QUOTE(Nanda @ 2009 04 18, 13:11)
Dėl kitokių vonių... pažiūrėk pvz.: www.paa.lv

Apie šitas daug gerų atsiliepimų yra.
Ačiū, pažiūrėsiu

Kiek mačiau, tai akrilo ir akmens masės vonias siūlo.
O įdomu tas PROFIHEAT sluoksnis tikrai duoda didesnį atsparumą mechaniniam poveikiui, t.y. subraižymams ir pan., ar čia daugiau reklaminiai pažadai
QUOTE(kristik @ 2009 04 18, 13:24)
Iki šiol maniau, kad vonia pas mus bute akrilinė (pirkom įrengtą butą, jokio plieninio dunksėjimo niekada nebuvo ir ji pas mus nei susibraižė nei dar kas nors nutiko) todėl planavau namui pirkti irgi akrilinę. Tačiau prieš keletą dienų, nupirkau vaikams vonios žaislą su magnetiniais pingvinukais ir mano nuostabai pingvinukai prilipo prie vonios

Pasižiūrėjau ir aptikau, kad iš apačios ji apipurkšta putomis, todėl ir "plieninių" minusų nepastebėjom

Tad dabar galutinai nusprendžiau prikti tik plieninę vonią
Aš irgi dabar gundausi plienine, tuo labiau, kad iki šiol nežinojau tokios gudrybės kaip apipurškimo

Bet jei barškėjimas išsprendžiamas, tai jau smagiau.
QUOTE(nykshtuke @ 2009 04 18, 20:20)
P.s. nuotraukos gavosi tamsokos, bet realiai viduje labai šviesu ir ryšku.
Graži vonia

Tvarkinga, šviesi ir tai dar įrodymas, kad žmogus aplinką puikiai gali susikurti pats
QUOTE(aiskauda @ 2009 04 19, 21:09)
Svarbu jos apruosimas - gerai apiputi putomis ir nebarska. Beje, ir pirkt reik didesnio storio, apie 3 mm, o ne tas maziausio kur buna 2.3

O tos storesnes ir brangesnes gerokai... Musu skardine vonia kainavo 850...( su nuolaida apie 750)

Tai ir vyras man dabar pasakė, kad storesnės man dairytis. Aišku, kad kaina didesnė (bet mano akim, labai normali apie 8oo Lt), bet akmens masės vonios vid. nuo 1500 (čia iš 'pigesnių') ir į standartinio daugiabučio kelių kv. metrų vonią kišti 'prabangą' - neapsimoka
Akmens masės pažiūrėjau vonias, patiko, bet kaina šitam mūsų butui per didelė. Aš iš savo vienos pinigų darau, tai moteriškai skaičiuoju