Sakykit o tuos špokus toi liaudyje vadinamoje "antyje" galima kepti.As turiu iš eascon firmos, jinai tokia kaipšpyžinė su stikliniu dangčiu.
QUOTE(laurindre @ 2009 03 21, 18:45)
Niekada neišmetu, kol nuodugniai visko neišstudijuoju, aš esu labai žingeidi naudotoja.

Papildyta:
QUOTE(makausike @ 2009 03 21, 18:55)
Sakykit o tuos špokus toi liaudyje vadinamoje "antyje" galima kepti.
Jeigu tinkamas indas į orkaitę dėti, manau galima.

Jeigu tinkamas indas į orkaitę dėti, manau galima. 
[/quote]
taip tinkamas indas i orkaite, na toksw troškintuvas aš jame viska orkaitėje troškinu.
Ar TW yra koks asotelis kuriame butu galima užpilti žoleliu arbata, na žodžiu karščiui atsparus ir ne mažas. Mano šeimyna geria žoleliu šaltas arbatas. Jau koki trečia stiklini ąsoti susprogdinu, nes užmirštu šaukšta istatyti.

[/quote]
taip tinkamas indas i orkaite, na toksw troškintuvas aš jame viska orkaitėje troškinu.
Ar TW yra koks asotelis kuriame butu galima užpilti žoleliu arbata, na žodžiu karščiui atsparus ir ne mažas. Mano šeimyna geria žoleliu šaltas arbatas. Jau koki trečia stiklini ąsoti susprogdinu, nes užmirštu šaukšta istatyti.
QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 21, 18:55)
Turiu kai gi ne, "cagūnu" jį vadiname, špyžinis, ovalus , 1,5l. Tad mano "špokai " būtų ovalios formos, bandysiu būtinai aš juos "iššpokinti"
Ačiū mergaitės už gerus receptukus!
Papildyta:
Kaip blogai kad vakarėliuose neteko būti, o tai ten tokių gudrybių parodo, ir pačiom pabandyti tenka.

Ačiū mergaitės už gerus receptukus!

Papildyta:
Kaip blogai kad vakarėliuose neteko būti, o tai ten tokių gudrybių parodo, ir pačiom pabandyti tenka.

Tik kieki mazesni daryk, nes 5 l Ultrapliusui daro is 1 kg miltu. Tai jei tavo puodas mazas, gal is kokiu 250 pabandyk pradziai

Tai valio! Mes jau galime "špokintis"
, gal rytoj bus darbinė nuotaika žadu bandyti, kad tik niekas nepamaišytų. Dabar labai smalsu pasidarė, o ir paskanauti norisi. 
Papildyta:
Jo, jo taip iš karto pamaniau, nes valgytojų nedaug pas mane šiuo metu.
Ačiū už patarimą.

Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2009 03 21, 19:07)
Tik kieki mazesni daryk, nes 5 l Ultrapliusui daro is 1 kg miltu. Tai jei tavo puodas mazas, gal is kokiu 250 pabandyk pradziai 

Jo, jo taip iš karto pamaniau, nes valgytojų nedaug pas mane šiuo metu.

Ačiū už patarimą.

QUOTE(makausike @ 2009 03 21, 19:03)
Gal tiktu Samba asotis 2,1 l, bet labai karscio didelio jis neatlaikys,(gal ir atlaikys, bet nerekomenduoja

QUOTE(laurindre @ 2009 03 21, 20:11)
Gal tiktu Samba asotis 2,1 l, bet labai karscio didelio jis neatlaikys,(gal ir atlaikys, bet nerekomenduoja
) o arbatinuke uzplikyti negali
, o po to perpilti 

N galima ir arbatinuke, bet tai jau terlione, noriu kad imetei okia vaistažole užpylei ir tegu stovi, kas nori atsigeria ir tiek. Na gal tingiu pyliotis iš vieno indo i kitą
QUOTE(makausike @ 2009 03 21, 19:18)
N galima ir arbatinuke, bet tai jau terlione, noriu kad imetei okia vaistažole užpylei ir tegu stovi, kas nori atsigeria ir tiek. Na gal tingiu pyliotis iš vieno indo i kitą
Susiradau instrukcijas Sambos asocio, raso, kad galima 85 Laipsnius karscio, kaip ir uztenka arbatai

Taip, apie sita. Turiu mazaji, tai jis pas mane labai naudojamas, dazniausiai kompotus laikau
Padarau servofikse (uzpilu verdanciu vandeniu dziovintus vaisius, uogas ir palieku, kad atvestu), net cukraus nededu, lieka visi vitaminai ir mineralines medziagos, o paskui perpilu i asoti
Kiek skaiciau rusaiciu forumus, tai jos tiesiai i asoti kompotus daro

Kiek skaiciau rusaiciu forumus, tai jos tiesiai i asoti kompotus daro