
cypsiuk,labai skaniai atrodo

QUOTE(JOLKA999 @ 2009 05 03, 21:13)





labai toks tortas braskiu sezonui tinka
kai norisi liesesnio, tai vietoj grietineles jogurtas
Ot einamas tortukas buna







QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 03, 21:30)
Na kagi , atnešu jums mergaitės savo " MARGARITĄ "
.
Produktai paskaičiuoti 20 cm. formai
Sutriname su blendą trečią dalį braškių į piure .
Želatiną išbrinkiname , ištirpiname .
Biskvitą padaliname į 3 dalis .
Išplakame puse grietinėlės su cukrumi , į ją sudedame braškių piure ir supilame ištirpintą želatiną ( viską darome greitai ) .
Dedame į formą biskvitą , ant jo supilame grietinėlės - braškių masę .
Uždedame kitą biskvitą .
Vėl išplakame likusę grietinėlę su cukrumi ir citrinos rūgštele , ją sudedame ant biskvito .
Braškes supjaustome gabaliukais , kokiais jūs norite , ir jas susmaigstome į grietinėlę .
Dedame trečią biskvitą , truputi paspaudžiame .
Jeigu jūsu biskvitas yra sausesnis , suliekite sirupu ar tiesiog virintu vandeniu ( aš neliejau ).
Dedame šaltai , lai stingsta ir bręsta
.
Puoškite pagal poreikį
.



Tortas " MARGARITA "
Jums reikės...
Bet kokio šviesaus biskvito ( pas mane " ANANASINIO " torto ).
Didelio indelio grietinėlės 450 g. , 36 proc.
Braškių ( tik šviežių ) , pagal pareikį , pas mane 0,5 kg.
Cukraus ir citrinos rūgštelės , pagal savo skonį
Želatinos 1 didelis šaukštas .
Produktai paskaičiuoti 20 cm. formai
Sutriname su blendą trečią dalį braškių į piure .
Želatiną išbrinkiname , ištirpiname .
Biskvitą padaliname į 3 dalis .
Išplakame puse grietinėlės su cukrumi , į ją sudedame braškių piure ir supilame ištirpintą želatiną ( viską darome greitai ) .
Dedame į formą biskvitą , ant jo supilame grietinėlės - braškių masę .
Uždedame kitą biskvitą .
Vėl išplakame likusę grietinėlę su cukrumi ir citrinos rūgštele , ją sudedame ant biskvito .
Braškes supjaustome gabaliukais , kokiais jūs norite , ir jas susmaigstome į grietinėlę .
Dedame trečią biskvitą , truputi paspaudžiame .
Jeigu jūsu biskvitas yra sausesnis , suliekite sirupu ar tiesiog virintu vandeniu ( aš neliejau ).
Dedame šaltai , lai stingsta ir bręsta

Puoškite pagal poreikį





Ačiū mergaitės , jis tikrai labai gaivus , visai nesijaučia tos grietinėlės , tame kur braškių piure , atrodo , kad jogurtas būtų išplaktas braškinis , o ir kitame tos braškės ir citrinos rūgštelė priduoda gaivumą .
Aš tokį buvau sūnaus vestuvėms BIJOLOJE užsakius , sėdėjau , krapštinėjau , studijavau , kaip jis padarytas .....paskui pabandžiau , tai man net skanesnis gavosi nei BIJOLOS , matyt , kad sintetikos nėra
Aš tokį buvau sūnaus vestuvėms BIJOLOJE užsakius , sėdėjau , krapštinėjau , studijavau , kaip jis padarytas .....paskui pabandžiau , tai man net skanesnis gavosi nei BIJOLOS , matyt , kad sintetikos nėra

QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 03, 23:23)
Ačiū mergaitės , jis tikrai labai gaivus , visai nesijaučia tos grietinėlės , tame kur braškių piure , atrodo , kad jogurtas būtų išplaktas braškinis , o ir kitame tos braškės ir citrinos rūgštelė priduoda gaivumą .
Aš tokį buvau sūnaus vestuvėms BIJOLOJE užsakius , sėdėjau , krapštinėjau , studijavau , kaip jis padarytas .....paskui pabandžiau , tai man net skanesnis gavosi nei BIJOLOS , matyt , kad sintetikos nėra
Aš tokį buvau sūnaus vestuvėms BIJOLOJE užsakius , sėdėjau , krapštinėjau , studijavau , kaip jis padarytas .....paskui pabandžiau , tai man net skanesnis gavosi nei BIJOLOS , matyt , kad sintetikos nėra

dariau ir aš tokį mamadieniui.
tikrai nerealiai vasariskai skanus tortas... ir patarimas ji daryti diiiidelį tikrai pasitvirtino. suniamniojo mygom... bus trecias is geriausiu: snikeris, maskarponinis-bananinis ir sitas. aciu cipciukui

Labas rytas,
atejau pas Cypciuka pagalbos, nes saldumynu temoj nieks man neatsake, o laikas bega, torta kept reikia
Jei darysiu dviauksti torta "Juodas miskas" ar nesusmegs jis man? Abu aukstus noriu daryt vienodus, bet bijau, kad antras aukstas gali sulyst i pirmaji
Pasakykit, kad taip nebus
atejau pas Cypciuka pagalbos, nes saldumynu temoj nieks man neatsake, o laikas bega, torta kept reikia

Jei darysiu dviauksti torta "Juodas miskas" ar nesusmegs jis man? Abu aukstus noriu daryt vienodus, bet bijau, kad antras aukstas gali sulyst i pirmaji


QUOTE(Fregata @ 2009 05 04, 08:16)
Labas rytas,
atejau pas Cypciuka pagalbos, nes saldumynu temoj nieks man neatsake, o laikas bega, torta kept reikia
Jei darysiu dviauksti torta "Juodas miskas" ar nesusmegs jis man? Abu aukstus noriu daryt vienodus, bet bijau, kad antras aukstas gali sulyst i pirmaji
Pasakykit, kad taip nebus 
atejau pas Cypciuka pagalbos, nes saldumynu temoj nieks man neatsake, o laikas bega, torta kept reikia

Jei darysiu dviauksti torta "Juodas miskas" ar nesusmegs jis man? Abu aukstus noriu daryt vienodus, bet bijau, kad antras aukstas gali sulyst i pirmaji








MAMICY ....malonu , kad tortas nenuvylė

QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 04, 11:36)






Aciu





Ir dar, ar man vaidenasi, ar kazkas buvo rodes kaip is cukrines mases padaryti gulbes?
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 03, 21:30)
[i]Na kagi , atnešu jums mergaitės savo " MARGARITĄ "
labai paprastas, bus išmeginta, tik su papuošimu man bus

QUOTE(Fregata @ 2009 05 04, 11:18)
Aciu
Jauciu bandysiu
Torta valgysim tai patys, bet bus matomas viesoje vietoje
Tai nesinoretu, kad butu susmeges
Galvoju, gal antra auksta toki tik simbolini, maziuka uzkelti
Ir dar, ar man vaidenasi, ar kazkas buvo rodes kaip is cukrines mases padaryti gulbes?





Ir dar, ar man vaidenasi, ar kazkas buvo rodes kaip is cukrines mases padaryti gulbes?
Va dirstelk , tik pilvą turi pasidaryti iš beze , tos tačios masės arba sviestinio kremo , tada ikiši kakliuką ir iš šonų prilipini sparnelius

