliotis iš vieno indo i kitą

Susiradau instrukcijas Sambos asocio, raso, kad galima 85 Laipsnius karscio, kaip ir uztenka arbatai g.gif
Atsakyti
Tada vaistžolių užpylimui kaip tik. mirksiukas.gif
Apie šitą kalbate 65Lt , talpa 2,1l, taip. g.gif Dar yra toks mažesnis atrodo 1l, kaina 39,00Lt.
user posted image
Atsakyti
Taip, apie sita. Turiu mazaji, tai jis pas mane labai naudojamas, dazniausiai kompotus laikau thumbup.gif Padarau servofikse (uzpilu verdanciu vandeniu dziovintus vaisius, uogas ir palieku, kad atvestu), net cukraus nededu, lieka visi vitaminai ir mineralines medziagos, o paskui perpilu i asoti thumbup.gif
Kiek skaiciau rusaiciu forumus, tai jos tiesiai i asoti kompotus daro 4u.gif
Atsakyti
Pažiurėjau kataloge yra Ąsotis "Preliudija" 1,7l talpa, kaina 70,00Lt idomu koks jo aprašymas, kuo naudingas? g.gif
Atsakyti