Įkraunama...
Įkraunama...

Lito devalvacija 3

QUOTE(Medinis @ 2009 04 07, 14:08)
Europos Sąjungai - manyčiau iki lemputės, pagrindinė parama jau paskirstyta prieš keleta metų.

tai ne visai tiesa ax.gif 2007-2013 m. periode daug daugaiu ES paramos bus nei 2004-2006 m. laikotarpyje ax.gif
Atsakyti
Įsivesim vienašališkai eurą lotuliukas.gif Europa papyks ir nustos doh.gif

P.S. Juokauju. Nors visai įmanoma, tikrai nenustebčiau. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 04 07, 14:23)
tai ne visai tiesa  ax.gif  2007-2013 m. periode daug daugaiu ES paramos bus nei 2004-2006 m. laikotarpyje  ax.gif

<ooo> - paskirstyti nereiškia gauti/įsisavinti. Paskirstyti - numatyti suteikimą/panaudojimą.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 04 07, 14:31)
<ooo> - paskirstyti nereiškia gauti/įsisavinti. Paskirstyti - numatyti suteikimą/panaudojimą.

tai sita as zinau ax.gif as apie ta pati - naujam periode Lietuva dar beveik nieko negavo ir neisisavino, tik pradeda skirstyti, tai kas skirta ES ax.gif
Atsakyti
Medini, pakeits valiutą į 18 proc. palūkanas, rizikuoji lygiai taip kaip aš nekeisdamas valiutos. Tik aš laimėsiu, jei kada nors Lietuva įsives eurą, nes mano palūkanos ir liks apie 3 o tavo ir liks 18 biggrin.gif Tai aš pakentėsiu ir pažiūrėsiu kaip čia bus. Apsimoka keist valiutą į litus tik tuo atveju, jei devalvuos daugiau nei 20 proc. Kitaip jokio skirtumo ir nėra smile.gif Bent kol kas smile.gif

Nuo to laiko kai paėmiau paskolą, dar nesikeitė darbas, tik alga didėjo ir sūnus gimė. Bet tai atsvėrė vieną kitą. o be to paskolos suma nesiekia 100 000 Lt. Naujų paskolų ar lizingų neturiu. Tai nėra ko nerimauti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NiekoTokio @ 2009 04 07, 14:41)
Naujų paskolų ar lizingų neturiu. Tai nėra ko nerimauti. smile.gif

Jei jums paskolos padidėjimas 20 -50 tūkst litų nėra svarbus, tuomet nerimauti tikrai nėra ko.
Atsakyti
QUOTE(NiekoTokio @ 2009 04 07, 15:41)
Medini, pakeits valiutą į 18 proc. palūkanas, rizikuoji lygiai taip kaip aš nekeisdamas valiutos. Tik aš laimėsiu, jei kada nors Lietuva įsives eurą, nes mano palūkanos ir liks apie 3 o tavo ir liks 18 biggrin.gif Tai aš pakentėsiu ir pažiūrėsiu kaip čia bus. Apsimoka keist valiutą į litus tik tuo atveju, jei devalvuos daugiau nei 20 proc. Kitaip jokio skirtumo ir nėra smile.gif Bent kol kas smile.gif

Nuo to laiko kai paėmiau paskolą, dar nesikeitė darbas, tik alga didėjo ir sūnus gimė.  Bet tai atsvėrė vieną kitą. o be to paskolos suma nesiekia 100 000 Lt. Naujų paskolų ar lizingų neturiu. Tai nėra ko nerimauti. smile.gif

"Kaip įvedus eurą teisės aktuose, sutartyse ir dokumentuose keisis palūkanų normų dydžio išraiška VILIBOR?

Nacionaliniame euro įvedimo plane numatyta, kad visos teisės aktų, sutarčių ir kitų dokumentų nuorodos į tarpbankines palūkanų normas VILIBOR nuo euro įvedimo dienos bus laikomos nuorodomis į palūkanų normas EURIBOR, išskyrus vienos nakties paskolų palūkanų normą. Nuorodos į vienos nakties VILIBOR bus laikomos nuorodomis į palūkanų normą eonia. Jeigu sutartyse ar kituose dokumentuose numatyta nuoroda į VILIBOR laikotarpiui, prasidėjusiam iki euro įvedimo dienos ir pasibaigsiančiam po euro įvedimo dienos, tai ši palūkanų normų dydžių išraiška bus naudojama iki laikotarpio, kuriam ji apskaičiuota, pabaigos, jei šalys nesusitars kitaip."

Prieš rašydama nesąmonės pasidomėk.
Apie visas pasikeitimus reikia pranešti bankui, tai sutratės sąlygas, o ne man aiškinti kad kas persveria vienas kita, tą jau bankams aiškinsit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Norka81: 07 balandžio 2009 - 14:31
Tikiuosi, kad taip ir keis palūkanas, kaip numatyta euro įvedimo plane smile.gif
Tai Jūs visi tik ir laimėsit smile.gif
O kokią maržą duoda? smile.gif
Na žodžiu, rizikuojat taip pat kaip ir aš smile.gif
O po devalvacijos jau nekeis paskolos valiutos į litus iš eurų? smile.gif
Na mano tokia nuostata... Gal labiau tikiu, kad nedevalvuos... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NiekoTokio @ 2009 04 07, 16:34)
1.Tikiuosi, kad taip ir keis palūkanas, kaip numatyta euro įvedimo plane smile.gif
2.Tai Jūs visi tik ir laimėsit smile.gif
3.O kokią maržą duoda? smile.gif
4.Na žodžiu, rizikuojat taip pat kaip ir aš smile.gif
5.O po devalvacijos jau nekeis paskolos valiutos į litus iš eurų? smile.gif
6.Na mano tokia nuostata... Gal labiau tikiu, kad nedevalvuos... smile.gif

1. Taip ir bus galit neabejoti. Bet jeigu jus nesilaikėt sutarties sąlygas jums šia nuostata negalios gali būti ir taip.
2 Kas tai tokie mes????
3. Pasidomėkit bankuose kokia dabar duoda marža. Viskas gana individualiai.
4. Jei jums bus nuo to lengviau tai TAIP.
5. Kodėl ne?
6. Prieš jūsų nuostata čia nieks nieko ne sako, aš irgi nenoriu devalvacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Norka81: 07 balandžio 2009 - 14:45
QUOTE(Norka81 @ 2009 04 07, 15:44)
1. Taip ir bus galit neabejoti. Bet jeigu jus nesilaikėt sutarties sąlygas jums šia nuostata negalios gali būti ir taip.
2 Kas tai tokie mes????
3. Pasidomėkit bankuose kokia dabar duoda marža. Viskas gana individualiai.
4. Jei jums bus nuo to lengviau tai TAIP.
5. Kodėl ne?
6. Prieš jūsų nuostata čia nieks nieko ne sako, aš irgi nenoriu devalvacijos.

1. Na pagrindinė sąlyga yra laiku dengti paskolą ir mokėti palūkanas. Jei šią sąlygą vykdai be priekaištų, bankai prie kkitų sąlygų nesikabinėja. smile.gif
2. Mes tai tie kurie pasikeis dabar paskolos valiutą iš EUR į LTL smile.gif
3. smile.gif Ilgai netrunka. Apie 3 proc. smile.gif
4. Man tiesą sakant vienodai.
5. Tai nėra ko pergyvent. Kai devalvuos tai ir pasikeisiu valiutą, jei apsimokės:)
6. Malonu, kad visi tokie supratingi ir mandagūs smile.gif Todėl čia ir rašau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NiekoTokio @ 2009 04 07, 17:00)
1. Na pagrindinė sąlyga yra laiku dengti paskolą ir mokėti palūkanas. Jei šią sąlygą vykdai be priekaištų, bankai prie kkitų sąlygų nesikabinėja. smile.gif
2. Mes tai tie kurie pasikeis dabar paskolos valiutą iš EUR į LTL smile.gif
3. smile.gif Ilgai netrunka. Apie 3 proc. smile.gif
4. Man tiesą sakant vienodai.
5. Tai nėra ko pergyvent. Kai devalvuos tai ir pasikeisiu valiutą, jei apsimokės:)
6. Malonu, kad visi tokie supratingi ir mandagūs smile.gif Todėl čia ir rašau smile.gif

Pagrindinė sąlyga yra sąlygų laikymas. Aš ir nesakau kad jei jūs nepranėšėt bankui, kad gimė vaikas, iš jūsų atims būtą, bet kam pieštis kas laimės o kas ne, ar jums yra kažkoks skirtumas??? Ar laikas jums neparodė kaip atėjus sunkiems laikams bankai daro tik tai ko jiems naudinga ir kas žin kada pasinaudos ir tokia gudrybė.
O čia jūs priverčia kažką keisti??? Ko jus taip pergyvenat. smile.gif
O dėl mandagumo paskaitykit savo postus. Pradėkit nuo savęs.
Gero vakaro.

Atsakyti
QUOTE(Norka81 @ 2009 04 07, 16:12)
Pagrindinė sąlyga yra sąlygų laikymas. Aš ir nesakau kad jei jūs nepranėšėt bankui, kad gimė vaikas, iš jūsų atims būtą, bet kam pieštis kas laimės o kas ne, ar jums yra kažkoks skirtumas??? Ar laikas jums neparodė kaip atėjus sunkiems laikams bankai daro tik tai ko jiems naudinga ir kas žin kada pasinaudos ir tokia gudrybė.
O čia jūs priverčia kažką keisti??? Ko jus taip pergyvenat. smile.gif
O dėl mandagumo paskaitykit savo postus. Pradėkit nuo savęs.
Gero vakaro.

Jums irgi gero vakaro smile.gif Prie manęs bankas iš kurio paėmiau paskolą tikrai nesikabins smile.gif Bent kol jam sąžiningai mokėsiu pinigus. smile.gif Ir niekas neverčia manęs nieko keisti. Aš tik apie lito devalvaciją rašiau.. o nuklydom besiginčydami į pievas smile.gif

Man asmeniškai geriau, kad nedevalvuotų, o įsivestų Lietuva eurą. Būtų paprasčiau ir su paskola, ir su investavimu smile.gif
Atsakyti