Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

user posted image
[/quote]
Turiu toki visiskai nauja su 8 stiklinem, gal ka domintu ax.gif Siulykit i AZ keitimo variantus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 03 21, 21:58)
Tai gerai, nors niekas nekaltina, kad be reikalo gadini maistą wink.gif na, kiekvienam savos problemos...  biggrin.gif O dėl receptūros, tai man irgi patinka jas pakoreguoti pagal save ir kai ką pamažinti, tik žinoma nepersistengti  lotuliukas.gif

Papildyta:
O tu Laurindre kokį ąsotį su stiklinėm turi, kad jos storokos atrodė? Man tai atrodo per aukštos maniškės
user posted image

Aš tokį komplektą irgi turiu,bet tik stiklines naudoju,irgi taupau vis.Stiklinės mums gerai tokios didelės,kai vasarą padarau su Quick -shefu kefyro ir braškių gėrimą,tai pats tas .
Turiu ir dar vieną atliekamą dovanom ar kitam reikalui.Tas komplektas kažkada seniai buvo su nuolaida.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 21 kovo 2009 - 22:38
Pasirodo visos prisikaupusios hihihi.gif Kauptukes lotuliukas.gif
Atsakyti
Skaičiau kad apie anytas kalbėjot mirksiukas.gif Manoji džiaugiasi visomis mano dovanomis, tik pamiršta naudoti, kaimynėms pasigiria kad turi ir guli naujutėlaičiai spintoje pas ją. smile.gif Prieš porą savaičių savają anytą sužavėjau savo "kulinariniais sugebėjimais". Viriau 5,7 ltr „T–Chef“ puode šiupininę sriubą pagal tupperwarinį receptą... Nu jau gyrė gyrė ir išėjo įsitikinusi, kad nepavyks be tokio puodo išsivirti taip skaniai. Galvojau, ar antrą sykį pakartočiau tokį šedevrą išvirti ir šiandien vėl "šiupiniavau"... Gavau dar vieną pliusą iš šeimos ax.gif

Tiesa, merginos, ,gal kuri norėtumėt keisti žalią gertuvėlę į raudoną? Turiu dvi raudonas, o draugė nori skirtingų spalvų savo padaužiukams....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vita: 21 kovo 2009 - 22:42
Na va, pasirodo ne aš viena tokių "iškasenų" turiu lotuliukas.gif O šiaip šis rinkinukas gan brangokas wink.gif Kam tik ąsočio reikia lyg žinau, nes tas stiklines jai pardaviau, o ąsočio nea schmoll.gif Tik nežinau kiek Asio nori už jį, ar parduodi tik komplektą? Ar jūs merginos irgi užsidirbote juos?
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 03 21, 22:38)
Pasirodo visos prisikaupusios hihihi.gif Kauptukes lotuliukas.gif

Aha,tupperware narkomanės,kaip kažkuri sakė lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2009 03 21, 22:33)
Turiu ir dar vieną atliekamą dovanom ar kitam reikalui.Tas komplektas kažkada  seniai buvo su nuolaida.

Ir kiek tada kainavo gal pameni ir kiek stiklinių komplekte? Įtariu, kad būsiu stiklines per pigiai pardavus...
Atsakyti
[quote=Vita,2009 03 21, 23:39]
Skaičiau kad apie anytas kalbėjot mirksiukas.gif

Jo, gal pries kokius 7 metus per Kaledas padovanojau zele zieda su zele tortu, tai tik tada ir maciau unsure.gif nenustebciau, suzinojusi , kad atidave kaimynu vaikams i smelio deze pazaisti irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 21 kovo 2009 - 22:49
QUOTE(airise @ 2009 03 21, 22:41)
Aha,tupperware narkomanės,kaip kažkuri sakė lotuliukas.gif  tongue.gif

Na taip, aš savo "narkotikus", kuriuos saugojau dėžėm jau išpardaviau. Kaupiau sau, po to sesei, o galiausiai kai neperlipau per juos didesnę dalį išpardaviau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 03 21, 23:40)
Na va, pasirodo ne aš viena tokių "iškasenų" turiu  lotuliukas.gif O šiaip šis rinkinukas gan brangokas wink.gif Kam tik ąsočio reikia lyg žinau, nes tas stiklines jai pardaviau, o ąsočio nea  schmoll.gif  Tik nežinau kiek Asio nori už jį, ar parduodi tik komplektą? Ar jūs merginos irgi užsidirbote juos?

As neusidirbau unsure.gif (nesu tokia uoli platintoja) bet pirkau kaip kazkokia akcija buvo o dabar stovi nenaudojamas rolleyes.gif noreciau visa komplekta parduoti cool.gif
Atsakyti
O as kaupsiu dukrai, jau sake, kad galiu pradeti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2009 03 21, 22:43)
Jo, gal pries kokius 7 metus per Kaledas padovanojau zele zieda su zele tortu, tai tik tada ir maciau  unsure.gif  nenustebciau, suzinojusi , kad atidave kaimynu vaikams i smelio deze pazaisti  irnesakyk.gif

Aš tai stengiuosi tiems dovanoti kas nors kiek supranta kokios vertės šie gaminiai, nes labai skaudu būna, kai nutrenkia į kampą kaip plastmasės gabalą doh.gif Kažkas man sakė, kad reikia dovanoti su katalogu, kad matytų kiek kainuoja lotuliukas.gif
Atsakyti