Man "pieštukų fototapetas" gražu, bet tikrai manau per ryžkus ir vargintu vaiką, nebent klijuoti tik per dalį sienos. Mūsų vaiko kambarys mažas, tai norėjau paklijuoti ervę didinantį fototapetą, bet tuo metu ką radau nelabai tiko. Tai kol kas susilaikėm. Dabar galvoju gal pavyks į svetainę, ką it erpti QUOTE nuorodoje tikrai neblogų variantų yra. Ten gali parinkti dydį artimesni tavo išmatavimams ir net konkrečiai pageidaujamą savo dydį Maniau vyrui nepatiks idėja su fototapetais, bet patiko
O kaip tie fototapetai klijuojami? Man labai gražu, bet pas mus sienos dažytos tokiu lyg kiek grublėtu būdu. Nelabai man patinka, bet nelabai norime per daug į šį būstą investuoti, nes kažkada planuome pradėti namą Kaži ar ant tokių sienų galima būtų fototapetą klijuoti?
O kaip tie fototapetai klijuojami? Man labai gražu, bet pas mus sienos dažytos tokiu lyg kiek grublėtu būdu. Nelabai man patinka, bet nelabai norime per daug į šį būstą investuoti, nes kažkada planuome pradėti namą Kaži ar ant tokių sienų galima būtų fototapetą klijuoti?
Man įdomi žmonių, susidūrusių su foto tapetų užsakymu (atnešant savo vaizdą) iš spaustuvių, nuomonė. Foto tapetų spausdinimas už 57-67 Lt/m2 - ar gera kaina?
priklauso nuo pacios spaustuves ir nuo nuotraukos kokybes, kuria atsinesi. Manau tie "gatavi" tapetai, kur parduotuvese pardavinejami irgi panasiu principu spausdinami