Lietuva, aciu
mikuotuke, aciu
turiu jums mergaites,pasakyti,kad prie mano ryzto ir labai padidejusio noro isigyti cimbidi prisidejo mikuotuke su naujute
jos mane vis drasino, drasino ir as nuvykau jo ieskoti...tiesa netikejau,kad pirkinys bus toks didziulis ir uzims tiek vietos...galvojau parsinesiu koki maziuka ir pasistatysiu kur ant stalo ar lentynos, o dabar gerokai virs metro
na tikiuosi,kad tokio pirmo savo pirkinio nenumarinsiu, ir sekmingai prazydinsiu
Lietuva, aciu
pirkau vilijampoles bazeje kaune, mokejau 74 lt
tiesa, siandien galvojau,kur tu dingusi,kad nebeateini pas mus i tema ir zadejau tau rasyti i az
pamenu tu buvai minejusi, kad konspektuojiesi apie cimbidzius
gal galetumei pasidalinti savo konspektu su pradedancia augintoja
jei nenori - tikrai ne beda
Lietuva, aciu
Lietuva, konspektu ar bent kokiu ziniu cimbidziu augintojos tikrai labai lauktu, jei tu neiko pries
Axara, zinok, kai savo zydinti cimba maciau, dabar net jo lapai man grazus
tikiuosi, ir tau taip pat bus
Axara, zinok, kai savo zydinti cimba maciau, dabar net jo lapai man grazus
QUOTE(naujute @ 2009 03 19, 15:55)
aciu uz atsakyma
QUOTE(axara @ 2009 03 19, 18:44)
mikuotuke, aciu
turiu jums mergaites,pasakyti,kad prie mano ryzto ir labai padidejusio noro isigyti cimbidi prisidejo mikuotuke su naujute
na na kam tie nuopelnai?
QUOTE(axara @ 2009 03 19, 19:44)
mikuotuke, aciu
jos mane vis drasino, drasino ir as nuvykau jo ieskoti...tiesa netikejau,kad pirkinys bus toks didziulis ir uzims tiek vietos...galvojau parsinesiu koki maziuka ir pasistatysiu kur ant stalo ar lentynos, o dabar gerokai virs metro
na tikiuosi,kad tokio pirmo savo pirkinio nenumarinsiu, ir sekmingai prazydinsiu
Lietuva, aciu
pirkau vilijampoles bazeje kaune, mokejau 74 lt
tiesa, siandien galvojau,kur tu dingusi,kad nebeateini pas mus i tema ir zadejau tau rasyti i az
pamenu tu buvai minejusi, kad konspektuojiesi apie cimbidzius
gal galetumei pasidalinti savo konspektu su pradedancia augintoja
jei nenori - tikrai ne beda 
Lietuva, aciu
Oi, ką jūs mergytės, neturiu aš konspektų
Nu bet axara, negaliu pamiršti tavo gražuolio. Ta kaina visai nedidelė kaip už tokį gigantą ir gražuolį.
P.S. Va tie "konspektai"
http://www.rojaussod...e877fbf60624b73
QUOTE(simmonnete @ 2009 03 19, 17:15)
Sakai tik 5??
Aš tik 3
Noriu daugiau
Bet nenoriu bet kokių, susidariau sąrašą, kurį pildysiu 
Aš tik 3
Noriu daugiau
As irgi daug noriu, siandien pasiziurejau Miltonijos visai grazios, bet bijociau auginti, pradziai man ir phaliukai labai gerai. Noretusi visokiu spalvu tureti
Na bet ir tempai jūsų merginos
Jaučiu ir vėl aš kuriam laikui dingtu, nes jūsų pašnekesiai apie parduotuvines naujienas man nelabai aktualūs, rimtų klausimų dėl orchidėjų priežiūros kaip matau neiškyla, o su paprastomis problemomis labai šauniai susitvarkote
Nes vistiek nespėju viskoperskaityti,o ir ne itin įdomu
Taigi susimatysime susitikime kurios ten atvyks
QUOTE(Ciocė @ 2009 03 19, 20:00)
Jaučiu ir vėl aš kuriam laikui dingtu, nes jūsų pašnekesiai apie parduotuvines naujienas man nelabai aktualūs, rimtų klausimų dėl orchidėjų priežiūros kaip matau neiškyla, o su paprastomis problemomis labai šauniai susitvarkote
kol kas nebuvo rimtu ir neiveikiamu klausimu
Nezinau, ar vietoje pasiteirausiu, bet - gal dar kas turite ar matete literaturos apie orchidejas lietuviu kalba? Turiu tik serijos "mano namai" knygele, ji tikrai nebloga, taciau noretusi ko nors rimciau savisvietai
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 19, 19:19)
tik eilini karta apie falenopsius - ar gerai auginami, ar serga, kas nutiko (su foto pavyzdziais)
Nezinau, ar vietoje pasiteirausiu, bet - gal dar kas turite ar matete literaturos apie orchidejas lietuviu kalba? Turiu tik serijos "mano namai" knygele, ji tikrai nebloga, taciau noretusi ko nors rimciau savisvietai
as irgi vakar apie tai pagalvojau, bet be sitos knygos daugiau lietuviu kalba nera, yra tik kai kuriose kambariniu geliu knygose atskirti mazi skyreliai..na orchidejos pas mus nesenai ispopuliarejo, tai dar turbut nespejo knygu prileisti
Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2009 03 19, 18:35)
Oi, ką jūs mergytės, neturiu aš konspektų
tiesiog kur iš rojaus sodų kažkas įmetė bendrą aprašymą kaip ten su jais elgtis, tą atsispausdinau ir įsisegiau prie visų kitų gėlių aprašymų. Ir viskas. Ir labiausiai ten skaitinėjau rojaus sodų forume.
Nu bet axara, negaliu pamiršti tavo gražuolio. Ta kaina visai nedidelė kaip už tokį gigantą ir gražuolį.
P.S. Va tie "konspektai"
P.S. Va tie "konspektai"
viskas aisku
butu nuostabu, jei ta diiiiidele knyga anglu kalba kas nors isberstu i lietuviu kalba.....
bent jau del idomumo!
iskart pirkciau
QUOTE(Ciocė @ 2009 03 19, 20:00)
jus jau savo atpliurpet, o mums dar vis idomu sneketi vis apie ta pati
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 19, 19:19)
tik eilini karta apie falenopsius - ar gerai auginami, ar serga, kas nutiko (su foto pavyzdziais)
Lietuvių kalba ta knygelė yra pati rimčiausia literatūra apskritai