1. Džiovinau džiovinau ir kai morenginis lakštas išdžiūvo nėjo man jo išimti. Dėjau masę ant kepimo popieriaus, galvojau taip lengviau išsiims, bet man tarp morenginio lakšto ir kepimo popieriaus tokios tąsios karamelės iš kažkur atsirado ir ji kai sukietėjo todėl nėjo išimti. Gal cukrų nepakankamai baltymuose išsukau? O gal per ilgai džiovinau ? nes gavosi labai trapus ir kietas.
2. Gaminu kremą.... sviestas atšilęs, išsukau aš ji, sudėjau rududu skarbonke, viskas labai liuks, kol supyliau pamažu 200ml kavos gavosi skystas vandenėlis, o ne kremas ir sušoko sviesto gabaliukai. Kava gal per daug atvėsus buvo ? Įstačiau i dubenį su karštu vandeniu, masė atšilo, sviestas išsilydė, bet skysta labai.... plakiau plakiau, galvoju, o standėti pradėjo




Niu ir įdėsiu nuotraukytę torto, kurį savaitgalį vyro gimt. biskvitai iš grietininės tešlos, pertepta grietininiu kremu, o puošiau jau čia idėju pasisėmus, kadangi pirmą kart puošiau taip torta, tai ir matosi, net sakyti nereikia

